Zavital jsem na stranky Vodafone a klikl jsem vpravo na Pořiďte si v eShopu Nabitý tarif a využijte vánoční dárek až 2000Kč na služby. Nabídka končí už 29. ledna!
Jelikoz je uz po tomto datu, chtel jsem vedet co se stane.
Hned na zacatku stranky je obrazek skupinky pejsku a u nich text:
Vyberte si k Nabitému tarifu naši novou službu Program kamarádi a můžete volat a posílat textovky za 0 Kč až na čtyři čísla v síti Vodafone. Měsíční poplatek za tuto službu vám při aktivaci do 1. dubna snížíme na dva měsíce o 50 %.
Vic informaci jsem neziskal, ale kdyz jsem se prihlasil do samoobsluhy, tak v Nastaveni a aktivace sluzeb -> Zvyhodnene sluzby -> Program kamaradi.
Nova sluzba nahradila Program Nej. Tvari se to, jako, ze by to slo aktivovat, ale stranka, ktera je pod odkazem neexistuje zatim.
//EDIT
Tak to vypada, ze to bude asi uplne stejne jak program NEJ. V cekci ptejte se jsem nasel
Mám aktivní službu Vodafone kamarádi. O kolik bude levnější volání lidem v mé skupině Vodafone kamarádi?
Po vyčerpání vašich volných minut budete mít do skupiny Vodafone kamarádů každý hovor o korunu za minutu levnější, než je standardní sazba vašeho tarifu.