Vodafone - dotované telefony (odměna po 2 letech)

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod esquire 21. 1. 2007 21:20

szkepek: Cena telefonu pro stávajícího zákazníka je shodná s cenou telefonu pro nové zákazníky. Běžná cena Sharpu GX29 je 2977 Kč. S tarifem Nabito 100 je o 1000 Kč levnější, to se ti zdá málo?? :wink:
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod just.in® 21. 1. 2007 21:35

Tohle má super t-mobile. Ceny telefonů pro stávající jsou drtivě nižší. Ačkoliv mám pořád pocit, že za Oskara byly telefony pro stávající, ty po dvou letech levnější než pro nové. I kdyby, kde ty loňské sněhy jsou :-)
just.in®
Junior

Odeslat příspěvekod esquire 21. 1. 2007 21:44

just.in®: Nikoli, ceny telefonů pro stávající zákazníky byly stejné jako pro nové i za dob Oskara.
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod just.in® 21. 1. 2007 22:02

inu dobrá. schválně jsem se díval. Září 2005. Objednán k700i za 977, standardní cena byla 1577.
Ale jak říkám, teď to má nejlepší t-mobile, kdy je cena mezi pro nové a stávající třeba i o 3tisíce nižší . Jinak bych tu N73 neměl :-)
just.in®
Junior

Odeslat příspěvekod Mario 23. 1. 2007 08:30

2 just.in: Každý "výprodejový telefon" je později nabízen v nabídce Last minute, kdy je levnější, ale už jen dostupný stávajícím zákazníkům...
Nedělám to ale znám to, možná bych to dokázal provést...
Mario
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod japezz 24. 1. 2007 11:32

No ja sem u VF 550 dni a jelikoz mi prestal fungovat tel tak sem jim zavolal ze chci dotovanej telefon a oni rekli ze jeste musim pul roku cekat...ja sem ale rekl ze prejdu k jinemu OP a hned semnou jednali uplne jinak, predali me nekam jinam a tam velmi ochotna pani rekla ze kdyz unich zustanu tak mi telefon poslou, ze sem perfektni zakaznik a mam unich plno sluzeb predplacenejch :-) za dva dny sem byl na poste a tel sem mel, byla to n6131 za 2577.- uz ji nemam...P.S.kamarad udelal to same a dneska telefonuje s uplne novou n6288...
TT Go 510/710 Mapa Cen_Eur_plus_major_roads_of_WE v660,1219--Eastern_Europe_710.1571 ,navcor 7,221 boot 5,3006 (8290/070711)
japezz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Martuška 24. 1. 2007 18:04

japezz...... kolik platíš měsíčně, že bych to udělala taky já jsem s VF 1770 dní, mám sice ještě dohodu s VF a telefon jsem si brala před rokem a půl a teď bych si vzala novej, jen čekám až to doběhne. :tleskani
Martuška
Junior

Odeslat příspěvekod Marek Hajn 24. 1. 2007 18:32

Já jsem u Vodafonu 2 roky a nějaký ten měsíc navrch... Volal jsem tam, zda-li mám nárok na zvýhodněný telefon, protože faktury platím když si vzpomenu, většinou až po splatnosti. A nebyl problém. Objednal jsem a do dvou dnů byla Nokia 6288 za 4577 Kč doma...

Takže nějaká půlroční čekací lhůta je nesmysl...

P.S. Jo a tu japezzovu 6131 jsem měl po něm já, ale už ji taky nemám... :) Putovala do Plzně...
"Dobrá nálada vaše problémy nevyřeší, ale nasere tolik lidí, že stojí za to si ji udržet."
Marek Hajn
Junior

Odeslat příspěvekod mira023 24. 1. 2007 21:53

Vodafon má výhodné ceny pro stávající zákazníky schované až přímo u jednotlivých mobilních přístrojů, zde příklad

http://www.vodafone.cz/consumer/handset ... g=cs&all=1

Takže každý stávající zákazník si najde u svého vysněného konkrétního telefonu svůj stávající tarif a podle toho pozná jak velkou má slevu.
Je pravda že je to trošku náročné na první pokus najít svoji slevu, ale dá se.

A slevy jsou samozřejmé - čím dražší tarif tím vyšší sleva.

Podmínky již zde byly uvedeny.

Kdo to nechápe???

Další důležité výhody oproti novým zákazníkům jsou jasné, koupíte a nemáte podmínku smlouvu na dalších 6 měsíců u operátora a neskládáte žádnou jistinu.

//ales76: Příspěvky sloučeny. I po odeslání příspěvku ho můžete Obrázek
mira023
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod crocodille 24. 1. 2007 22:51

Mira023: e-e, i po kopi zvyhodněného telefonu po dvou letech se zakaznik zavazuje, ze na danem tarifu setrva dalsich 6 mesicu ;-)
crocodille
Junior

Odeslat příspěvekod mira023 25. 1. 2007 14:30

Omlouvám se ale tuto e podmínku jsem tam přehlédl (nenašel). Kde je uvedena?
Telefony LAST MINUTE je zase jiná kategorie. Zde ta podmínka dalších 6 měsíců skutečně je.
Vím že platí také při přechodu z Divoké karty ( a jistina je tam rozlišena taky různě podle historie karty).
mira023
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod crocodille 25. 1. 2007 16:37

Tady to je:

Jaká jsou pravidla, chcete-li výhodnější telefon:
Každé dva roky si jde koupit jeden zvýhodněný nebo LAST MINUTE telefon na každé telefonní číslo, které splňuje podmínky popsané nahoře.
Po zakoupení zvýhodněného telefonu je třeba zůstat na vybraném tarifu aspoň 6 měsíců, jinak vám doúčtujeme celou zbývající částku do kupní ceny telefonu.Nabídka neplatí pro firemní zákazníky s písemnou smlouvou.
SIM kartu, na kterou jste si výhodnější telefon pořídili, vám převedeme pod písemnou smlouvu nejdřív po půl roce od jeho koupení a splnění podmínek zvýhodněné nabídky.

Více zde:

http://www.vodafone.cz/consumer/handsets/phones.htm
crocodille
Junior

Odeslat příspěvekod kidnap 16. 7. 2010 14:26

Zdravím,
mám operátora Vodafone, min. měsíční útrata kolem 350Kč. Mám smlouvu už 3,5 roku a chci si koupit nový telefon. V samoobsluze v nabídce odměna po 2 letech mám např.: Samsung Wave za 7577 Kč. Když se ale podívám na Vodafone e-shop, stojí tam Wave 7277 Kč pro tarif s min. měsíční útratou 177 Kč. Trochu teda nerozumím tomu, jaká je výhoda využít té "odměny po 2 letech", ale pokud v tom je nějaká skrytá pointa, rád se nechám poučit.
kidnap
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Aliiik2 17. 7. 2010 17:28

Ahoj, zkus jim napsat na facebooku na zed (pripadne zpravu), treba ti tuhle zahadu objasni. Skupina - Vodafone CZ
Aliiik2
Junior

Odeslat příspěvekod audiobullys 18. 7. 2010 13:56

7277 kc pro tarif s utratou 177 kc mas na eshopu pro firemni zakazniky,
7577 kc je cena na prodejne a eshopu pro obyc. zakazniky na RC s utratou plneni 477 kc do kteryho spada i tvuj nabito 350.
Daň ze samostatného myšlení nebyla dosud zavedena jen proto, že by to byl příjem pro stát zcela zanedbatelný.
audiobullys
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka