Čtvrtý operátor začne v létě, říká si U:fon

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod snowboarder 1. 3. 2007 19:43

mohlo se logo líbit, mohlo se hodit, atd... přidělení číselné řady stojí takových prachů, že by si to dovolit nemohli.. pochybuju, pochybuju, že by tohle byl vtip.
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Michal P 1. 3. 2007 21:03

Ono když jsem poprvé slyšel o novém operátorovi, přišlo mi to jako fór pak k tomu název u-fon a to logo ?

O tom že by někdo neměl dost peněz na takové fóry bych pochyboval, český sen taky spolkl dost peněz, pamatuji jenom těch reklam co bylo.

Prostě to na mě vůbec seriózně nepůsobí, ale Oskar než začal na mě taky seriózně nepůsobil.
...
Michal P
Pokročilý

Odeslat příspěvekod skypy 1. 3. 2007 21:18

Myslím , že bude krach :( uvidíme s čím přijdou , ale nic vyjimečného myslím , že nevymyslí ..
skypy
Junior

Odeslat příspěvekod pan Y. 1. 3. 2007 23:22

Michal P: Přesně jak píšeš. Když oznámili jméno, taky jsem psal tady na fóru, že to nepůsobí seriózně.
Každopádně to teď beru s rezervou. Když se z toho vylíhne 4. operátor, který rozčeří vody, tím líp; když ne, tak mě to nepřekvapí.
“You and I have unfinished business.”
pan Y.
Pokročilý

Odeslat příspěvekod jurasasek 2. 3. 2007 15:54

Koukam na diskuzi samych brouku pytliku, kteri umi zasvecene diskutovat, misto, aby si napsali do nejakeho vyhledavace dotaz napr.: "CDMA ZTE China czech" ...dostanou odkaze na vsechny (...no skoro vsechny) clanky, ktere reaguji na tiskovou zpravicku ZTE o jejim vitezstvi v tendru pro 4. ceskeho operatora... btw: tu zpravicku jsem cetl uz nekdy kolem 13.ledna, primo na strankach ZTE, a zatim ji ZTE nedementovalo ...no tak treba by z toho neco byt mohlo ...kez by :-)))

Me hlavne tesi, ze se konecne neco bude dit s dneska uz velice zastaralou GSM technologii, ktera zabira misto na sirokem spektru frekvenci a poskytuje primo zoufale prenosove kapacity pro data.... ...a co vic Rev.A by mela mit QoS, takze snad pres to pujde konecne telefonovat, ne jako pres stavajici Euroteli CDMA :-)
jurasasek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod XXTeens 2. 3. 2007 15:58

Hm, čtvrtý operátor? To bude určitě zase nějaká další polofunknční alternativa :lol: :mrgreen:
XXTeens - Simply closer...
XXTeens
Junior

Odeslat příspěvekod VIP 3. 3. 2007 09:25

Co vím nabídně tento čtvrtý operátor volaní za polovinu současných cen.
Samozřejmě nikde není napsano na jak dlouho s poloviční cenou volaní zůstane.
Taky jsem se dozvedel minulý týden že mohl a nebo může u nás vzniknout virtuální operátor.
O kterém se psalo již na začátku minulého roku.
Jenze potom se stalo ze se zacalo mluvit o tomto virtuálním operátoru že jen tak nezačne.
Jenze problém je hlavné trochu jinde.
Problém mu udajně dělá jeden ze současných operátorů.
Takže záleží na dalších dohodách atd.
Kdyby proběhlo všechno v pohodě dříve mohl tento virtuální operátor s názvem VIPHONE již provozovat své služby.
VIP
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Michal P 3. 3. 2007 11:22

VIPHONE funguje jako VoIP operátor, jako řada dalších, kteří by měli zájem o virtuální síť.
...
Michal P
Pokročilý

Odeslat příspěvekod lu.kas 3. 3. 2007 13:05

Dalsiho operatora vitam jako dalsi konkurenci pro soucasne operatory a z toho plynouci zlepseni jejich sluzeb a cen.
Pokud mu to nevyjde a zkrachuje tak at, zkusil to. Rozhodne nebudu mezi temi, co se pohrnou do prvni jeho prodejny a budou fungovat jako pokusni kralici.
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Junior

Odeslat příspěvekod VIP 3. 3. 2007 16:28

Jeden virtuální operátor který zde již mohl fungovat rok se jmenuje VIPHONE.
Pokud podaří se s posledním současných operátoru dohodnout včas se to veřejnost dozví.
Snad to bude v dohledné době.
Čtvrtý operátor tady vznikne v tomto roce s názvem UFONE nebo UFON.
Název ale udajně není jistý.Jsou to pouze dohady o znacce která byla zaregistrována.
Jsou to pouze uvahy tohoto operátora jak by se mohl jmenovat.
Kdyby vše v ČR probíhalo v pohodě mohli zde již být tři operátoři a jeden virtuální.
Čtvrtý který se připravuje na rozjezd.
VIP
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod speedy 6. 3. 2007 11:30

Takze si myslim, ze je jasne, ze se novy operator bude jmenovat U:fon. Dne 23.2.2007 si nechal zaregistrovat dalsi ochranou znamku U:fon - Dobrý den

Obrázek

Doufam, ze si z nas nakonec doopravdy neudela Dobry den 8)
speedy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Michal P 6. 3. 2007 19:24

ta podobnost je fakt nápadná, čím dál tím víc věřím že jde o pokračování Českého snu
ObrázekObrázek
Naposledy upravil Michal P dne 6. 3. 2007 19:26, celkově upraveno 1
...
Michal P
Pokročilý

Odeslat příspěvekod snowboarder 6. 3. 2007 19:26

třeba to logo koupili :) těm týpkům co udělali projekt Český sen se určitě budou kačky hodit :) pokud by přebrali většinu kampaně, ani bych se nedivil, protože byla dobrá. hudba, logo, všechno...
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Michal P 6. 3. 2007 19:28

Řekl bych že si z nás někdo dělá dobrý den že by český sen ?
Celé od začátku to bylo nějaké podezřelé, a teď to začíná do sebe zapadat, náhlé zjevení bez vědomí ČTU, název ufon, logo.
Jsem zvědav kdy ta bublina, respektive dvojbublina splaskne.
...
Michal P
Pokročilý

Odeslat příspěvekod snowboarder 6. 3. 2007 19:37

Michal P: není to zjevení, je to průtok věcí nastalých, koupili Aero Vodochody, s tím získali i tyto licence, proto je teprve teď mohli začít používat, ČTÚ potvrdil přidělení kmitočtů a udělil licenci pro CDMA Rev. A, namísto dřívější TETRA, přidělil operátorovi celou řadu tel. čísel 729xxxxxx apod. Myslím, že dřív praskne bublina O2 ;-)

edit: čísla 79x xxxxxx , omlouvám se :)
Naposledy upravil snowboarder dne 7. 3. 2007 10:51, celkově upraveno 1
snowboarder
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka