BAV SE - otázky/odpovědi

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Pedro1981 5. 2. 2010 15:56

Tak dobra. Taky by to mohli dat pro vsechny a prejmenovat jej. Vyuzivam VF a promo Kamarady z vsech siti, jenze standardni cena je 485 kc a to se mi nevyplati. U toho Bav se se mi libil nizky pausal, pri poctu sms by se mi to vyplatilo. A nizka cena volani. Jedina moznost, mam twistkartu jeste. Segra bydli v jinem meste ma deti v rozmezi od 6 let. Jak by to slo udelat? Jak se to dela, kdyz je diteti 8 let? A faktury at chodi me, jenze, kdyz bych mel pozadavky na OP, tak bych je nemoh resit ja a segru do toho tak zatahovat nechci.
Pedro1981
Junior

Odeslat příspěvekod polda 5. 2. 2010 16:01

bez segry to nejde,musí tam být rodný číslo nějakýho dítěte, ale adresa platce už můžeš být uveden ty.
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Pedro1981 5. 2. 2010 16:15

Takze majitel cisla by byla segra, dite rc, platce ja? Nevadi odlisne prijmeni? Neni tam nejaky postih ci overovani nebo je OP fuk, kdo to pouziva? Nerad bych ji dostal do problemu.
Pedro1981
Junior

Odeslat příspěvekod polda 5. 2. 2010 16:54

Hlavně to nesmíš nikomu říkat !!!
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod zuzkys 5. 2. 2010 18:01

Pedro1981 píše:Takze majitel cisla by byla segra, dite rc, platce ja? Nevadi odlisne prijmeni? Neni tam nejaky postih ci overovani nebo je OP fuk, kdo to pouziva? Nerad bych ji dostal do problemu.

Určitě může být na ségru smlouva (na její děcko) a ty bys mohl mít třeba jen korespondeční adresu (tzn, že by ti chodili normálně výpisy tobě, nebo jen elektronicky). Nikde by si vlastně teoreticky u T-mobilu ty osobně nefiguroval. Kdo fyzicky simku s číslem používá T-Mobile vůbec nemusí zajímat a ani nebude, pokud budeš řádně platit tak je jim to naprosto fuk. Jedině ve chvili kdybys neplatil, tak bude mít problém tvá ségra. Nejsem si ale jistá, jestli tam není nějaký omezující věk od kdy může mít dítě BAV SE (to máš ale asi zmáknuté).
zuzkys
Junior

Odeslat příspěvekod bart.homer 4. 12. 2011 13:43

Chlapi, končila mě smlouva na paušální služby po 5 letech s tarifem Bav se s mých 5. Od 2.prosince jsem převeden na Twist. Měl bych zaplatit poslední vyúčtování za poslední půl měsíc. Měl jsem nastaven inkaso. Nevíte někdo jak zaplatit poslední vyúčtování, když ho ani nevidím v internetové samoobsluze ??? Tam nyní vidím už jen služby pro Twist zákazníky a nevím ani jak vysoká částka by měla být k úhradě. Nebo mě poslední vyúčtování také strhnou inkasem z účtu ???
bart.homer
Junior

Odeslat příspěvekod Petr T. 5. 12. 2011 05:54

Pokud máš v bance inkaso stále povolené, tak nevidím důvod, proč by si to neměl T-mobile strhnout i tentokrát.
Petr T.
Junior

Odeslat příspěvekod Rebkos 5. 1. 2012 00:57

Mám u T-Mobile tarif Bav Se, před Vánoci jsem si prodlužoval smlouvu a "usmlouval" 50 minut a 50 sms navíc za stejnou cenu + internet v mobilu Standard za 50%. Bohužel ani minuty ani sms mi nestačí. Volám a píšu často přítelkyni. Má sice 02, ale není problém koupit nějakou SIMku na kredit u T-Mobile. Je nějaká možnost, jako bylo třeba dřív NEJ Nostop za 180kc neomezené sms a volání na T-Mobile číslo? Opravdu mě netěší připlácet měsíčně několik stovek navíc..
S24 Ultra Titanium Violet 512GB
iMod 5G + FiiO E12 + CustomArt Ei.3 + Linum BaX / Rock It Sounds R-50 (Shure Black Olives) / Shure SE215 / Beyerdynamic DT770 80 ohm / Samsung Galaxy Buds3 Pro
Rebkos
Junior

Odeslat příspěvekod Petr T. 5. 1. 2012 01:27

No tak když má přítelkyně O2, tak si Ty pořiď předplacenku od O2 a dej si tam POKEC NA JEDNO. Zaplatíš týdně 49 Kč a můžeš na jedno číslo volat neomezeně (ale nejsou v tom SMS, jen volání).
Petr T.
Junior

Odeslat příspěvekod milanBrno 5. 1. 2012 18:37

Rebkos: mam dojem, ze co zrusili Nej nonstop respektive NEJ cislo vubec, tak jiz nic jineho nezavedli (alespon jsem nic podobneho nenasel). Takze jedinym resenim je poridit si O2 kartu a na ni si aktivovat to volani zdarma (bud ty nebo pritelkyne).
Mas na vyber hned ze 2 variant. Bud aktivujes Pokec na jedno (volani na jedno cislo zdarma - za pausal 49kc za tyden) nebo O2 Nejblizsi (volani az na 5 cisel zdarma nebo za super sazbu 1,50kc/min, pausal je dle zvolene varianty od 50kč/tyden). Takze muzes vyuzit i pro ostatni volani (lidem, kterym nejvice volas - kamarad, rodina atp.)
Telekomunikace: Neomezene volani a sms + 15GB za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni nabizim odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
VIP uživatel

Předchozí stránka