T-Mobile má nový web!!!

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Líbí se vám nový web T-Mobilu?
Nelíbí, je hrozný 9 %  14%  [ 9 ]
Ujde, ale starý byl lepší 13 %  20%  [ 13 ]
Průměr, jde to 16 %  25%  [ 16 ]
Ano, líbí se mi 20 %  31%  [ 20 ]
Naprosto super, opravdu se povedl 5 %  7%  [ 5 ]
Celkem hlasů : 63

Odeslat příspěvekod cooler 11. 7. 2005 21:44

Petr_Novak píše:T-Mobile je jako TV Prima. Každou chvíli mění stránky (Prima zase grafiku)... jinak nic moc - předchozí byl hezčíl/quote]

... hold globalizace zasáhla i weby našich operátorů. Mně se tedy nové stránky T-mobilu líbí více než ty staré (na rozdíl od stránek TV Prima :lol:). Jsem zvědavej na "globální design" Oskara-Vodafonu a Eurotelu-Telefoniky :nenapadne
cooler
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod francesco3 11. 7. 2005 22:22

vasco píše:Opet spravne nefunguje v Opere a FF:( I kdyz predchozi web mi nesel v Opere vubec a v IE pouze po vypnuti firewallu.

Já vážně nepochopim, jak může společnost velikosti (a působnosti) T-mobilu dát X peněz za takhle =blbej= (funkčně) design stránek a ani jeden člověk se při tom nezamyslí, jestli náhodou třeba neexistuje ještě nějakej jinej prohlížeč než IE. Vždyť ti designeři je musí ždímat až hrůza ale ty stránky sou prostě evidentně udělaný jenom pro IE. (Snad ve firefoxu je to o něco lepší, ale podle mě by takovejhle projekt měl bejt n a úrovni, kdy nepoznáte, který prohlížeč používáte.)
- Tohle bych zakázal -
Obrázek
francesco3
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Fred(smazano) 11. 7. 2005 22:30

Ve FF mi jede uplne v pohode...
Siemens S6 Power => Siemens C35i => Siemens MT50 + Siemens CX70
Fred(smazano)
Junior

Odeslat příspěvekod AmPedro 11. 7. 2005 22:35

Rekl bych že ve FireFoxu je to ok

Obrázek
"They that can give up essential liberty to obtain a little temporary safety," observed Benjamin Franklin, "deserve neither liberty nor safety."
AmPedro
Junior

Odeslat příspěvekod francesco3 12. 7. 2005 00:09

Pravda, tak FF je ok. Pokud de o FF, vychazel sem z předchozích příspěvků. Ale v Opeře, kterou používam, je to dost blbý. Na tom že by to mělo bejt 100% nebo aspoň 99%
francesco3
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod brilant 12. 7. 2005 06:29

francesco3 píše:Pravda, tak FF je ok. Pokud de o FF, vychazel sem z předchozích příspěvků. Ale v Opeře, kterou používam, je to dost blbý. Na tom že by to mělo bejt 100% nebo aspoň 99%b/quote]

... nevím jakou verzi používáš, mně to v Opeře jede na 100 %
brilant
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod cooler 12. 7. 2005 06:36

francesco3 píše:
vasco píše:Opet spravne nefunguje v Opere a FF:( I kdyz predchozi web mi nesel v Opere vubec a v IE pouze po vypnuti firewallu.

Já vážně nepochopim, jak může společnost velikosti (a působnosti) T-mobilu dát X peněz za takhle =blbej= (funkčně) design stránek a nb]ani jeden člověk
cooler
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod adamek.jan 12. 7. 2005 20:52

Web se mi libi; jeste by mohli osefovat t-zones.cz :hm
adamek.jan
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Já Osobně 13. 7. 2005 11:59

cooler píše:Jsem zvědavej na "globální design" Oskara-Vodafonuo/quote]
Není nic jednoduššího, než kouknout na VF stránky v zahraničí (kde už je dokončený rebranding, třeba .nl, .hu, .de). Všude to je stejné nic moc :roll: Oskar nebude vyjímka :cry:

Já Osobně 8)
Já Osobně
Pokročilý

Předchozí stránka