O2 - neveřejný balíček 45min/90kč

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Aljosha 8. 12. 2006 15:00

Před nějakým časem začal nabízet O2 "vybraným zákazníkům" balíček, jehož aktivací tito zákazníci získali možnost provolat dalších 45 minut do jakékoliv sítě v jakoukoliv dobu za 90,- Kč (bez DPH).
Protože jsem tento balíček v jejich standardní nabídce nenašel, nehledal jsem dál a zeptal se přímo na infolince, pro koho je tento balíček určen a zda ho mohu získat. Odpovědí mi bylo, že ke svému paušálu jej získat nemohu a na otázku, jaká kritéria bych musel splňovat pro to, aby mi mohl být aktivován, mi dáma z infolajny nechtěla odpovědět, prý je to záležitost jejich marketingového oddělení, komu jej nabídnou a komu ne a ona mi k tomu nic bližšího sdělit nemůže, protože tyto informace nemají :!: Perličkou však bylo, že mému synovi jej k témuž tarifu po původních zdrženlivých reakcích aktivovali, takže se ptám:

- má někdo z Vás aktivovaný tento balíček 45/90 a pokud ano, co má za paušál, jak dlouho jej má a jaké průměrné částky měsíčně O2 hradí :?:

- připadá Vám fér, že nějaká firma je schopna bez zřejmých a jasných pravidel jednoho bezproblémového a řádně platícího zákazníka zvýhodňovat na úkor druhého :?:

PS: Ty parohy jim opravdu sluší.... :wink:

//ales76: Upraven nadpis
Aljosha
Junior

Odeslat příspěvekod Aleš P. 8. 12. 2006 15:18

Už se to řešilo zde: O2 nabízí levné minuty a také tomu byla věnována
Bleskovka píše:Mobilní operátor O2 připravil pro své vb]vybrané
externí redaktor e15.cz/finexpert a mobilmania.cz
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Aljosha 8. 12. 2006 15:26

Ano, nechť si rozděluje, nechť zýhodňuje, na to má plné právo.... :) Pokud to však není za transparentních podmínek, je otázkou, zda takové jednání nezavání spíš trhoveckým způsobem obchodování, kdy sami nejsou schopni sdělit, proč to tak je a pro koho to je. Zeptejte se vietnamského trhovce, proč kolegovi prodal tytéž tenisky o pade levněji a uslyšíte vpodstatě totéž - "neim, neumi cesky".... :mrgreen:
Aljosha
Junior

Odeslat příspěvekod kari.laz 8. 12. 2006 15:30

Rozdělování balíčku je účelně rozdělováno. Nabízejí se takticky lidem, kteří málo volají, nebo hrozí že odejdou.
kari.laz
Junior

Odeslat příspěvekod tib 8. 12. 2006 15:38

Tak, tak. Asi opravdu hlavně lidem kteří volají málo. Nabídli mi ho v červnu hned jak jsem tandem převedl na Individual a jen z něj nabíjel Go karty.
tib
Junior

Odeslat příspěvekod Aljosha 8. 12. 2006 16:15

To je dost možné, že se pokouší přimět ke komunikaci ty, kteří málo volají, nebo kteří pro volání raději využívají výhodnějších služeb konkurenčního operátora. Proč se však stydí sdělit, pro jakou cílovou skupinu jsou tyto jejich "vábničky" :wink: připraveny?
Je fakt, že provolám víc, než studující syn. Přesto však syn v průměru provolá stejně jako ti (viz diskuze na kterou výše poukazoval ales76), kteří nedostali nic. :hm Takže příliš "fér" podmínky to nejsou, nebo se každej den operativně mění. :eh Navíc (snad) měla být tato jejich akce ukončena k 30. listopadu, což taky zřejmě neplatí. :roll:
Aljosha
Junior

Odeslat příspěvekod tom-cz 9. 12. 2006 12:13

mě zase nabídli jinej balíček: "OS: Minuta jen za 2 Kc! Aktivujte si balicek 200 minut za 400Kc na nasledujici 4 mesice. Odeslete SMS ve tvaru O2TOP M400 na 999111 do 30.11.06. Vice na *11. O2". mám Pohodu, účet cca 200Kč měsíčně. Neaktivoval jsem si ho, páč bych to nevyužil (a o to se O2 taky asi snaží-vylákat další peníze).
Podobná diskuse je zde.
tom-cz
Junior

Odeslat příspěvekod ostrava.777 10. 12. 2006 11:51

Kdysi byly akce i pro Go karty , pamatuju balíček za 150 kč skrýval 88 sms do všech sítí bylo dobrá akce. Mám Felicii smsky vůbec neposílám tak by mě mohli přišoupnout njaký balíček sms.Popravdě nyní využívám pouze Dlouhé hovory a jinak nevolám z toho vůbec ( Dlouhé hovory = hodina za 15 kč ) doufám že to nezruší na konci roku
ostrava.777
Junior

Odeslat příspěvekod Aleš P. 15. 1. 2007 11:13

Měl bych zde jedno upozornění pro všechny, kteří si tento balíček aktivovali:

Dobře si hlídejte případný převod jednotek v rámci tarifu. Mě osobně se již podruhé (balíček je na 4 měsíce) stalo, že O2 převede jen nevyčerpané volné minuty v rámci EXTRA balíčku a na nevyčerpané volné minuty (pokud jsou) v rámci tarifu "zapomene" :!:

A celkově pokud si říkáte, že se ve vyúčtování nevyznáte a podíváte se jen na částku k úhradě bych doporučil tento postoj přehodnotit a zabývat se tím..

P.S. Pokud by to někoho zajímalo, šlo mi o 40 min a 4 min :) , ty 4 min bych za jiných okolností asi ani neřešil, ale jde mi o princip.
A pokud by někoho zajímalo, proč tak hromadím minuty, tak je to z důvodu, že jsem na infolince dostal mylné informace a balíček si aktivoval těsně před koncem zúčtovacího období a na místo poměrné části (infolinka) naskočil hned celý..
externí redaktor e15.cz/finexpert a mobilmania.cz
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod tommy:-) 15. 1. 2007 11:55

myslím, že jsem tu někde psal, že tyto balíčky okamžitě naskakují celé. Za plnou cenu a plný počet minut. Stejně je to i u toho 1000minutového. Infolinka je infolinka :-)
když dva dělají totéž, není to vždy totéž.
made by EUROTEL, fucked by O2
aneb každá bublina jednou praskne
tommy:-)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod ejakulátor 16. 1. 2007 18:56

Ano to by byla jeho věc, kdyby zase další zákazníky neokrádal na CDMA, otrřesná cena, otřesné FUP, a vysoká cena. Kdybych bral CDMA znovu tak můj odhad by byl, že za tuto službu zaplatím tak 120 až 150 korun a to včetně DPH. Protože takovou má tato služba cenu dokud si O2 dovoluje rozhodovat co se má stahovat a co ne.
ejakulátor
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod esquire 16. 1. 2007 19:00

tommy: Ten balíček 1000 min. za 2261 Kč se dá ale čerpat 4 měsíce od aktivace.
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod vaclavbarak 16. 1. 2007 19:16

Já jsem používal přes rok O2 pohoda měsíčně jsem platil kolem 1500 Kč a platil jsem přes inkaso, žádný podobný balíček jsem neměl.
Jako fér mi to rozhodně nepřipadá, ale O2 už je takovej.
Co jse týče parohu tak to bylo super nic odvážnějšího je nemohlo napadnout a za to Vodafonu tleskám a přeju mu víc zákazníku než má O2 (snad se mu to někdy podaří).
vaclavbarak
Pokročilý