Vodafone - dotované telefony (odměna po 2 letech)

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod kidnap 18. 7. 2010 14:57

Jasný, díky moc. Vůbec jsem si nevšiml, že klikám na firemní telefony.
kidnap
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod audiobullys 18. 7. 2010 21:47

no me prvne automaticky napadlo ze nizsi cena je naka akce na eshopu. Az dneska jsem mel cas se na to ve volnu podivat,co to je zac ty ceny.
Daň ze samostatného myšlení nebyla dosud zavedena jen proto, že by to byl příjem pro stát zcela zanedbatelný.
audiobullys
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod 4daPeace 25. 8. 2010 15:49

U Vodafone jsem 2 roky, 4 měsíce a něco ukazuje Samoobsluha. Když se podívám do Vodafone odměn, s tím, že bych toho rád využil, mám tam napsáno:

Poslední 3 Vyúčtování nebyla zaplacena řádně nebo včas.

Jak je to možné, když mám nastavené inkaso a podle posledních 5 vyúčtování bylo všechno vyúčtováno včas/před datem splatnosti?

Díky
4daPeace
Junior

Odeslat příspěvekod Mobil-man 25. 8. 2010 15:55

A neni mozny, ze je na inkasu limit, ktery to neumoznil? V pripade, ze ne, tak zavolat na linku, maji to tam vsecko k dohledani a oni objednaji pripadne novy dot. telefon.
Mobil-man
Junior

Odeslat příspěvekod 4daPeace 25. 8. 2010 16:01

Dik, zavolano i pres muj odpor k automatum. Obcas to pry u inkasa hapruje ukazuje spatne, takze to predaji technikum a do 10 pracovnich dni by to melo byt OK.

Takze, kdyby mel nekdo stejny problem a dohledal si tady tenhle prispevek, tak zavolat na 800 77 00 77, nechat se prepojit na lidskou bytost, vysvetlit a cekat. Platit se za hovor nebude ani v pripade Po Svem.
4daPeace
Junior

Odeslat příspěvekod goob 25. 8. 2010 16:04

Doporučuji obrátit se na operátora. Takhle to stěží vyřešíme....
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Thief 25. 8. 2010 21:30

čím může být že se mi v sekci odměny zobrazují jen usb modemy?
Thief
Junior

Odeslat příspěvekod Danny02 25. 8. 2010 22:51

Tím, že dělají aktualizaci nebo něco takového. Podívej se zítra a už tam telefony budou ;-)
TV: Philips 55OLED706, Soundbar: JBL Bar 500, Mobil: Google Pixel 9 Pro 16 GB / 256 GB - Obsidian
Danny02
Junior

Odeslat příspěvekod norwan 27. 8. 2010 22:21

Ten problém nebude inkasem. Platím faktury převodem, vždy platím cca do 3 dnů po vystavení a přesto mám v sámošce stejnou chybu jako autor vlákna. Nicméně nemám potřebu to teď řešit, odměnu nechci, ale už by mohli celou samoobsluhu dát dohromady tak, aby fungovala jak má.
norwan
Junior

Odeslat příspěvekod killswitch 18. 12. 2010 09:11

Ahoj, měl bych pár otázek ke zvýhodněným telefonům po dvou letech.

1. dá se telefon normálně vyzvednout na prodejně?
2. pokud ano, abych šel na jisto, kam je nejlepší zajít, resp. jak dobře jsou zásobeny miniprodejny typu CČM?
3. je v prodejně na telefon jiná cena, než na e-shopu?

Díky za odpovědi.
Naposledy upravil Snekac dne 18. 12. 2010 09:48, celkově upraveno 1
Důvod: Sloučeno
killswitch
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Lutzi 18. 12. 2010 10:19

Vodafone má stejné ceny jak na prodejně tak i na e-shopu.O2 má na e-shopu mobily levnější než na prodejnách a u T-Mobile je to stejné jako u O2.Co se týče mobilu tak pokud nemají na prodejně tak posílají do další nejbliší prodejny kde by eventuelně tento mobil mohl být.
Lutzi
Junior

Odeslat příspěvekod killswitch 18. 12. 2010 16:00

Díky za odpověď a modovi se omlouvám za svou slepotu :)

//Snekac: Není třeba, poslepoval jsem vícero témat dohromady z historie :)
killswitch
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod schutze.san 24. 12. 2010 12:01

Ahojte znama mi nabidla ze si u ni na jeji cislo muzu koupit zvyhodneny mobil u vodafonu (za 2roky) za cenu u tarifu s mesicnim plnenim 1177 (casto plati i vic).. a predevcirem vecer jsem si chtel koupit mobil samsung s8500 wave ktery tam je u tehle ceny za 4577 kc, a kdyz jsem si to objednaval byla tam tahle cena 4577kc a poslalo to aktivacni kod te zname akorat nebyla u mobilu a ono to po 15 minutach vyprselo tak sem si rikal ze to nevadi ze to udelam dalsi den (dnes rano) a udelal jsem to znova ale najednou me prekvapilo vsechny mobily maj stejnou cenu jen u toho samsungu s8500 o ktery jsem jevil zajem se cena zvysila o rovnych 1000kc na 5577kc ??? :grr: prikladam obrazek jak se mi objevuji telefony pri prihlaseni do samoobsluhy.. ted mam pocit ze vodafone mi umele zvysil cenu protoze se zvysila cena jen u tohletoho mobilu o ktery jsem jevil zajem kdyz jsem ho objednal ale objednavka nebyla provedena kvuli tomu aktivacnimu kodu.. a kdyz se podivam normalne na stranky vodafonu tak cena je porad stejna pri mesicnim plneni 1177kc je mobil za 4577,.. ma s tim nekdo taky zkusenost.. poslal jsem jim email ale musim si pockat do 2 dnu na odpoved.. :hm
Přílohy
Výstřižek.JPG
cena mobilu se najednou zvysila co jsem poprve objednavku nedokoncil...
schutze.san
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Reku 24. 12. 2010 12:50

a nejde objeenavku zrusit misto dokoncit? A pak znovu udelat celou od zacatku?
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod schutze.san 24. 12. 2010 13:24

ne ja jsem ji nedokoncil jenomze nechapu ten fakt ze jsem objednaval v 2 hodiny rano a cena byla 4577, nedokoncil jsem to kvuli te overovaci smsce (odeslal jsem ji ale znama uz spala a nevedel jsem ze se to musi overovat) nechal jsem to byt (overovaci smska plati jen 15 minut, tim padem zadna objednavka nebyla dokoncena) a rano jsem to chtel zopakovat a najednou koukam ze na jejim uctu je ten mobil co jsem chtel najednou o 1000kc drazsi? a na oficialnim ceniku je porad za starou cenu a zrovna jen tenhle mobil, tak mam podezreni ze zjistili diky tomu odeslani overovaci smsky ze mam zajem o tenhle mobil a naschval ho zdrazili??? nechci byt paranoidni ale porad mi to hrabe hlavou... :grr:
Naposledy upravil Snekac dne 24. 12. 2010 13:30, celkově upraveno 1
Důvod: Poslední příspěvek se necituje
schutze.san
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka