Čtvrtý operátor začne v létě, říká si U:fon

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod snowboarder 14. 5. 2007 12:34

Rene_Zavadil: psal jsem to již výše, k přetížení samozřejmě dojít nemůže, protože * vytáčíš číslo své sítě, tedy samozřejmě pokud budeš volat na *88 z U:fona, nedovoláš se na O2, ale na U:fona a pokud voláš z O2, tak se dovoláš na O2 a ne u:fona, teoreticky tedy mohou mít všichni operátoři linku *88, protože se dovoláš vždy ve své síti 8)
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Rene_Zavadil 14. 5. 2007 12:37

No ono spíš jde o to, že pokud budou někde hodně aktivně zvěřejňovat číslo *88, tak si vem kolik lidí na tohle číslo bude volat z O2 a tedy dle tvých slov se nedovolají U:Fonovi, ale zase O2.
Nešťastně vyřešeno, nemyslíš?
Rene_Zavadil
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 14. 5. 2007 12:48

Rene_Zavadil: to je to samé, jako kdybys říkal, že lidi volají *77 u Vodafone předplacené karty a dovolají se z O2 na firemní péči nejdůležitějším zákazníkům.
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Rene_Zavadil 14. 5. 2007 13:08

Ty jsi mě nepochopil.
Tvrdíš, že když budu volat *88 z U:Fona dovoláme se U:Fonovi a když budu volat *88 z O2 dovolám se O2.
Proto se mi to zdá nešťastně řešeno, protože když budu inzerovat na svou firmu U:Fon číslo *88 a spousta zákazníků na tohle číslo bude volat ze sítě O2, tak kam se dovolá? :wink:
Rene_Zavadil
Junior

Odeslat příspěvekod XXTeens 14. 5. 2007 13:58

Rene_Zavadil píše:*88 je dost dlouhou dobu používaná u O2 a pokud se od tohoto data stane majetkem U:Fona, tak mají za chvíli linku přetíženou.
XXTeens - Simply closer...
XXTeens
Junior

Odeslat příspěvekod SmartBOY 14. 5. 2007 14:11

Chlapci, resite s tou linkou hovadiny. :o) No kazdopadne se mi moc nelibi FUP a co se tyce faktu, ze teprve Ufon zacina, zavazkem na dva(!!!) roky, a i presto dost vysokou cenou za USB modem trochu prestrelil.

Zakladni internet je jen jako doplnek k pevne lince. Vlastne i ten fofr.
SmartBOY (KIN.G) // Take it easy. :o)
SmartBOY
Junior

Odeslat příspěvekod esquire 14. 5. 2007 15:50

Představená nabídka U:fona je jednoznačným zklamáním. Rychlost do 60 kB/s ještě omezená FUP 1 GB je neuvěřitelná. Dovedl bych si takové připojení představit jako náhradu GPRS, ale velkou nevýhodou je smluvní úvazek na 2 roky, čímž je taková nabídka předem odsouzena k neúspěchu. Nevím, zda si marketingové oddělení dělá z lidí legraci, ale na takové podmínky může přistoupit jen šílenec. Škoda, v oblasti internetu se čekalo podstatně víc.
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod alexxx 14. 5. 2007 16:39

No jako hlavní nevíhodu taky vidím FUP 1 a 2 GB. Na druhou stranu využívám Internet 4G od T-mobilu (basic), protože nemám na vybranou. A tam porovnání cena/vykon jsou o dost horší než u UFONU. U BASICU mám rychlost 256kb a FUP 1 GB za 474Kč což mi docela příjde taky docela předražený :x od TM
...Vy se mi smějete že jsem jiný???...
...Já se směju vám že jste všichni stejný!!!...
alexxx
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Michal P 14. 5. 2007 17:10

Myslím že je ta nabídka zajímavá jen pro malou skupinu lidí, volání je vzhledem k paušálu předražené v porovnání s běžným VoIP o které se vlastně jedná a internet je dost omezený jak rychlostí, tak FUP.

Spíš jsem zklamán, čekal jsem víc, říkal jsem jak do toho půjdu a zatím mě nic nezlákalo.
...
Michal P
Pokročilý

Odeslat příspěvekod T.E.CH 14. 5. 2007 18:45

Vydržte, nabídka bude časem lepší.Nemůžou hnedka od začátku když nemaj kapacitu, nabízet super poměr cena výkon s tím že o to bude zájem a jim to nepofachčí.To vše přijde.Oni se stejně hlavně budou zabejvat firemníma zákazníkama a ten internet bude hlavně o tom že budeš mobilní.Na domací serf si pořiďte pevnou lajnu.Prostě vzduch je vždy o FUPU.
T.E.CH
Junior

Odeslat příspěvekod Thom 14. 5. 2007 21:49

goob píše:... Internet 4G Standard od T-M, tak při dvouletém úvazku mne s šestiměsíčním odpuštěním paušálu ...p/quote]

Tahle akce ještě platí?? :hm Mám dojem, že teď mají spíš nedostatek modemů, než aby museli prodej ještě takto podporovat.
Thom
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod goob 14. 5. 2007 23:36

Thom: Ano. Tato akce platí do konce října 2007. Navíc teď nabízejí 20% slevu na paušál, když to objednáš po internetu. Nikde jsem se ale nedočetl, jak to s tím je. Jestli třeba nedají tu 20% slevu na těch prvních šest měsíců, kdy je to zdarma :mrgreen:
Každopádně je to dobrá nabídka, protože pak měsíční paušál vyjde laciněji o docela dost peněz.
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Thom 15. 5. 2007 12:57

goob: No když je to takhle, tak to je fajn (pro zákazníka). Akorát trochu nechápu, proč v době převisu poptávky nad nabídkou to chtějí ještě takhle podporovat? To je z jejich strany trochu nelogické. Anebo prostě "zapoměli" akci zrušit.
Thom
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod goob 15. 5. 2007 13:16

Thom: No, zase by vypadalo docela blbě, kdyby nějakou nabídku, kterou mají do určitého data, najednou zrušili. Je pitomé, že jsou problémy s dodávkou modemů, za což T-M nejspíš nemůže. Spíš ho dodavatelská společnost tímto docela poškozuje.
Ten dvouletý úvazek je docela naprd v tom, že člověk jde do něčeho, co není vyzkoušené a navíc zatím s mizerným pokrytím.
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod lu.kas 15. 5. 2007 14:55

Teda, jsem zklaman! Cekal jsem vyrazne levnejsi a vyhodny internet a zatim nic.
Zbyva jen doufat, ze jim casem dojte, ze takovymhle stylem si moc zakazniku nenadelaj.
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka