O2 Benefit

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Michal P 18. 3. 2007 11:25

Já mám 2 embosovaný kreditky zdarma, od hypoteční banky a od ještě jedný úvěrový společnosti. Teda měl, skončily na kousky v koši.
...
Michal P
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Vladco 18. 3. 2007 12:02

Tak pokud vím, Benefit Citi kreditka není embosovaná, alespoň mně přišla neembosovaná :( a za druhý cena 1000 Kč je rozhodně ve srovnání s ostatními obyč. kreditkami jiných bank rozhodně přemrštěná. Za rozumný poplatek bych považoval vzhledem ke Co-brandu s o2, i jiným určitým výhodám ( spořící kredit 1,5 %, sbírání benefit bodů, i některých dalších) tak 500 Kč/ rok, a to i vzhledem k tomu, že sama Citibank vydává obyč kreditky za tento poplatek (500/ rok), a při ročním obratu na kartě min. 36000 Kč je karta od tohoto poplatku dokonce osvobozena úplně! Takže nevím, proč mají za Co-brandovanou kartu chtít takovou částku. Dodnes jsem si ji neaktivoval pro bankovní služby, protože se vyplatí jen v prvním roce, kdy na její aktivaci dostane uživatel jednorázovou dávku bodů na uhrazení ročního poplatku. A v dalších letech je už výrazně ztrátová pro běžnýho člověka. Samozřejmě pro lidi, kteří přes ni protáhnou desetitisíce měsíčně, to může být zajímavá volba, ale takových lidí je rozhodně menšina.
OxidVodný
Vladco
Junior

Odeslat příspěvekod helax 99 19. 3. 2007 19:17

CITI je zdarma. Embosovaná je. Prodávám je tak vím.
helax 99
Junior

Odeslat příspěvekod Fortunato 25. 4. 2007 19:24

Zdravím všechny, chci jen upozornit na změny které se chystají u Benefitu O2 od 2.5.

Bude možné získat předplatné MF Dnes:
3300 bodů - předplatné na půl roku, kód odměny 452
6000 bodů - předplatné na rok, kód odměny 453

Zákazník může získat předplatné se slevou po předložení Benefit Citi karty
Benefit Platinum - sleva 20%
Benefit Gold sleva 15%
Benefit Basic sleva 5%

Poukázky Flexi Pass od společnosti Sodexho Pass ČRPoukázka Flexi Pass pokrývá téměř všechny oblasti od kultury a sportu, relaxace, dovolené, vzdělávání, zdravotní péče, nákupu léků a zdravotních pomůcek až po lázeňské programy a očkování (30 tis. Smluvních partnerů + 5130 prodejních míst v celé ČR)

Poukázky budou mít platnost 20 měsíců.

300 bodů - Poukázka Flexi Pass v hodnotě 100 Kč - kód odměny 713
600 bodů - Poukázka Flexi Pass v hodnotě 200 Kč - kód odměny 714
1500 bodů - Poukázka Flexi Pass v hodnotě 500 Kč - kód odměny 715
3000 bodů - Poukázka Flexi Pass v hodnotě 1000 Kč - kód odměny 716
Fortunato
Junior

Odeslat příspěvekod AgentSvr 25. 4. 2007 22:21

Fortunato: Jedna tvá kolegině mi na lince řekla, že platinovou kartu nemohou získat běžní zákazníci, nýbrž pouze firemní. Je to pravda, nebo jenom jeden z dalších omylů?

