Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
ales76 píše:osobne : Běž do internetové samoobsluhy -> Vyúčtování -> Jednorázový SMS servis -> klikni na Platba převodem a všechno ti přijde v SMS na mobil.M/quote]
snowboarder píše:nevidím k tomu důvod, ale jestli máte na vyhazování, směle do tohonevím, proč bych měl posílat peníze jinam, než mi bylo řečeno.b/quote]
speedy píše:Penize jsem tedy posilal na jiny ucet nez inkasni, ale jako variabilni symbol se uvadi telefonni cislo, podle ktereho VF platbu identifikuje.
osobne píše:Takže myslíš, že mám jako variabilní symbol napsat mé telefonní číslo? To se mi nezdá, protože jako VS by se mělo dát číslo faktury a to se každý měsíc mění. Když dám jako variabilní číslo své tel. č., tak se může klidně stát, že mé tel. č. je zároveň v tom okamžiku stejné jako číslo faktury někoho úplně jiného, a tím bych vlastně zaplatil za někoho úplně jiného.
![]()
![]()
a/quote]
osobne píše:Když dám jako variabilní číslo své tel. č., tak se může klidně stát, že mé tel. č. je zároveň v tom okamžiku stejné jako číslo faktury někoho úplně jiného, a tím bych vlastně zaplatil za někoho úplně jiného.i/quote]
Toto bude mít Vodafone z důvodů existence plateb předem ošetřeno. Navíc čísla faktur (variabilní symboly) jsou u VF, pokud vím, jen osmimístná.
iquote="osobne"]A co když zaplatím platbu převodem na ten účet, co se platí inkaso?n/quote]
No problém je v tom, že se mi to inkaso díky poplatkům bance moc nevyplácí. Raději bych zaplatil určitou vyšší částku předem, aby potom několik měsíců, či let, inkaso neprobíhalo. O to mi jde.speedy píše:Nevim co resis. Pises, se ti mas nastavene inkaso, tak v cem je problem...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků