Oskar a Uvitaci Melodie

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod andre (novy) 30. 3. 2005 21:33

Nevite nekdo, jestli oskar nepripravuje sluzbu ,,UVITACI MELODIE,, ?
Docela by to nebylo spatny, maji to jiz vsichni ostatni operatori, takze by se do toho taky mohl vrhnout.
,,The World is not Enough"

Blackberry 9700 Bold
andre (novy)
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dejvidek 30. 3. 2005 21:38

andre píše:Nevite nekdo, jestli oskar nepripravuje sluzbu ,,UVITACI MELODIE,, ?
Docela by to nebylo spatny, maji to jiz vsichni ostatni operatori, takze by se do toho taky mohl vrhnout.

Opět téma na věštění z křišťálové koule? Ach jo....
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Fido+ 30. 3. 2005 22:00

No kdyz uz vetsteni tak ja zkusim vestit. :) Podle me to bude a bude krom toho spousta dalsich veci. Minimalne to, co uz jinde vodafone ma. Ovsem kdy to bude, je ve hvezdach.
Fido+
Expert

Odeslat příspěvekod Daft 30. 3. 2005 22:03

To by me zajimalo, jaka je prakticka uzitecnost (mimo standardniho: Maj' to vsichni, takze ja musim taky) zrovna tyhle sluzby pro zakaznika... :/
Daft
Junior

Odeslat příspěvekod Fido+ 30. 3. 2005 23:41

Zadna a priznam se ze jsem rad, ze ta sluzba je placena. I takhle to ma dost lidi a volat nekterym s touto sluzbou aktivni je skoro za trest.
Fido+
Expert

Odeslat příspěvekod Driver 31. 3. 2005 05:24

Já bych tuhle službu docela bral, je to sranda :c). Doufám, že to Oskar zavede co nejdřív a ne že s tím přijde až Vodafone
Das Auto
Driver
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ryba 31. 3. 2005 06:53

Já bych tuhle službu taky uvítal, je to podle mě takové příjemné zpestření, pokud si tam dáte nějakou rozumnou melodii.

Ryba
<*)(((<
Ryba
Junior

Odeslat příspěvekod Mischelinka.OK 31. 3. 2005 07:33

jestli to bude tak jak u eurotelu ze to bude zdarma jen do konce dubna tak at si to nechaji, nemusim mit vsechno. :D
Alcatel wap -> Nokia 3310 -> Nokia 3510i -> Nokia 6230 -> Nokia 5800 -> Samsung galaxy S III NEO -> LG G6
Mischelinka.OK
Junior

Odeslat příspěvekod Daft 31. 3. 2005 07:42

Kdyby sluzba byla zdarma po celou dobu, mozna bych o necem premyslel, ale takhle ani napad - ackoli cilove skupiny, ktere za to budou opravdu rady utracet tady jsou - napr. moje 15leta sestra .... :)
Daft
Junior

Odeslat příspěvekod Petr_Novak 31. 3. 2005 14:52

Tato služba se mi docela zamlouvá... určitě je lepší než pípání si něco poslechnout.

PS: Pokud to zrovna nebude něco alá Sammer Isa

Zdarma nebude, ale jsme u Oskara, takže to "žádná pálka" nebude :)
Petr_Novak
Junior

Odeslat příspěvekod Já Osobně 31. 3. 2005 18:23

IMHO to u Oskara bude, ale k životu to nepotřebuji. Pokud si to vůbec aktivovat budu, tak jen na zkoušku, dokud to bude zdarma :wink:

Já Osobně 8)
Já Osobně
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Kulička Sandry 31. 3. 2005 18:55

Hele ty si chceš odradit všechny kámoše? Moje kámoška ji má na mobilu a radši ji nevolám, protože bych s telefonem nejradši švihla o zem. Uvítací melodie - spíš ubíjející zvuky.
Kulička Sandry
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Petr_Novak 31. 3. 2005 19:46

Bylo by dobré, kdyby šlo nastavit, že si je nepřejete poslouchat. Protože když někomu volám a slyším: "You're bustéééd...", tak bych s tím telefonem nejradši práskl o zem...

Co si o tom myslíte?
Petr_Novak
Junior

Odeslat příspěvekod Daft 1. 4. 2005 08:15

Ja byl tuhle v soku, kdyz jsem volal sefovi a v telefonu najednou: Vydrz... jeste vydrz... vydrz - se stupnovanou intonaci, jsem fakt nechapal o co mu jde a pak jsem zjistil, ze slo o uvitaci ton, no masakr.
Daft
Junior

Odeslat příspěvekod polda 1. 4. 2005 09:23

Nedá se říct,že bych bez toho nemohl žít :D ,Zatím komu jsem volal tak za těch 5 sec.než se muzika trochu rozjela,tak mi to vzal(a) a kulový jsem z toho měl. :oboze
polda
Pokročilý

Další stránka