Jak volat zadarmo z VF na VF?

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod lives 11. 1. 2007 14:04

esquire píše:Vencos: Počkej si na službu Vodafone Kamarádi, o které se tu již mluvilo. Volání na 5 čísel neomezeně za měsíční poplatek. Prý se to chystá. Jinak doporučuji aspoň Balíček víkendové hovor, paušál 178,50 Kč, neomezené volání do VF o víkendech. /quote]

No jo, ale nez ten balicek bude, tak uz Vencos nebude zamilovanej a nebude potrebovat volat celej vecer s jednim cislem. :lol:
lives
Junior

Odeslat příspěvekod Vencos 11. 1. 2007 15:07

Se najdou i jiný lidi :D IMHO myslim že zamilovanej pořád budu :wink: :D

Kdy to Vodafone hodlá spustit?(hledal bych, ale jsem jen na founu)
Sex & Drugs & Rock & Roll
Vencos
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod standys 12. 1. 2007 14:36

musím souhlasit s tarifem Odepiš. za 12 kaček měsíčně máš 40 minut do VF grátis a luxusní cena za sms 40 haléřů. Já mi manželka máme každý odepiš a 80 volných minut nám bohatě stačí
standys
Junior

Odeslat příspěvekod Michal P 12. 1. 2007 14:48

Standys, taky jsme to tak řešili, Odepiše máme 3, teď ale máme u T-M službu Moji blízcí, tak je dočasně ( na rok ) VF u ledu.
Jen s ním voláme asi 3 známým co mají VF.
Michal P
Pokročilý

Odeslat příspěvekod esquire 14. 1. 2007 12:09

Vencos: Mluví se o únoru, ale osobně si myslím, že to bude nejdřív až od dubna, protože do konce března ještě běží akce víkendových SMS zdarma. Takže by běžely současně 2 akce a to se mi zdá nepravděpodobné.
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod tommy:-) 14. 1. 2007 12:25

Esquire víkendové sms není akce. To je prostě dárek. Stejně tak by k tomu nerozbíhali dárek na zavolanou a tak. V únoru začne akce tak jako tak. Akorát nikdo neví, jestli to budou kamarádi, nebo zlata čísla zdarma z nové řady, jak tomu bývá :-)
když dva dělají totéž, není to vždy totéž.
made by EUROTEL, fucked by O2
aneb každá bublina jednou praskne
tommy:-)
Pokročilý

Předchozí stránka