T-Mobile - MMS hlasový kurýr

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod bart.homer 18. 8. 2009 08:11

Petr T.: Hele, raději ještě volej operátora. 8-S Já jsem to zkoušel zrušit ve hlasové samoobsluze a mě to taky hlásilo chybu, že to nejde deaktivovat a aktivní byl pořád. Pak jsem se naprdnul, protože jsem měl pořád aktivní tenhle MMS kurýr a ještě další problémy s ostatníma službama, tak jsem rovnou volal na živého operátora a ten mě nejdřív tvrdil, že jsem si to sám deaktivoval již ve hlasové samoobsluze :shock: a pak tedy uznal, že to je stále aktivní a tak mi to vypne.... :oboze Ještě že utíkám pryč... :oboze Pak se po skoro patnácti minutách hovoru s ním moc divil, proč jsem se ptal jak podat písemnou výpověď.... :twisted:
bart.homer
Junior

Odeslat příspěvekod Petr T. 18. 8. 2009 08:15

Mně to v Můj TM žádnou chybu nehlásilo, proběhlo to zcela regulérně. Jen to asi nějakou dobu trvalo, než to systém vstřebal. Teď už je to opravdu deaktivováno - pokusně ověřeno.
Petr T.
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 30. 8. 2009 23:48

Tak je to skutečně tak, že T-Mobile službu aktivuje bez vašeho souhlasu. Manýry T-Mobilu už mi lezou vyloženě krkem :-!

článek zde: http://mobil.idnes.cz/t-mobile-vam-aktivuje-hlasovou-schranku-i-kdyz-ji-nechcete-png-/mob_operatori.asp?c=A090830_232600_mob_wifi_jm
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod goob 31. 8. 2009 00:36

No, já tohle nedávno pozoroval u přítelkyně.. Ona se divila, že má schránku deaktivovanou. Pak jsme na to zapomněli. Tohle je fakt gauneřina. Zítra tam volám. To si za obrázek nedají. Grrrrr.
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod obluda zelená 31. 8. 2009 09:07

Už jsem psal svoji zkušenost do diskuze na mobil. Tady je:
Mě to také cca před měsícem a půl aktivovali. Byl jsem překvapený, když mě došla MMS od Hlasového kurýra. A stihl jsem to deaktivovat dřív, než mě potom poslali SMS, že to aktivovali .
Motorola T180-> Nokia 3410-> SE Z600-> Nokia 3410-> SE K750i-> SE K790i-> Nokia N8-00 -> Xperia SP -> Nokia 6

Nějak nemám čas.
obluda zelená
Pokročilý

Odeslat příspěvekod markony 8. 1. 2010 22:14

Z ničeho nic mi byla aktivována tato služba , nepožadoval sem ji , a to samé se stalo me manželce a otcovi , po druhém zazvonění na muj telefon se automaticky přeplo do této služby , volal sem na zákaznickou linku a bylo mi sděleno že jeto nova služba a byla mi automaticky aktivována, jen mě zaraží že tato služba mi nebylo sděleno že ji mam aktivní .
Naposledy upravil myšpulín dne 9. 1. 2010 13:00, celkově upraveno 1
Důvod: připojeno ke stávajícímu tématu o této službě
markony
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod BOSSHUGO 8. 1. 2010 22:33

Myslím že to tak dělali každému a taky mám dojem že chodila nějaká SMS z informací. Taky jsem z toho nebyl potěšený, ale u našich operátorů nic divného. Prostě to zruš a hotovo, stejně stím nic víc neuděláš
LG 42PC56 - HDMI - LG DVX298H ... Philips PDL 7906H
Od 12.1997 Motorola d170 >Ericsson T10s >Motorola v3688 >Motorola v8088 >Samsung V200 >Samsung D900 >HTC Wildfire >Alcatel OneTouch Idol 2 Mini S >Xiaomi Redmi 3S
BOSSHUGO
Junior

Odeslat příspěvekod goob 8. 1. 2010 23:41

Já byl za to nepříjemný na infolince, co si to dovolují a slíbili mi, že mi nastaví, aby se mi v budoucnu už nic samo neaktivovalo. Těžko říci, zda to byla pravda nebo mě jen chlácholili...
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Předchozí stránka