Čtvrtý operátor začne v létě, říká si U:fon

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod esquire 5. 6. 2007 13:35

m.cut: Asi zatím nezískali žádného zákazníka, tak už to mění. Začíná se to vyvíjet slibně. Ještě aby k U:fonovu internetu dávali normální USB modem a bude to výborné. :)
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod snowboarder 5. 6. 2007 13:39

ono je to tím, že už tyhle modemy mají přidělené "mobilní" číslo 79x, nikoliv číslo jako pevné linky.
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Michal P 5. 6. 2007 13:41

A nebylo to u tohoto nehlasového tarifu už od začátku ?
Omezená mobilita přece souvisí s hlasovými službami s "pevnolinkovým" číslem.
...
Michal P
Pokročilý

Odeslat příspěvekod m.cut 5. 6. 2007 13:43

No uz asi zacnu uvazovat o tom internetu na chalupu,kdyz to nebude jen v ramci kraje.U:fon se zacina snazit.Jeste ten FUP ..... :(

Michal P píše:A nebylo to u tohoto nehlasového tarifu už od začátku ?
Omezená mobilita přece souvisí s hlasovými službami s "pevnolinkovým" číslem.m/quote]

Pravě ze tam bylo psano v ramci kraje,jeste jsem jim minuly mesic kvuli tomu volal a na infolince mi rekli to same.
Naposledy upravil m.cut dne 5. 6. 2007 14:03, celkově upraveno 1
HTC Desire | ROOT | ROM: AuraxTSense v8.0 HTC Sense 2.2 |

T-Mobile G1 white | T-Mobile G1 black | HTC Magic | Samsung Spica | HTC Desire ......
Twitter: m_cut
m.cut
Junior

Odeslat příspěvekod esquire 5. 6. 2007 13:48

Michal P: Myslím, že ten levný tarif byl jen v rámci kraje, protože ti dávají ten telefon s modemem. Teď už je to lepší, když je to po celé ČR (s ohledem na pokrytí samozřejmě).

m.cut: Tlačítko editovat nefunguje?? :)
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod SmartBOY 5. 6. 2007 15:14

Taky jsem se vsiml, ze u toho fofr netu lze surfovat opravdu mobilne, otazka je, jestli "v ramci kraje" jenom neumazali a stale to neplati. Protoze to tim padem nechapu, jak je pak mozne s pevnou linkou cestovat.

Esquire: nene, ten levnej byl od zacatku mobilni po cele CR.

BTW: dvakrat jsem psal pres kontaktni formular, podruhe to bylo jiz avizo k prvnimu dotazu a zda se mi, ze jim nefunguje zpetna vazba. Uz je to tri tydny, co mi neprisl ani po opakovanem dotazu jedina odpoved.
SmartBOY (KIN.G) // Take it easy. :o)
SmartBOY
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 5. 6. 2007 15:41

SmartBOY: co číst?
snowboarder píše:ono je to tím, že už tyhle modemy mají přidělené "mobilní" číslo 79x, nikoliv číslo jako pevné linky.p/quote]
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod m.cut 5. 6. 2007 15:44

SmartBOY píše:
BTW: dvakrat jsem psal pres kontaktni formular, podruhe to bylo jiz avizo k prvnimu dotazu a zda se mi, ze jim nefunguje zpetna vazba. Uz je to tri tydny, co mi neprisl ani po opakovanem dotazu jedina odpoved.

Ja jim psal asi trikrat a taky nic,asi neodepisujou,je lepsi volat primo na infolinku. :hm

T-Mobile G1 white | T-Mobile G1 black | HTC Magic | Samsung Spica | HTC Desire ......
m.cut
Junior

Odeslat příspěvekod SmartBOY 5. 6. 2007 19:43

Snowboarder: Jasan, sorry, cetl jsem to v rychlovce, nedal jsem si dohromady souvislosti.
SmartBOY (KIN.G) // Take it easy. :o)
SmartBOY
Junior

Odeslat příspěvekod radim 6. 6. 2007 09:07

m.cut píše:No uz asi zacnu uvazovat o tom internetu na chalupu,kdyz to nebude jen v ramci kraje.U:fon se zacina snazit.Jeste ten FUP ..... :(

To na chalupě stáhneš více než 1 GB? Proč pak jezdíš na chalupu, proč nesedíš doma u počítače? Na chalupě bych to bral jen jako na občasné přečtení mejlu či na podívání se na počasí atd., to je žádné stahování gigabajtů dat...
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod m.cut 6. 6. 2007 10:10

to je jasny ze to neni na zadny stahovani,ale jeste k mailu a par strankam kouknu na stream treba ČT24 a pod. a je pomalu po limitu.Je to urcite lepsi nez nic. 8)

m.cut
Junior

Odeslat příspěvekod AgentSvr 6. 6. 2007 19:56

Hned , co jsem se dozvěděl o webu U:fona, tak jsem vyplnil objednávací formulář. Dnes mi volali ohledně objednávky...

Edit: No, nic nového jsem se nedozvěděl. Operátor mi sdělil jen oficiální informace a moc sem nevyzvídal. Je, ale pěkné, že si služby mohu objednat na zkoušku...
Naposledy upravil AgentSvr dne 7. 6. 2007 20:53, celkově upraveno 1
AgentSvr
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Hangars 6. 6. 2007 21:27

AgentSvr: No a ....... ????? ... více info ne.
Nokia E51 + 1GB microSD + HS-47
Hangars
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod copper 7. 6. 2007 08:44

http://mobil.idnes.cz/prvni-test-u-fonu-kvalitni-technologie-srazi-slabe-pokryti-p4w-/mob_operatori.asp?c=A070606_002124_mob_operatori_lhc
mobil.cz
~ Carpe diem ~
copper
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod XXTeens 19. 6. 2007 10:29

Jak dlouhou dobu dáváte Ufonovi, než zkrachuje? Vzhledem k tomu, že jejich nabídka je extrémně nezajímavá, pokrytí mizivé.., na moc dlouho to nevidím... :pozor2
XXTeens - Simply closer...
XXTeens
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka