BAV SE - otázky/odpovědi

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod goob 25. 3. 2007 02:03

neser: No, je to rozumné a logické. Ale známe naše operátory, že? :-) U mně si udělal T-M velké významné plus, když mi udělal slušnou nabídku na prodloužení smlouvy :-)
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod STaTOM 25. 3. 2007 13:55

T-M nabízí při prodloužení na další 2 roky několik možností jednotky/měsíčně na celé 2 roky. Vše záleží o jak moc dobrého (utrácejícího) zákazníka se jedná a jestli mu to ten daný prodejce chce nabídnout (např.pokud se někdo chová jak ředitel Zeměkoule a co stim jako provede aby si ho udržel - pochybuju že vzbudí u daného prodejce sympatie aby mu nabídl něco navíc).
1. 100sms/měs.
2. x00minut/měs.
3. sleva na mobil při využítí TME v řádech několika tisícikorun

To vše pro normální smrtelníky. Významnější zákazníci, kteří na značkovky nechodí mají samozřejmě ještě jiné individuální nabídky.

Dále je možnost nabídnout nějaké jednotky(SMS/min) jen za to, že zákazník tušímže aspoň jeden rok neodejde k jinému opovi(prodlužovat smlouvu nemusí).
-use your brain-
STaTOM
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Aleš P. 25. 3. 2007 14:02

Promazán OT. Toto téma slouží výhradně pro otázky a odpovědi k tarifu BAV SE.
externí redaktor e15.cz/finexpert a mobilmania.cz
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Lowend 25. 3. 2007 18:50

Dovolil bych si malou vsuvku k možnosti čerpání volných sms: jedna věc je teorie, která je napsaná v podmínkách, a druhá je praxe. V poslední faktuře mám 2 mezinárodní sms (konkrétně Itálie) a byly zahrnuty do volných jednotek. A není to poprvé, už mi to tak bylo účtováno i na podzim...

Podotýkám, že jde o sms posílané na italské operátory, nikoliv na český telefon v roamingu...

//ales76: Čili nám chceš říct, že toto se ti nepotvrdilo?
Škoda Fabia 1.9 SDI - jde do světa
Škoda Octavia Combi 1.9 TDI 81 kW - nový společník na dlouhé cesty
Lowend
Junior

Odeslat příspěvekod STaTOM 25. 3. 2007 19:59

To je celkem normální SMS - narozdíl od minut - nedělá rozdíl mezi sms zaslanou v rámci ČR nebo mezinárodní, je účtována stále stejně, dle tarifu. A to nejen u Bav se.
-use your brain-
STaTOM
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Aleš P. 25. 3. 2007 20:10

STaTOM : Právě že podle tohoto vlákna to vypadá, že u BAV SE to tak není. I na webu je uvedeno "do všech sítí v ČR ".
externí redaktor e15.cz/finexpert a mobilmania.cz
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod STaTOM 25. 3. 2007 21:43

Aha tak sem se mýlil. Dle všeho by to mělo být jen v rámci ČR (alespoň dle webu T-M). Vycházel sem z toho, že cena sms je stejná lhostejno do jaké sítě. Myslel sem, že pokud jsou sms v rámci tarifu pak je princip stejný. Ale pro jednoduchou orientaci tomu tak není :-) Ale pokud se po tom má někdo potřebu pídit, pak je to zcela jasně napsáno zde , což sem já neudělal. :oops:
-use your brain-
STaTOM
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Lowend 26. 3. 2007 16:12

2ales76:
Ano prosím, nepotvrdilo. Prostě mi sms zaslané z BAV SE na italský mobil byly odečteny z volných sms...
Škoda Fabia 1.9 SDI - jde do světa
Škoda Octavia Combi 1.9 TDI 81 kW - nový společník na dlouhé cesty
Lowend
Junior

Odeslat příspěvekod Anik 3. 4. 2007 10:33

I me SMS posilane do Australie se cerpaly z volnych SMS,docela jsem koukala,pac slecna na lince mi rikala,ze se necerpaji z volnych
Samsung Galaxy S25
Anik
Junior

Odeslat příspěvekod helax 99 3. 4. 2007 11:09

Pořízení BAV SE přes e-shop není tak výhodné, jak bylo... Dají 100 sms ne na rok, ale jen na půlroku. A mobil jen na 24 měsíců. Loni byla smlouva na rok, mobil za 1kč, a 100 sms bonus na celý rok a volné minuty k tomu.
helax 99
Junior

Odeslat příspěvekod goob 3. 4. 2007 11:17

helax 99: To s těmi minutami je pravda, ale s tím telefonem se mýlíš. Na rok se upisuješ s tímto tarifem standardně. Pokud chceš dotovaný telefon, upíšeš se na dva roky. Tak to bylo i předtím.
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod helax 99 3. 4. 2007 11:27

Já měl smlouvu na rok a dostal N1600 za 1 kč. ( akce v srpnu 2006)A teď jsem se díval a mobil dávají na 2 roky.

Kdyby daly 200 sms na měsíc po celou dobu smlouvy, to by byla jiná, ale 100 na půl roku...
helax 99
Junior

Odeslat příspěvekod goob 3. 4. 2007 11:31

Aha, tak to musela být nějaká chvilková akce, protože standard je jakýkoliv dotovaný mobil se smlouvou na dva roky.
goob B-]

goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod helax 99 3. 4. 2007 11:51

Já si myslím, že tyto akce s mobilem na rok, určo budou jak se bude blížit nový školní rok. Takže ještě počkám do srpna
helax 99
Junior

Odeslat příspěvekod Michal P 3. 4. 2007 11:56

Jenomže to bude určitě s omezeným výběrem telefonů, jako u HITu tam je taky možné vzít si telefon akorát nabízejí jen 2-3 přístroje nejnižší třídy.
...
Michal P
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka