Vodafone - Program kamarádi

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod pan Y. 30. 1. 2007 17:40

SmartBOY: Je pravda, že u té Dohody by možná nějaký balíček mohli povolit, protože se zvednutím ARPU máš pravdu. Na druhou stranu Dohoda sama o sobě je velmi výhodná, tak pro ni další výhody už dávat něchtějí, aby motivovali zákazníky přejít na aktuálně nabízené tarify.
Odepiš je na tom podobně. Nechápu, že si někteří dokáží dokonce stěžovat, že k tomuto tarifu jsou balíčky nemožné...
Jak píše Thom, vždy je možnost volby.
“You and I have unfinished business.”
pan Y.
Pokročilý

Odeslat příspěvekod just.in® 30. 1. 2007 17:41

I kdybych chtěl držet nějaký starší tarif, tohle se vyplatí i k samotné sim to třeba hodit na nabito100
just.in®
Junior

Odeslat příspěvekod pan Y. 30. 1. 2007 17:45

just.in®: Přesně jak říkáš.

bigmarian píše:neserr: tak naco je tam spominane, ze sa to da menit a zmena prebehne do 24 hodin do dalsej pulnoci.

bigmarian: Na webu VF i na pdf z programkamaradi.cz jsou možné změny popsány jasně. Nevím o tom, že by někde bylo oficiálně řečeno něco jiného.
Je třeba rozlišovat mezi přidáním dalšího čísla a změnou stávajících.
“You and I have unfinished business.”
pan Y.
Pokročilý

Odeslat příspěvekod devil_cz 30. 1. 2007 17:55

kvuli par tisicum lidi s Odepis a Dohodou a dalsima super tarifama si nebude VF delat bordel v balickach...ja si myslim, ze je jednodusi prejit na aktualni nabidku a vyuzit vsech novych sluzeb. To je jak, kdyby sis koupil vyhodne levnou letenku a divil by ses, ze chces, take jidlo jako maji v business class. :)
devil_cz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod SmartBOY 30. 1. 2007 18:32

Devil_cz: Tot prave otazka, jestli se ma z Dohody delat "nizkonakladova letenka", kdyz jedina vyhodna sazba je volna minuta a pak sazby zcela srovnatelne, ne-li o trochu horsi. Nicmene si myslim, ze nemoznost aktivovat si nektere balicky k temto tarifum mi prijde padly na hlavu. :-)

Kazdopadne jak bylo napsano, moznost volby tu stale je a az bude sluzba, o kterou budu opravdu stat, hodim si ji na SIM 2v1 a budu spokojenej. :-)

BTW: Ted si ctu jeste jednou Tvuj prispevek. Jaks to myslel s tim delanim bordelu si v balickach? :D Jednoduse je povoli vsem. :lol:
Naposledy upravil SmartBOY dne 30. 1. 2007 18:35, celkově upraveno 1
SmartBOY (KIN.G) // Take it easy. :o)
SmartBOY
Junior

Odeslat příspěvekod qmira 30. 1. 2007 18:34

Jenze 2 cisla na jedne sim jde jen na ico.
Samsung s7
qmira
Junior

Odeslat příspěvekod SmartBOY 30. 1. 2007 18:36

Ja vim. Mam. ;-)
SmartBOY
Junior

Odeslat příspěvekod qmira 30. 1. 2007 18:39

Skoda ze 2v1 nejde na obic cisla-a to jim mesicne nechavam okolo 3tis kc :hm
Samsung s7
qmira
Junior

Odeslat příspěvekod just.in® 30. 1. 2007 18:40

mně sim 2v1 dali i na rč. Ale stalo mne to spoustu vysvětlování a i přesto jsem byl upozorněn, že jen v rámci vstřícnosti nebo co :-)
just.in®
Junior

Odeslat příspěvekod qmira 30. 1. 2007 18:46

Asi to skusim take :twisted:
Samsung s7
qmira
Junior

Odeslat příspěvekod SmartBOY 30. 1. 2007 19:19

Trochu se tematu uhybame, drzme se Vodafone Kamaradu. :-) Zajimava muze byt kombinace Nabito 100 + neomezene vikendove SMS + neomezene vikendove volani + Kamaradi. Vcelku zajimava kombinace s tim, ze na ostatni pripady a site je 100Kc kredit. :-)
SmartBOY
Junior

Odeslat příspěvekod just.in® 30. 1. 2007 20:12

Víkendové sms jsou teď zdarma a víkendové volání můžeš dostat zdarma k nové sim na dobu podle tarifu. Takže pohoda :-) nemělo by to chybu, kdyby ten kredit šel použít ještě třeba na platbu toho balíčku, to by byl mazec :mrgreen:
just.in®
Junior

Odeslat příspěvekod Vencos 30. 1. 2007 21:07

Je to naprosto skvělá věc na kterou jsem celý život čekal :mrgreen: :tleskani Konečně můžu se svojí mladou volat od rána do konce praxí :mrgreen: (ok tak do večera :D )
Po pravdě mi to ušetří TISÍCE :tleskani :shock:
Sex & Drugs & Rock & Roll
Vencos
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Abraxas 30. 1. 2007 21:55

Opravdu, Vodafone se vytáhl.
Abraxas
Junior

Odeslat příspěvekod Well-being 30. 1. 2007 22:48

Jsem nepřítel paušálních tarifů, ale toto je první nabídka o které jsem začal uvažovat. Volám nejvíce na 3 čísla. S VF Nabito 100 + 3 čísla Bafffte se bych to pořídil celkem za 380,80 Kč za měsíc. S O2 předplacenkou + volej domů to pořídím za 240 Kč za měsíc. Takže opět děkuji VF za snahu, ale nechci.
~ dubium est initium sapientiae ~
Well-being
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka