O2 premium sms - nedostupna sluzba???

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod tommy:-) 12. 11. 2006 10:25

sandra: ach tak, na pevné lince to byla jeden cas tragédie. operátoři samozrejme spojení nejsou. kdyz je na mobilních službách zvláštní pro paušál a zvláštní pro předplacené karty, asi těžko budou mit spojené pevné:-D Nicméne i tam uz je to ok. tak 30s maximálně. zaplaťzato:)
když dva dělají totéž, není to vždy totéž.
made by EUROTEL, fucked by O2
aneb každá bublina jednou praskne
tommy:-)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod ondrej.peroutka 12. 11. 2006 10:27

mě to vždy zvedají ihned a to tam volám minimálně 1x týdně. Ani nevím jakou tam mají hudbu poněvač mi ji nikdy nestihnou pustit :D . Možná mají přednost zákazníci co jsou u nich déle.
Sony Ericsson K750i; O2 Pohoda Simple
ondrej.peroutka
Junior

Odeslat příspěvekod AgentSvr 12. 11. 2006 12:13

zaxmax : Hlášku : TENTO DRUH SLUZBY NENI V SITI O2 DOSTUPNY nebo něco podobného mi hlásilo, když jsem zasílal potvrzovací SMS do Seznam E-mailu. Všechny ostatní Premium SMS šly. Jednalo se o Go z Vánoc před dvěmi lety.

sandra : Ty se skoro pořád chlubíš, jak věci řešíš přes nějaký formulář na netu. Sám jsem nějaký formulář na reklamace hledal, ale nic.

O tom na čem záleží jestli čekáte na spojení s operátorem lze opravdu jen spekulovat. Ale káždopádně má na to vliv určitá hodina, kdy jsou operátoři nejvytíženější...
AgentSvr
Pokročilý

Odeslat příspěvekod tommy:-) 12. 11. 2006 14:30

agentsvr: kdybys četl pořádně, dočetl by ses, ze mluvila o pevné lince. mobilního operátora využívá t-mobile.
Pokročilý

Odeslat příspěvekod sandra 12. 11. 2006 14:34

AgentSvr: Přesně jak řekl tommy:-).

Jinak formuláře jsou zde: http://www.cz.o2.com/home/cz/contacts/w ... index.html

Konkrétně bod 5.
iPhone Xs :-*
sandra
Poslední varování

Odeslat příspěvekod AgentSvr 12. 11. 2006 22:46

tommy:-) , sandra : A kdy mluvim o tom, že mám na mysli mobilní záležitosti? Prostě narážím na to jak se Sandra pořád chlubí s tím stejným..
AgentSvr
Pokročilý

Odeslat příspěvekod tommy:-) 12. 11. 2006 23:14

agentsvr: ano, sandra o tom nemusi mluvit v kazdém threadu, nicméne pokud té to dráždí, vyřešte si to v sz, a ne v tématu O2 PREMIUM SMS. sandra uz ti dala odkaz, tim je to vyřešené, tak prosim návrat k tématu.
Pokročilý

Odeslat příspěvekod esquire 13. 11. 2006 00:03

Na nově zakoupených Twist kartách je také standardně zamezeno posílání Premium SMS, ale to z důvodu, že si údajně zákazníci stěžovali, že jim to odečítá bezdůvodně kredit (pomocí Premium SMS se totiž dá nevědomky přihlásit nějaká služba, která pak pravidelně odečítá kredit). Samozřejmě, že pak lze tyto SMS zapnout na infolince, ale standardně jsou na nových kartách deaktivované.

U O2 je to nastavené, aby nešel čerpat na Premium SMS bonusový kredit a stejně tomu je i u nově aktivovaných VF karet s bonusem 300 Kč po prvním dobití.
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod butka 30. 6. 2007 20:14

esquire píše:Na nově zakoupených Twist kartách je také standardně zamezeno posílání Premium SMS, ale to z důvodu, že si údajně zákazníci stěžovali, že jim to odečítá bezdůvodně kredit (pomocí Premium SMS se totiž dá nevědomky přihlásit nějaká služba, která pak pravidelně odečítá kredit). Samozřejmě, že pak lze tyto SMS zapnout na infolince, ale standardně jsou na nových kartách deaktivované.n/quote]
Nevíš pls. kde se to dá aktivovat? Prolezl jsem celou infolinku i t-zones a nikde jsem to nenašel. Dík
butka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod AgentSvr 19. 7. 2007 14:57

butka: Podle mně by to stačilo aktivovat přes živého operátora. Ten umí všechno co automat+věci navíc.
AgentSvr
Pokročilý

Odeslat příspěvekod mickell 28. 7. 2007 07:07

Ono to na tech SIM neni zablokovano standartne. Myslim u O2. Jde o SIM z Vanocni edice kde byl bonus 2 x 100% kreditu navic.Po vycerpani bonosoveho kreditu se premiovky zapoji sami. nebo je mozno si je nechat aktivovat pres OPE se ztratou naroku na bonus.
mickell
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 28. 7. 2007 07:19

mickell: výkřik do tmy? sice nevím, k čemu to pomůže, ale to samé už tu bylo napsáno téměř před rokem ;-)
tommy:-) píše:na vanocnich simkach je zablokovany tzv. obsah. tedy kontentove sluzby, jako napr. premium sms az do vycerpani bonusu a uzivani "vlastniho" kreditu.
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Já Osobně 7. 1. 2008 10:54

Oživuji tuto mrtvolku, protože je toto téma asi nejblíže mému včerejšímu problému.

Takže, mám O2 SIMku z nějaké edice se 100% bonusem, na které byl kredit 20 Kč, jehož platnost vypršela v únoru 2007. Že se mi během listopadu 2007 podařilo prosurfovat přes GPRS až do -40,05 Kč mě celkem překvapilo :shock: Nu co, až kartu budu potřebovat, dobiju si.
Tento den nastal právě včera, kdy jsem dychtiv hokejových zážitků dobil 200 Kč, díky čemuž se mi kredit zvýšil na 159,95 Kč. I zajásal jsem, jelikož 30 denní předplatné na O2hokej.cz činí 158 Kč :tleskani Platí se pomocí dvou Premium SMS v ceně à 79 Kč včetně DPH. Odeslal jsem dvě SMS ve tvaru HOKEJTV na číslo 9001179, doručenky přišly okamžitě. Inu, čekal jsem na aktivační kód. Po dvaceti minutách jsem zkusil poslat další dvě Premium SMS za 79 Kč. Předchozí dvě se z kreditu neodečetly, tyto také ne. První třetina skončila a já zuřivě hledal kde je chyba :x Žeby O2 měl ještě nějakou debilní podmínku, že se karta aktivuje po dlouhé nečinnosti nějakou placenou službou a až poté půjdou Premium SMS? Zkusil jsem si poslat e-mail za 80 haléřů (aby mi kredit neklesl pod 158 Kč). E-mail přišel, avšak Premium SMS se nacházely ve stavu jako předtím, doručenky přišly okamžitě, aktivační kód však nikoliv, kredit zůstal beze změny. Rezignovaně jsem odeslal normální SMSku za 2 Kč a zkusil poslat Premium SMS za 50 Kč, opět se stejným vysledkem :?
Značně nas®án jsem se odebral ke sledování třetí třetiny do celkem vzdáleného občerstvovacího zařízení :x :x Tam smuten nad neslavným výsledkem hokejového klání jsem přemítal nad možnými důvody mého neúspěšného snažení o poslání Premium SMS. Ze začátku jsem podezíral firmu ATS, že hrubě nezvládla nápor SMS před utkáním. Po chvíli jsem však tuto myšlenku zaplašil, protože ATS určitě nerozhodí pár hokejových fanoušků. Takže vina bude u O2. SMSky k nim na SMS centrum došly, o čemž svědčily doručenky. Nebyly však dále zpracovány, protože stav kreditu se neměnil, ani po třetí Premium SMS nepřišla SMSka upozorňující na nízký stav kreditu a nemožnost provést požadovanou akci. No moment :idea: Ta SIMka byla z nějaké akce se 100% bonusem. Ten ale na ní využit nebyl, datum poslední možnosti k využití bonusu určitě uplynulo, to by snad měly být Premium SMS aktivní. Nebo to ti blbouni neaktivují automaticky? Tak to by snad poslali SMS ve stylu, že nemohu posílat Premium SMS, protože je nemám aktivní. Asi jsem je přecenil... :roll:

Tedy ptám se: Musím si u O2 aktivovat Premium SMS na infolince (nebo to jde i jinak)? Proč O2 neposílá vysvětlující SMS o neaktivní službě? :oboze

Já Osobně 8)
Já Osobně
Pokročilý

Odeslat příspěvekod le_fox 7. 1. 2008 12:25

Mám pocit, že za tu dobu kdy došlo k expiraci kreditu a služeb se tam někde něco zaseklo a bude potřeba to resetnout. Pokud bys měl premium sms blokované, přijde ti sms (Kod: XX), Tato služba není v síti O2 dostupná. Což se nestalo. To, že ti nepřišla žádná svědčí zřejmě o nedoaktivovaných službách po reaktivaci simky. To by se nestalo, kdyby nebyla v debetu.
Takže:
1)smsky o neaktivované službě se posílají
2)není třeba premium sms nějak zvlášť aktivovat

Nikoho jsi nepřecenil, přecenil jsi sebe, protože jsi měl simku v minusu, což je nedodržení podmínek. Takže tvá chyba. Jedině zavolat operátora a zkusit to s nimi napravit.
| Svět je šílené místo, ale jsem rád, že jsem jeho součástí

Odeslat příspěvekod Já Osobně 7. 1. 2008 13:00

le_fox píše:To, že ti nepřišla žádná svědčí zřejmě o nedoaktivovaných službách po reaktivaci simky.k/quote] A nedoaktivované služby po reaktivaci SIMky svědčí o schopnostech O2 :wink:
quote="le_fox"]To by se nestalo, kdyby nebyla v debetu.
A v debetu by nebyla, kdyby O2 upisoval kredit onlajn (po skončení přenosu, pokud je mínus, tak okamžitý stop; BTW kredit "mám" pořád 159,95 Kč, takže to vypadá, že O2 čeká na dalších mých 5 nebo 10 SMS :tleskani)
!quote="le_fox"]Nikoho jsi nepřecenil, přecenil jsi sebe, protože jsi měl simku v minusu, což je nedodržení podmínek. Takže tvá chyba.v/quote] Tak nikoho, nebo sebe? :twisted: No přecenil jsem O2, protože jsem předpokládal, že b]už
Já Osobně
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka