Kde dobít kredit s bonusem [diskuze]

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod pan Y. 4. 6. 2007 20:11

No Vodafone začal dávat bonus 10% k dobitému kreditu pár měsíců zpět při dobíjení prostřednictvím KB. Tehda jsem se docela divil, protože akce tohoto typu nabízela jen konkurence. To, že bonus platí nyní už i při dobíjení v obchodních řetězcích, je v podstatě logickým vyústěním.
“You and I have unfinished business.”
pan Y.
Pokročilý

Odeslat příspěvekod esquire 31. 7. 2007 21:52

Nyní můžete dobíjet O2 kartu i v bankomatech ČSOB a Poštovní spořitelny. Do konce září navíc dostanete k dobité částce 10% bonus. Více informací v tiskové zprávě
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod bubocz 23. 11. 2007 00:48

Teď dává O2 do konce roku 10% kreditu navíc při dobití v Globusu či ElectroWorldu - jen nevím, proč je to tak utajeno :-(. Více na stránkách O2 - sekce dobíjení.
bubocz
Junior

Odeslat příspěvekod michalreznar 20. 11. 2008 21:02

Ve vybraných obchodních centrech po naší republice se objevila nová prodejní akce T-Mobilu, která je nabízena ve speciálních kioscích. T-Mobile láká zákazníky na bonus 20% kreditu při každém dobití. Jedinou podmínkou údajně je, že zákazník musí přijít se svou předplacenou SIM kartou k danému kiosku a zaregistrovat se. Poté je mu při každém dobití připsán onen bonus. Snažil jsem se zjistit bližší informace přímo na zákaznické lince T-Mobilu, ale tam o této akci nic nevědí. A ještě dodám, že pro získání bonusu není zapotřebí měnit předplacený tarif a ani se uvázat smlouvou (např. T-Mobile Combi)....

A co vy? Nemáte nějaké podrobnější zkušenosti s touto akcí?
Naposledy upravil snowboarder dne 20. 11. 2008 21:15, celkově upraveno 1
Důvod: sloučeno
michalreznar
Pokročilý

Odeslat příspěvekod snowboarder 19. 12. 2008 23:06

snowboarder píše:při dobíjení přes pevnou linku je bonus 5% (zrovna včera jsem dobíjel ;-) )

Bonus 5% při dobití O2 karty přes O2 pevnou linku je prodloužen do 31.12.2009
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod blázen-74 21. 12. 2008 17:47

Pravda . Začátkem tohoto týdne jsem dobil Go přes bankomat(poprvé,jinak SA....) a dobitá částka byla opravdu ihned o 10% vyšší .Nedalo mi to a zavolal jsem na info .Děvčica povídala , že je to prý akce která bude na pořád ,že tento způsom málo lidí používá .Pak jsem zavolal za půl hoďky zase a klučina na informacích mi hlásí že je to dočasná akce .
Prosím tedy o radu jak to tedy je ,kdo z těch dvou měl recht ?
Jediní normální, jsme my blázni !
blázen-74
Junior

Odeslat příspěvekod Petr T. 22. 12. 2008 22:23

O tom se někde něco píše? V sekci "O2 DOBÍJENÍ" na www O2 jsem si ničeho takového nevšiml.
A v bankomatu jaké banky to bylo?
Petr T.
Junior

Odeslat příspěvekod blázen-74 26. 12. 2008 16:30

1) Bylo to v bankomatu Pošt.Spořit.
2) Máš recht v tom , že se to hledá dosti blbě . Hledal jsem něco momentálně aktuálního k těmto bonusům a narazil jsem pouze na věci staršího data .Nic nového . Už mi ten jejich ne noc přehledný web(O2) začíná lést krkem .
3) Novinky už s největší pravděpodobností budu hledat už jen zde na těchto stránkách .Je to nejrychlejší a nejpohodlnější .Nemusím se prokousávat desítkama nějakých stránek , podstránek , odkazů atd .
blázen-74
Junior

Odeslat příspěvekod Petr T. 26. 12. 2008 21:53

Hmm. jenže o bonusu při dobíjení z bankomatu se tu psalo naposled před rokem a půl, s tím, že akce platí do konce září 2007.
Petr T.
Junior

Odeslat příspěvekod blázen-74 26. 12. 2008 23:00

To vím , ale je to tak . Stalo se . Ještě jednou cinknu na info do kdy to platilo či platí . Jestli třeba jen do konce roku ,tak to pak prubnu třeba u Rosmanna .
blázen-74
Junior

Odeslat příspěvekod blázen-74 28. 12. 2008 17:14

Tak jsem zavolal znova na info a dostal jsem mimo spousty jiných nezajímavých odpovědí i tu co jsem nakonec chtěl . Z děvčice nakonec vypadlo , že: "přidělování bonusů při dobíjení (mimo tzv.vánoční sim ,nabídky formou sms na konkétní číslo ap.) je řízeno náhodným systémem výběru" . Tak z tohoto popisu už jsem teda ůplně blázen . A na : http://www.cz.o2.com/soho/cz/o_nas/tisk ... index.html jsem se taky nic nedozvěděl . Ani přímo na hlv.stránkách v sekci dobíjení . Velmi by mne teda zajímalo kde se tyto a jiné věci dají přesně na netu zjistit . Předem Dík .
blázen-74
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 28. 12. 2008 17:52

sice nevím, proč to hledáš na stránkách pro podnikatele, ale čistě a jednoduše, nabídky jsou neveřejné, kromě 100% bonusu můžou být zákazníci obesláni smskou, že dostanou třeba 10% navíc. Obvykle se dává 10%, 30%, nebo hodně dobrým zákazníkům 50% navíc. To se ale nikde zjistit nedá. Nabízí se to za věrnost a o tom tu máme jiné vlákno. Tak příště, než nás něčím obšťastníte, tak si to ověřte
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod blázen-74 17. 1. 2009 20:09

Tak dnes (17.1) filda zase dobíjena přes bankomat Pošt.Spoř., a opět automaticky přičteno 10% navrch .
blázen-74
Junior

Předchozí stránka