O2 premium sms - nedostupna sluzba???

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod le_fox 7. 1. 2008 13:07

nedoúčtované služby zjistíš kódem *104*1#. Premium SMS při odchodu ze simky už kontrolují i nezaúčtované položky, takže pokud máš účetní zůstatek 159,95 a nezaúčtované služby dejme tomu 81Kč. Premium SMS za 79Kč neodejde. Nicméně i tak by přišla sms (Kod, XX) Na použití služby nemáte dostatečný kredit.
| Svět je šílené místo, ale jsem rád, že jsem jeho součástí

Odeslat příspěvekod Já Osobně 7. 1. 2008 18:31

Takže na vyúčtování čekají služby za 4 koruny a ne za 2,80 jak jsem se mylně domníval, no co už, co bych mohl od O2 čekat. Ale potřebuju poradit jak se dostat k někomu živému na infolince :x Paradoxně je to teď jednodušší u Vodafone :mrgreen:

EDIT: Tak už čekám ve frontě na infolince, schválně jak dlouho jim to bude trvat :roll:

EDIT2: Tak jenom 7 minut čekání, to jde. Slečna mi sdělila, že Premium SMS byly na tomto čísle před rokem a půl zablokovány, nevěděla proč. Takže se potvrdila má teorie, že to bylo nejspíš kvůli akci 100% navíc. Takže se potvrdilo, že O2 jaksi neupozorňuje na neaktivní službu (alespoň v mém případě). Takže jsem rád, že jsem to tak rychle vyřešil, hned to testnu :wink: A jede to :tleskani

Já Osobně 8)
Já Osobně
Pokročilý

Odeslat příspěvekod le_fox 7. 1. 2008 23:17

Odeslat příspěvekod Já Osobně 7. 1. 2008 23:30

No jó, no, já to hledat zkoušel, ale asi jsem volil špatná klíčová slova :oops: A vlákno, které má Aleš v rozcestníku doporučuje zastaralý a nefunkční způsob :roll: Tak jsem k 3-6-9 došel metodou pokus-omyl :mrgreen: Příliš se mi neosvědčil způsob vytrvalého zadávání devítek :arrow: huba mi hovor ukončila :twisted:
Ale tak vyřešeno, PR SMS jedou, kód přišel, hokej zítra uvidím, život je krásný :wink:

Já Osobně 8)
Já Osobně
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Aleš P. 8. 1. 2008 19:27

Já Osobně : Nemůžu za to, že to pořád mění. Pokročilý uživatel se určitě zvládne dovolat na živého operátora sám, nemám pravdu :)
externí redaktor e15.cz/finexpert a mobilmania.cz
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Já Osobně 8. 1. 2008 21:25

Aleš P. píše:Pokročilý uživatel se určitě zvládne dovolat na živého operátora sám, nemám pravdu :)
No Já Osobně jsem myslel, že se zblázním :nenapadne Na infolinku opa jsem nevolal snad dva roky, u O2 vlastně nikdy, tak jsem doufal, že zalezu kamkoliv v menu do nižší úrovně a normálně se dovolám jako u VF. A ono ne :pozor2 Snad tam nebudu muset dloooouho volat, stejně zase za chvíli změní strukturu plecháče :mrgreen:

Já Osobně 8)
Já Osobně
Pokročilý

Odeslat příspěvekod le_fox 10. 4. 2008 02:47

Jsem byl dneska překvapený, že O2 začalo dávat za premium sms více. Dříve sypal nejvíc t-mobile, ten je na tom teď skoro stejně s vodafonem a O2 dává skoro přes půlku. Jen jsem ze zvědavosti nakoukl a za 80Kč smsku dostane konkrétní cíl (zrovna ten u kterého jsem koukal)
od O2: 45
od TM: 38
pd VF: 35

Odeslat příspěvekod davidsta.nek 22. 4. 2008 15:51

mam problem nefungujou premium sms... mam vanocni simku a bonus uz vycerpanej a pise to: Kod 10 - Tento druh sluzby neni v siti dostupny... co mam delat?
Siemens C35i => Nokia 3310 => Siemens S55 => Nokia 6680 => Nokia 5530XM white-blue
davidsta.nek
Junior

Odeslat příspěvekod Snekac 22. 4. 2008 16:03

Volat operátora. S tím není ve fóru co k řešení, musíš vyzjistit co a jak na infolince.
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel

Předchozí stránka