No hlavně mě dostali tím závazkem na 2 roky no nevim už jenom kvůli tomu bych do toho nešel. Přece jenom upsat se operátorovi který je nový a nevyzkoušený..... a za odstoupení od závazku chtějí tuším 3500Kč bez daně
...Vy se mi smějete že jsem jiný???... ...Já se směju vám že jste všichni stejný!!!...
Ta částka za odstoupení je snad s daní. I tak ale dost, to už by bylo lepší (většinou) doplatit chybějící paušály.
Cena za služby mi přijde celkem dobrá. Horší je, že ten telefon-modem je zastaralej a neumožňuje pořádně využít potenciál té technologie. Ten limit u nejlevnější varianty je imho OK, horší už to je s tou rychlostí po jeho dosaženía s limity u vyšších tarifů. Škoda, tak zase nic. Aspoň zatím.
alexxx: Předčasná výpověď je ohodnocena částkou 3570 Kč.
Mimochodem mluvilo se tu už o tom, že to připojení moc mobilní není?? Lze se připojit bez problémů jen v rámci kraje, v jiném místě se musí prý přenastavovat číslo apod.
alexxx: Ano, ale právě u té dražší varianty jsem někde četl, že v jiném kraji se musí znovu vše nastavovat, včetně čísla atd. Je to neověřená informace, takže nemusí být správná.
U:fon zatím přiděluje čísla pevných linek, proto ta mobilita je jen v rámci kraje, jsou to geografická čísla.
I když je to zařízení "mobilní" není možno třeba pražské číslo používat třeba v Kladně i kdyby tam to pokrytí bylo, jednalo by se o porušení číslovacího plánu.
Dovolat se dá na něj jako na každé číslo pevné linky, jako u jiného VoIP.
O mobilní VoIP se IMHO jedná.
A nevite kdy a jak a jestli spusti u:fon standartni volani jako maji ostatni mobilni operatori, bude prodavat mobilni telefony atd.? Pripadne kdy by se melo rozsirit podle planu pokryti? Nekde jsem zaslech neco ze do konce roku 2008 chce pokryt 80% obyvatelstva.
Na mapě pokrytí si plánované pokrytí můžeš zobrazit, pokud klikneš vpravo na příslušné datum.
Telefony? Čert ví kdy, jestli vůbec, zatím to je mnoho povyku pro nic, takže možná něco bude, ale kdo ví jaké kvality a použitelnosti
Kluci, s otu mobilitou je to naopak. Mobilni po cele CR je ta levnejsi varianta, fofr net je v ramci kraje. Co se tyce prenastavovani, tak to nevim.
Jinak co mne prijde uplne padly na hlavu, tak ze u levnejsi bez telefonu davaji pevnou jako modem, u fofru s telefonovanim pak maly USBcko. A prohodit to nejde.
SmartBOY nejde to prohodit proto že ten telefon-modem je pomalej a k levnýmu připojení nechtěj dávat to dražší USB zařízení.
A mobilní může být jen ten program bez možnosti volání, ostatní mají přidělené to číslo pevné linky.
Výhoda je, že volání do ufona bude jako volání na pevnou.