No a jinak benefit karty embosované nejsou, naopak jsou to nějaké šity, které jsou pod embosované, tedy, že nápiš je téměř nedohmatelný. U jiných karet nápis hmatatelný je, i když nejsou embo.
Nevím to jistě, zatím mi to nikdo nepotvrdil, ale u vyšších karet je asi absence embosovaných karet...
AgentSvr
Pokročilý

Odeslat příspěvekod snowboarder 25. 4. 2007 22:41

agent: tedy nevím, ale přijde mi to jako výmysl, platinová karta je standardně nabízena za "nad 500 minut měsíčně" a v sekci běných zákazníků, nejen korporátních. takže myslím, že kecala.

mrkni sem: O2 Benefit pro standardní tarifní zákazníky
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Thom 25. 4. 2007 22:52

ka-spel píše:A daleko nejrychleji se získávají nákupem na Eurotel - Citi kreditní kartu. Za nákup v hodnotě 100 je bodík. b/quote]

To je na Vltavě a Cybexu taky. A zrovna pokud nakupujete PC komponenty či elektroniku, jsou to větší částky a naskakuje to :wink:
Thom
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod AgentSvr 26. 4. 2007 00:09

snow: No taky si myslim, prý je to nově zavedené. Ale jak ji to mohlo proboha napadnout?? Už mně to začíná štvát, jak neschopní a neimformovaní lidi tam pracují a omlouvám se těm, kteří dělají svoji práci dobře a rádi. Každopádně až mi příjde faktura(snad už zítra), která je opět špatně naúčtovaná, tak tam budu volat a tak plácnu dvě mouchy jednou ranou.
AgentSvr
Pokročilý

Odeslat příspěvekod helax 99 26. 4. 2007 13:40

Poplatek 500 kč zrušen u stříbrné CITI :D
helax 99
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 29. 4. 2007 19:15

O2 Benefit pro předplacené karty - byly změněny limity, bonus pro dobití nad 2000 byla snížen na 25%, byl přidán limit nad 3500 a to 50% bonusu na dobití

O2 Benefit pro předplacené karty
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Vladik 29. 4. 2007 20:45

To snowboarder:
Bohužel je to zhoršení pro zákazníky. Předtím to bylo fajn, ale teď se to už nevyplatí tak jako předtím, ale každá změna je poslední dobou k horšímu, začalo to skvělým obnovením účtování 60 + 30 a pokračuje to. Chtělo by to opravdovou konkurenci
Vladik
Junior

Odeslat příspěvekod Aleš P. 20. 10. 2007 19:25

Měl bych dotaz na paušální zákazníky O2, kteří si kontrolují faktury a hlídají přidělování věrnostních bodů benefit.

Připisuje vám operátor body poctivě? Například má sestra dodnes ještě nedostala body z fakturu za měsíc červenec! Ono, čert vem těch 40 bodů, horší je, že mně teď O2 chybně připsal k 14.10. (nárok na 1/2 roční bonus) jen 100 bodů. A to jsem v 3 předchozích měsících provolal cca 53 min, 60 min a 94 min. Měl jsem dostat 600 bodů, připsali mi jen 100.

Operátoři na infolince vůbec nemají ponětí o tom jak program vůbec funguje a pletou páté přes deváté, už několikrát jsem jim musel vysvětlovat jak to vlastně má být.

Nevím zda je to ojedinělý problém nebo zda O2 spoléhá na to, že se zákazníci o své body nepřehlásí. Jinak totiž možná (stejně jako když se "omylem" ve svůj prospěch spletou ve faktuře) zákazník nic nedostane..
externí redaktor e15.cz/finexpert a mobilmania.cz
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod AgentSvr 20. 10. 2007 19:49

Aleš P. : Benefitka jsou kapitola sama pro sebe. Třeba mně Aleši vůbec nepřipisovali body za vyplnění dotazníků, sam se podívej, myslim, že tys na jeden dokonce nás čtenáře i upozornil kdysi. No a co se týče připisování bodů za faktůry, tak tam je to ok.

Dostal sem snad všehcny body na který mám nárok, ale ten 1/2 roní bonus nevim jistě, musel bych se kouknout zda sem měl nárok. Ale asi na něj nárok nemám, byl měsíc, kdy jsem minimální hranici asi nesplnil.

Nepřidělené body za dotazníky jsem reklamoval a místo asi 150 bodů mi O2 Připsali kolem 700. Nevim proč, možná je ukradli tvé sestře:) . U O2 je vše možné a povrzuji že na infolince v tom docela plavou...
AgentSvr
Pokročilý

Předchozí stránka