Vodafone - Program kamarádi

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod speedy 30. 1. 2007 08:40

Zavital jsem na stranky Vodafone a klikl jsem vpravo na Pořiďte si v eShopu Nabitý tarif a využijte vánoční dárek až 2000Kč na služby. Nabídka končí už 29. ledna!

Jelikoz je uz po tomto datu, chtel jsem vedet co se stane.

Hned na zacatku stranky je obrazek skupinky pejsku a u nich text:

Vyberte si k Nabitému tarifu naši novou službu Program kamarádi a můžete volat a posílat textovky za 0 Kč až na čtyři čísla v síti Vodafone. Měsíční poplatek za tuto službu vám při aktivaci do 1. dubna snížíme na dva měsíce o 50 %.

Vic informaci jsem neziskal, ale kdyz jsem se prihlasil do samoobsluhy, tak v Nastaveni a aktivace sluzeb -> Zvyhodnene sluzby -> Program kamaradi.

Nova sluzba nahradila Program Nej. Tvari se to, jako, ze by to slo aktivovat, ale stranka, ktera je pod odkazem neexistuje zatim.

//EDIT
Tak to vypada, ze to bude asi uplne stejne jak program NEJ. V cekci ptejte se jsem nasel

Mám aktivní službu Vodafone kamarádi. O kolik bude levnější volání lidem v mé skupině Vodafone kamarádi?

Po vyčerpání vašich volných minut budete mít do skupiny Vodafone kamarádů každý hovor o korunu za minutu levnější, než je standardní sazba vašeho tarifu.
speedy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod just.in® 30. 1. 2007 08:50

Takže je to neomezené volání a smskování na jedno až 4 čísla.
1 cislo 150Kc
2 cisla 190Kc
3 cisla 220Kc
4 cisla 240Kc

ceny bez dph mesicne. Samozřejmě to jde mimo kredit nebo volné minuty, které se vám tím nespotřebovávají.
zdá se mi to super. V průběhu období při aktivaci se paušál účtuje poměrnou části, což je taky u vodafone přelomový zvrat. A na první dva celé měsíce máte 50% slevu.
just.in®
Junior

Odeslat příspěvekod pan Y. 30. 1. 2007 10:09

Tak to vypadá docela použitelně ;-)

speedy: Ty 3 odpovědi z Ptejte se týkající se Vodafone kamarádů se pravděpodobně týkají starých Oskamarádů (přejmenovaných po příchodu VF).

Stránka s informacemi o nových Vodafone kamarádech se po jejich uvedení objeví zde.
“You and I have unfinished business.”
pan Y.
Pokročilý

Odeslat příspěvekod speedy 30. 1. 2007 10:24

Jako posledni dobou ke kazde sluzbe, tak i tentokrat Voafone zprovoznil novy web na adrese http://www.programkamaradi.cz/

Tak se Bafffte přátelé :-)
Tak už je doma Nokia E51 a je moc pěkná :-)
speedy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod pan Y. 30. 1. 2007 10:27

Super. Bafff bafff ;-)
pan Y.
Pokročilý

Odeslat příspěvekod speedy 30. 1. 2007 10:32

Tak už je doma Nokia E51 a je moc pěkná :-)
speedy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod pan Y. 30. 1. 2007 11:26

Tak je to jasné. Neomezené volání a smskování bez háčků, lze použít už od tarifu Rozjezd Naplno, resp. dnes nejnižšího nabízeného Nabito 100. Myslím, že fajn.
pan Y.
Pokročilý

Odeslat příspěvekod devil_cz 30. 1. 2007 11:27

super...neomezene SMSKy a volani na 4 cisla za 240 Kc + nabito 100 = nejlepsi kombinace pausal a balicek.
devil_cz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pan Y. 30. 1. 2007 11:33

Btw: Na tiskovce se mi líbilo, když Hrabovský říkal k dvouletým úvazkům konkurence: "My zákazníky neuvazujeme. Toto jsou mobilní služby, ne hypotéka." Trefné ;)
pan Y.
Pokročilý

Odeslat příspěvekod just.in® 30. 1. 2007 11:36

To byla trefa. Hm. Hlavně že nikomu neříkají, že sleva z útraty je uvázana na 6 měsíců. Zrušil jsem jedno číslo a musel doplatit 2380Kč. Zadní falešní sobi.
Ale tahle nabídka je fajn. Už to máme v rodině aktivní :-)
just.in®
Junior

Odeslat příspěvekod pan Y. 30. 1. 2007 13:00

just.in®: S tou slevou z útraty mě to taky překvapilo, na druhé straně se z pohledu operátora nebylo čemu divit a v podrobných podmínkách akce na webu to psané měli.
Program kamarádi se mi líbí, tady by žádný háček být neměl.
pan Y.
Pokročilý

Odeslat příspěvekod bigmarian 30. 1. 2007 13:07

no zni to dobre:). a zmena cisel je zadara a muze to cislo zmenit kolikrat chce. co je dobre. kdyz vis, ze budes nekomu volat pocas tydna casto a potom na vikend neco ineho je to super. Zmena k lepsimu. Zatim bola vzdy zmena spolatnena ak sa nemylim:)
bigmarian
Junior

Odeslat příspěvekod pan Y. 30. 1. 2007 13:20

bigmarian: Čísla kamarádů lze skutečně měnit kolikrát chceš, ale změna se vždy uskuteční až na konci zúčtovacího období. Vodafone tak brání spekulantům, aby si čísla měnili jak na běžícím pásu (na pracovní dny jiné, na víkendy jiné, apod.). Je to logické.
pan Y.
Pokročilý

Odeslat příspěvekod esquire 30. 1. 2007 13:28

Tak Program kamarádi je fajn. Konečně i někdo zavedl neomezené SMSkování nejen o víkendu. Nepříjemnou věcí je zrušení Programu jednička a Programu nej. Ale jinak se VF opravdu vytáhl. Cenově příznivé, bez háčků, prostě férová nabídka. Jen tak dál.
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod just.in® 30. 1. 2007 13:38

Mne bylo řečeno, že změna čísla je vždy k půlnoci. Stejně jako aktivace. Co jsme ale s operátorem zkoumali, že jde založit více skupin. Tak jsme to zkusili a mám zadáno 8 čísel :-) 2 skupiny po 4ech
just.in®
Junior

Další stránka