tOplOaDer píše:Chci se zeptat...aktivoval jsem si tarif Student a ted to zmenili na BAV SE. Drive chteli abych po roce dokazal ze jsem student a prinesl jim nejaky potvrzeni o studiu. Chteji to i ted? Nebo mi to po roce zrusej ten tarif BAV SE a prevedou me na T30? Chci dal zustat u BAV SE, ale nevim jestli musim neco pro to udelat a nebo me automaticky sami prevedou. Je mi 20, coz je vice nez osmnact, ale furt min nez 27 =) dik
Čau Tope, hele zadny potvrzeni od tebe nechtej ani pri aktivaci, ani pri prodluzovani. A je to od 6 do 26 let včetně, tzn. i když ti zejtra bude 27., dneska si ten tarif můžeš aktivovat (teoreticky)
A co se tyce toho prodlouzeni, tak to muzes udelat už
3 měsíce před dobehnutim lhuty (tzn. příklad - smlouvu mas do kvetna, prodlouzit muzes uz v unoru a vzit si dotovanej telefon). Pri prodluzovani na prodejnach chtej OP. Kdyz si beres dotovanej telefon, tak je smlouva vzdycky na 2 roky a zavazes se k minimalnimu mesicnimu plneni. To spociva v tom, ze cim vic provolas (226, 585, 831, 1190...), tím levnejsi mas ten mobil. A ten zavazek toho minimalniho mesicniho plneni musis dodrzovat rok z tech dvou let, na ktery podepises smlouvu. Ten druhej rok uz je jedno, kolik provolas. Ale kdybys to uzavrel treba na tech 831 a provolal si jen 500, ty zbyly tri stovky ti to douctuje jako pokutu za nedorzeni smluvnich podminek