O2 - tarify Simple - otázky/odpovědi

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Aleš P. 11. 1. 2007 20:36

Pokud máte dotaz související s tarify Simple operátora O2, položte ho prosím zde.
externí redaktor e15.cz/finexpert a mobilmania.cz
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod CIA-SK1 11. 2. 2007 17:13

Aka je skutocnost-prevolane 1 minuta,kolko je v skutocnosti vo vipise.Ako se spoplatnuje hovor ktori se zacne v silnej prevadzke a konci v slabej.Vopred dik-euroeasy1o2@azet.sk
CIA-SK1
Junior

Odeslat příspěvekod biker 11. 2. 2007 17:33

nic takové neexistuje, žádná špička ani mimo špičku, hovory stojí celý den stejně a to do všech sítí. Pokud provoláš jednu minutu nebo méně, je provolaná 1minuta a cena je za 1 minutu, další minutu ti naúčtují po 30 vteřinových intervalech (u standard tarifu je to po sekundách). Tedy vzhledem k tomu, že hovor stojí stále stejně do všech sítí a neexistuje špička, nebo mimo špičku, je to myslím jasné.
biker
Junior

Odeslat příspěvekod Lindros 11. 2. 2007 21:24

Píšeš že nic takového neexistuje, ale jak je tedy možné, že mi posílají výpis volání a fakturu, kde jsou hovory i sms rozděleny mezi volání ve špičce a mimo špičku.Mám Pohodu Simple.
Lindros
Junior

Odeslat příspěvekod esquire 11. 2. 2007 21:30

Lindros: Je to rozděleno podle časů s ohledem na některé tarify, kde je cena ve špičce a mimo špičku odlišná. Pro tebe ale platí stále stejná cena bez ohledu na denní dobu.
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod biker 11. 2. 2007 22:06

samozřejmě, že nebudou používat jiné systémy nebo předlohy faktur pro simple a standard tarify, to by byla docela kravina, že? Navíc je to dobré pro zákazníka, protože vidí, kdy volá, jak volá a jestli by pro něj nebyl levnější právě tarif, kde se tohle dělí, případně jestli by mu nepomuhl víkendový balíček atd. Právě proto je to tam ;-)
biker
Junior

Odeslat příspěvekod Lindros 11. 2. 2007 22:56

Máš pravdu platí stále stejná cena ať voláš v jakoukoliv dobu.
Máš pravdu předsedo.
Lindros
Junior

Odeslat příspěvekod Machi007 1. 3. 2007 18:17

http://www.cz.o2.com/mobile/cz/specialO ... imple.html
Na těchto stránkách píšou toto:

"Při uzavření smlouvy na 24 měsíců máte také možnost si pořídit nový mobilní telefon za zvýhodněnou cenu, která začíná již na 1 Kč."

Když kliknu na odkaz "mobílní telefon" v textu, objeví se seznam všech telefonů v nabídce a tam je u každého telefonu zvýhodněná cena s minimálním měsíčním plněním ve výši od 200 Kč.

Jenže u O2 Pohoda Simple se platí měsíčně jen 180 Kč, takže by mě zajímalo jak je to s těmi zvýhodněnými telefony?
Machi007
Junior

Odeslat příspěvekod Aleš P. 1. 3. 2007 18:23

Machi007 : Cože? Na co se vlastně ptáte?

Jinak u Pohody Simple se platí 214,20 s DPH a pokud nedosáhnete výše MMP (minimální měsíční plnění) částka do jeho výše bude doúčtována.

Jinak pokračujte prosím zde.
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Lindros 21. 3. 2007 11:55

Zhruba před měsícem jsem si vzal k tarifu O2 Pohoda Simple telefon v rámci akce Mobil+ a tím pádem jsem s nimi tedy uzavřel smlouvu na 24 měsíců. Chtěl jsem se zeptat, jestli musím v tomto případě každý rok dokládat na prodejnu, že jsem stále student nebo když mám v ruce prodloužení smlouvy na těch 24 měsíců, tak mi ten tarif poběží ty dva roky.
A druhý dotaz mám ohleďně nekonečného volání pro stávající zákazníky. O2 uvádí, že jestliže uzavřete smlouvu na 2 roky nebo prodloužíte tu stávající, získáte rovněž nekonečné volání zdarma u tarifu Pohoda Simple na 3 měsíce.
Mám tedy nárok na ty 3 měsíce zdarma a musím si tu službu nějak aktivovat?
Lindros
Junior

Odeslat příspěvekod Aleš P. 21. 3. 2007 12:04

Lindros : Ne, tarif platí 12 měsíců, pak je třeba opět dodat potvrzení o studiu. Viz zde.

Ano, máš nárok. Ohledně té aktivace si to raději ověř na *11, vyhneš se tak možným problémům..

A všechny dotazy týkající se studentských tarifů O2 směřujte prosím sem.
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod snowboarder 21. 3. 2007 12:20

u Pohoda simple je to 6 měsíců pro novou smlouvu, 3 měsíce pro prodloužení, aktivace neomezeného volání probíhá OS zprávou z čísla 999222, kdy ti oznámí na jak dlouho máš volání aktivní zdarma.
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Lindros 22. 3. 2007 10:36

Raději se ptám tady, protože slečny na infolince mi pokaždé řeknou něco jiného. Oni tam vůbec nemají takový přehled jako Vy tady.
Právě teď jsem se byl zeptat na prodejně, jak je to s tím prodlužováním, když je tarif udělaný pro dítě, které je mladší 15 let. A tam mi řekli, že doklad o studiu bych asi dokládat nemusel, protože je automatické, že to dítě studuje. Ale jistý si tím ten prodavač v žádným případě nebyl. Co myslíte Vy, jak je to?
Lindros
Junior

Odeslat příspěvekod Aleš P. 22. 3. 2007 10:41

Lindros : Všechno tohle je napsáno v tomto vláknu, konkrétně zde.
Studenti mladší 18 let (tj. ve věku od 6 do 17 let) mohou uzavřít smlouvu pouze v zastoupení zákonného zástupce.A to doložením potvrzením o studiu ne starším 3 měsíců, nebo b]prohlášením rodiče o návštěvě dítěte povinné školní docházkyl/b].
Udělejte si prosím chvíli a přečti si to.
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Lindros 22. 3. 2007 13:59

Ten Váš odkaz jsem si samozřejmě přečetl, ale jak je tedy možné, že mi prodavač na prodejně O2 řekne, že u studentů mladších 15 ti let se potvrzení školy o studiu nemusí dávat každých 12 měsíců, protože je jasné, že ten student musí studovat. A v tom odkazu jsem se dočetl, že je ovšem nutné po každých 12 měsících předložit potvrzení školy o studiu ne starším 3 měsíců (Jinak bude změněn na tarif O2 SMS).
Tady asi něco trochu nehraje ne?
Lindros
Junior

Další stránka