Oživuji tuto mrtvolku, protože je toto téma asi nejblíže mému včerejšímu problému.
Takže, mám O2 SIMku z nějaké edice se 100% bonusem, na které byl kredit 20 Kč, jehož platnost vypršela v únoru 2007. Že se mi během listopadu 2007 podařilo prosurfovat přes GPRS až do -40,05 Kč mě celkem překvapilo

Nu co, až kartu budu potřebovat, dobiju si.
Tento den nastal právě včera, kdy jsem dychtiv hokejových zážitků dobil 200 Kč, díky čemuž se mi kredit zvýšil na 159,95 Kč. I zajásal jsem, jelikož 30 denní předplatné na O2hokej.cz činí 158 Kč

Platí se pomocí dvou Premium SMS v ceně à 79 Kč včetně DPH. Odeslal jsem dvě SMS ve tvaru HOKEJTV na číslo 9001179, doručenky přišly okamžitě. Inu, čekal jsem na aktivační kód. Po dvaceti minutách jsem zkusil poslat další dvě Premium SMS za 79 Kč. Předchozí dvě se z kreditu neodečetly, tyto také ne. První třetina skončila a já zuřivě hledal kde je chyba

Žeby O2 měl ještě nějakou debilní podmínku, že se karta aktivuje po dlouhé nečinnosti nějakou placenou službou a až poté půjdou Premium SMS? Zkusil jsem si poslat e-mail za 80 haléřů (aby mi kredit neklesl pod 158 Kč). E-mail přišel, avšak Premium SMS se nacházely ve stavu jako předtím, doručenky přišly okamžitě, aktivační kód však nikoliv, kredit zůstal beze změny. Rezignovaně jsem odeslal normální SMSku za 2 Kč a zkusil poslat Premium SMS za 50 Kč, opět se stejným vysledkem
Značně nas®án jsem se odebral ke sledování třetí třetiny do celkem vzdáleného občerstvovacího zařízení

Tam smuten nad neslavným výsledkem hokejového klání jsem přemítal nad možnými důvody mého neúspěšného snažení o poslání Premium SMS. Ze začátku jsem podezíral firmu ATS, že hrubě nezvládla nápor SMS před utkáním. Po chvíli jsem však tuto myšlenku zaplašil, protože ATS určitě nerozhodí pár hokejových fanoušků. Takže vina bude u O2. SMSky k nim na SMS centrum došly, o čemž svědčily doručenky. Nebyly však dále zpracovány, protože stav kreditu se neměnil, ani po třetí Premium SMS nepřišla SMSka upozorňující na nízký stav kreditu a nemožnost provést požadovanou akci. No moment

Ta SIMka byla z nějaké akce se 100% bonusem. Ten ale na ní využit nebyl, datum poslední možnosti k využití bonusu určitě uplynulo, to by snad měly být Premium SMS aktivní. Nebo to ti blbouni neaktivují automaticky? Tak to by snad poslali SMS ve stylu, že nemohu posílat Premium SMS, protože je nemám aktivní. Asi jsem je přecenil...
Tedy ptám se:
Musím si u O2 aktivovat Premium SMS na infolince (nebo to jde i jinak)? Proč O2 neposílá vysvětlující SMS o neaktivní službě?
Já Osobně