O2 Benefit

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Fortunato 1. 1. 2007 17:56

Nevim jestli jste zaregistrovaly že od 1.9.2006 došlo ke změně přidělování bodů v programu Benefit u O2 ale zajímalo by mě jenom jaký na to máte názor. Jestli si myslíte že je to teď výhodnější nebo naopak. :), trochu sme nad tim diskutovali s Alesem76 tak by mě zajímal názor i ostatních.
Fortunato
Junior

Odeslat příspěvekod esquire 1. 1. 2007 18:20

Fortunato: No to už se tu řešilo dávno. Viz tady
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Fortunato 1. 1. 2007 18:47

ok dik, nekoukal jsem, pardon tedy :nenapadne
Fortunato
Junior

Odeslat příspěvekod Aleš P. 2. 3. 2007 23:02

Všichni víme jak pomalu a těžce se Benefit bodíky střádají.. Chcete 30 bodů navíc? Zaregistrujte si u O2 svou emailovou adresu, na kterou Vám bude zasílat informace a výpisy z Benefit účtu. Více zde.

Další možnost je získání 50 bodů navíc za odeslání ankety. Stačí vyplnit tento dotazník. Anketa je dostupná do 30.6.2007.

EDIT: Info i na webu.
externí redaktor e15.cz/finexpert a mobilmania.cz
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod mobilman 4. 3. 2007 23:39

diky za tip :)

tu anketu jsem zkusil ale ta registrace emailu nejak nefunguje, zadne potvrzeni mi neprislo ani po nekolika hodinach prestoze jsem dostal konfirmacni SMS ze mi potvrzeni do mailu prijde :-/
mobilman
Junior

Odeslat příspěvekod Aleš P. 4. 3. 2007 23:43

mobilman : Za málo. Ta registrace mailové adresy taky funguje, ale potvrzující email tak nejdříve za 3 týdny, bez legrace..
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod esquire 5. 3. 2007 00:11

ales76: Ona má přijít po odeslání ankety potvrzující SMS?? Mně tedy žádná nedorazila.

//ales76: Ne, po odeslání SMS s emailovou adresou.
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod AgentSvr 5. 3. 2007 00:39

přesně tak, stejně jako esquiremu, mně také žádná potvrzující SMS nepřišla ani email. O ničem takovým se tam nepíše, tak jestli si to náhodou nepletete s něčím podobným...

//ales76: Já si nic nepletu a také mluvím o něčem jiném. Navíc v době odeslání tohoto příspěvku už jsem to vysvětlil i esquirovi, že potvrzovací email přijde po zaregistrování emailové adresy. A také je to doufám jasné z tohoto příspěvku.
AgentSvr
Pokročilý

Odeslat příspěvekod esquire 5. 3. 2007 18:22

ales76: Aha, to potom jo. Ale s tím mailem to je už hodně stará záležitost. Myslím, že skoro rok stará.
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod mobilman 5. 3. 2007 23:32

Tak jsem zvedav jestli to vazne bude trvat tech nekolik tydnu :)
mobilman
Junior

Odeslat příspěvekod Aleš P. 5. 3. 2007 23:50

mobilman : Schválně jsem se podíval, jelikož to můžu dosledovat podle uložené potvrzovací SMS a emailu..

30.12.2006 zaslána SMS s emailovou adresou
19.01.2007 mi přišel aktivační email

Takže 20 dní.

esquire : Ano, to je možné, ale O2 to má na svém webu zakopáno dost hluboko, tak jsem na to spolu s anketou upozornil.
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod esquire 6. 3. 2007 00:00

ales76: Já to posílal někdy loni na jaře, když to bylo napsáno v příloze vyúčtování. Ale je fakt, že to potvrzení přišlo velmi dlouho, pokud si dobře pamatuju.
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod ka-spel 17. 3. 2007 22:58

ales76 píše:Všichni víme jak pomalu a těžce se Benefit bodíky střádají.. Chcete 30 bodů navíc? Zaregistrujte si u O2 svou emailovou adresu, na kterou Vám bude zasílat informace a výpisy z Benefit účtu. Více zde.

Další možnost je získání 50 bodů navíc za odeslání ankety. Stačí vyplnit
Felicia 1,6 kombi LPG -> Octavia II 1,9 TDI kombi
Časy se mění : praskají řetězy místo řemenů a lehčí je nastartovat nafťák v mrazu než zahřátý po jízdě
ka-spel
Junior

Odeslat příspěvekod esquire 17. 3. 2007 23:29

ka-spel: Opravdu výhodné, když za rok zaplatíš za kartu 2500 bodů nebo 1000 Kč. :roll:
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod ka-spel 18. 3. 2007 11:18

A ty jsi viděl embasovanou kreditku maestro za míň než 1000 ročně?
Felicia 1,6 kombi LPG -> Octavia II 1,9 TDI kombi
Časy se mění : praskají řetězy místo řemenů a lehčí je nastartovat nafťák v mrazu než zahřátý po jízdě
ka-spel
Junior

Další stránka