Vodafone 3G: výstavba, zkušenosti

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Dr.moutin 27. 3. 2010 14:50

Takže Brno - Komárov taky 3G. :tleskani
Dr.moutin
Junior

Odeslat příspěvekod tanzos 27. 3. 2010 14:56

Vodafone je vazne tezkej prusvih...
A kde je ten (10/3 Praha+Brno) chytrak??

Tady jsou hrozny detailisti...to je strasny...bych chtel videt jak vy pracujete ze terminy zvladate...uvedomte si to hosi...
tanzos
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pcwifi 27. 3. 2010 15:11

jenze VDF pokryl pidikousek praglu a umrel...nevim flakali li se soudruzi ci co se delo,obecne ale podle vsech info se par mesicu nedelo lautr nic lautr nikde...pros*ane mesice...takze termin je jedna vec ale udelat maximum pro to aby se stihl je vec druha...a to VDF moc nejde...
Asus X550C, Intel i5-3337U 17W TPD ! 12GB RAM, Intel 250GB SSD, Intel HD, DVD-RW ,15,6" matny ,W10P, 500GB USB3,Samsung S21FE 5G 128GB + TM noFUP, Home VDSL Terminator 125/25M, Koss PortaPro, Asus 24" FullHD, MESH TPlink, MiBOXs + IPTV TM full.
pcwifi
Junior

Odeslat příspěvekod Pepsik 27. 3. 2010 15:34

Takže hlásím Starý Lískovec už taky lítá ve 3G.... :)
Pepsik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dolnajs 27. 3. 2010 16:17

Jak to je s videohovory? To už je mrtvá technologie nebo to VF nepodporuje? Já myslel, že to je standardní služba 3G sítí. :) Teda ne, že bych to nějak extrémně využíval, ale chtěl jsem to vyzkoušet a nejde to. A to jak síť VF - VF, tak i VF - cizí síť... :(
dolnajs
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod symbian 27. 3. 2010 17:26

Videohovory podporuje pouze O2. Vodafone ani T-Mobile je nepodporují a nejspíš je nikdy podporovat nebudou...
symbian
Junior

Odeslat příspěvekod dolnajs 27. 3. 2010 18:28

Ne, že by mě to až tak mrzelo, ale proč teda výrobci tu kameru zepředu dělají? Holt v ČR vždy musíme mít něco napůl... Proč by to mělo fungovat všechno, když to můžeme "ošidit"... :) (to je spíš můj povzdech, jsem rád aspoň za ty datový přenosy)... :)
dolnajs
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Pav Lucistnik 27. 3. 2010 19:58

goob píše:Nechci Vám brát to nadšení, ale až Vám telefon díky 3G signálu vydrží o třetinu kratší dobu, rádi se přepnete zase na 2G :mrgreen:

Stokrát opakovaná lež se stává pravdou...

-- 27. 3. 2010 18:59 --

pcwifi píše:jenze VDF pokryl pidikousek praglu a umrel...nevim flakali li se soudruzi ci co se delo,obecne ale podle vsech info se par mesicu nedelo lautr nic lautr nikde...pros*ane mesice...takze termin je jedna vec ale udelat maximum pro to aby se stihl je vec druha...a to VDF moc nejde...

Já teda nevím, podle čí agendy jedeš, ale Vodafone nasázel během tří kalendářních měsíců cca 1800 sektorů UMTS, 700 nových BTS, to tu ještě nikdo nedokázal a už to tu nikdo nikdy asi nezopakuje... Tak jaképak spaní a prosrané měsíce ??
Nokia E71 (O2/3G), Nokia E51 (T/3G), 4x Nokia 6120c (Vdf/3G, Vdf/GSM, O2/GSM, T/GSM), 2x Axesstel (U:fon, O2 CDMA), ZTE LTE usb stick (O2 LTE), Lenovo ThinkPad Edge, toť výbava lovce
Pav Lucistnik
Lovec BTS

Odeslat příspěvekod Kycltov 27. 3. 2010 20:26

Hlavně by mě zajímalo, jak je to s Prahou, protože tam se toho nějak moc nezměnilo co se týče 3G... :hm
iPhone 5S Space Gray
T-Mobile CZ
Kycltov
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Pav Lucistnik 27. 3. 2010 20:38

Zapli Prahu 1, 2, 3, 7, 8, 9, zbytek pětky. Čtyřku ne, desítku nevím.
Nokia E71 (O2/3G), Nokia E51 (T/3G), 4x Nokia 6120c (Vdf/3G, Vdf/GSM, O2/GSM, T/GSM), 2x Axesstel (U:fon, O2 CDMA), ZTE LTE usb stick (O2 LTE), Lenovo ThinkPad Edge, toť výbava lovce
Pav Lucistnik
Lovec BTS

Odeslat příspěvekod speedy 27. 3. 2010 20:59

Dnes jsem byl na Strašnicích a funkční
speedy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jirka_2 27. 3. 2010 21:57

V Moravské Ostravě to máme ve vzduchu. Doufejme, že se chlapci v Brně něco naučili a ostrý provoz bude dříve než za půl roku. :-D

Obrázek
Teprve pivo dělá žízeň krásnou...
Jirka_2
Junior

Odeslat příspěvekod CoUnTeRcT 27. 3. 2010 22:14

Nevíte někdo jak je to s Plzní? :?:
CoUnTeRcT
Junior

Odeslat příspěvekod goob 27. 3. 2010 22:23

Pav Lucistnik: Nemohu si pomoci, je to moje osobní zkušenost s 3G. Baterka se vybíjí rychleji...
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod penav 27. 3. 2010 22:52

Teď ještě, aby někdo z opů zjistil, že na světě existují i okresní a menší města.
penav
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka