BAV SE - otázky/odpovědi

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Anik 6. 5. 2007 19:52

Ja se ted rozhoduji,jestli prodlouzit nebo jeste pockat. Laka me jak 100SMS navic po pul roce,tak i na 6mesicu 50% sleva na pausal tj. nejakych 180,- vc. DPH. :hm
Samsung Galaxy S25
Anik
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 6. 5. 2007 21:33

žádná 50% sleva na paušál neexistuje, pří objednání přes eshop je sleva na paušál 20%, jakože 50% je bonus kreditu navíc, a to jen při uzavření tarifu HIT na 2 roky
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod jannnn 7. 5. 2007 08:02

2x měř, jednou řež :) A když tu máme diskuzní fórum, proč bych se raději neujistil, i když se to dalo předpokládat. Lepší než si pak třeba nadávat...

Každopádně díky.

edit: část jsem smazal, ať tu nejsme zbytečně OT. Prostě už ze zkušenosti vím, že né vždy je tomu jako v tomto případě :wink:
jannnn
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Anik 7. 5. 2007 09:42

Tak jsem se spletla no..jsem myslela 20% a napsala jsem 50% sleva na pausal.. :oops:
Samsung Galaxy S25
Anik
Junior

Odeslat příspěvekod pavel14 11. 5. 2007 17:47

hele plati ta 20% sleva na pul roku nebo ne?

na netu to maj ze to plati ale na prodejne mi rekli zeto na Bav se neplati ze plati jen +100sms...samozrejme kdyz se to aktivuje pres net:)

tak jak to teda je?
pavel14
Junior

Odeslat příspěvekod Aleš P. 11. 5. 2007 17:51

pavel14 : Platí oboje.

"Live for today, not tomorrow, that's me. HaHaHaaaaa!"

[ Moderátor ] MM
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod pavel14 11. 5. 2007 19:07

prave dneska mi prisla smlouva a tam o tom neni nic psano tak sem se chtel ujistit zda to plati...dík
pavel14
Junior

Odeslat příspěvekod Anik 14. 5. 2007 14:39

Kdyz budu prodluzovat smlouvu a vezmu si tel. plati se nejaka zaloha?Diky
Samsung Galaxy S25
Anik
Junior

Odeslat příspěvekod goob 14. 5. 2007 14:51

Anik: Naše milá Aničko :-) Při prodlužování smlouvy se záloha již neplatí. To platí pouze pro nové zákazníky.
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Anik 14. 5. 2007 15:13

Jsem se totiz pokousela prodlouzit smlouvu pres web a vylezlo mi to i se zalohou na MMP. Byla jsem prihlasena jako stavajici zakaznik.
Samsung Galaxy S25
Anik
Junior

Odeslat příspěvekod goob 14. 5. 2007 15:16

A udělala jsi to tak, že jsi v e-shopu nejprve našla dotyčný mobil a klikla na prodložení smlouvy? Tam by Ti záloha vyskočit neměla..
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Anik 14. 5. 2007 15:46

Joj udelala,ale na podruhy se mi to uz povedlo.
Samsung Galaxy S25
Anik
Junior

Odeslat příspěvekod goob 14. 5. 2007 15:49

Aspoň že tak. Je fakt, že jim to občas nějak zazlobí a udělá to nelogickou věc, kterou by to v danou chvíli udělat nemělo. Hlavně, že se věc zdařila ;-)
Naposledy upravil goob dne 14. 5. 2007 20:38, celkově upraveno 1
goob B-]

goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod esquire 14. 5. 2007 16:40

goob: Zdejší forum není chat, jestli jsi to ještě nezjistil. Pro ten je tu vyhrazeno jiné místo
Děkujeme za pochopení.
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Anik 16. 5. 2007 10:13

Lze prodlouzit smlouvu a ziskat 20% slevu a 100SMS na pul roku jinak nez pres web?Smlouvu chci prodlouzit a vzit si tel. jen pres web mi to nejde,ze mam do konce vic jak 3mesice a na prodejne prodlouzit "bez niceho" se mi moc nechce.
Samsung Galaxy S25
Anik
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka