Počet zákazníků jednotlivých operátorů

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod snowboarder 22. 2. 2007 18:03

takže O2 se přidalo - mobilní segment má teď stav 4 864 000 zákazníků

http://www.cz.o2.com/home/cz/aboutUs/pr ... _2006.html
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod T.E.CH 23. 2. 2007 00:29

Takže TMO má cca 200 000 tísíc náskok.To je docela dost...
T.E.CH
Junior

Odeslat příspěvekod ondrej.peroutka 23. 2. 2007 07:58

To budou ty rozdaný simkarty :wink:
Sony Ericsson K750i; O2 Pohoda Simple
ondrej.peroutka
Junior

Odeslat příspěvekod goob 23. 2. 2007 11:37

ondrej.peroutka: Že by tak rozdávali paušály? ;-)
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod snowboarder 23. 2. 2007 12:15

souhlasím s tím, že nabídka TMO určitě oslovila dobrou skupinu zákazníků, ale přírůstek je moc vysoký ;-) zvláště u prepaidu, a to je pak poznat, odkud vítr vane. Tak jako tak by zřejmě TMO skončil za letošní rok první, ale ne s takovým náskokem. Pro mně jsou výsledkem: paušální zákazníci, ARPU a tržby. Ve všem za loňský rok vyhrála Telefonica O2 (o jejich rekordních tržbách se dokonce začalo mluvit i v televizi včera, jsou hned někde za Čezem :) ). No a stejně mám Vodafone :) co z toho, důležitý je, co mi nabídne operátor a podle toho je pro mně winner
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod ondrej.peroutka 23. 2. 2007 15:45

Citace Jaime Smitha z O2
Otázka: Nevadí vám nebýt jedničkou v mobilech? T-Mobile vás s pěti miliony klientů předběhl...

Odpověď znáte. Jsme nadále číslem jedna na českém trhu - neuznáváme vítězství na
Sony Ericsson K750i; O2 Pohoda Simple
ondrej.peroutka
Junior

Odeslat příspěvekod pan Y. 23. 2. 2007 16:20

ondrej.peroutka: Vidím to podobně, už jsem to psal asi i dříve v jiném vláknu. Stálo by za to vidět statistiku pohybů u prepaidu TM namísto jen změny stavu, tak by se tato úvaha mohla potvrdit.
“You and I have unfinished business.”
pan Y.
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Abracas 23. 2. 2007 21:30

Tak s tím si dovolím nesouhasit... Kdyby ten nárůst byl opravdu způsoben rozdáváním simkaret na ulici, tak by nejspíš neklesl počet twistkaret od 3,2%, nemyslíte? :? Spíš bych viděl, že T-Mobilu pomohli tarifní zákazníci - nárůst 40% se v celkových počtech docela projeví... :wink: .
Abracas
Junior

Odeslat příspěvekod pan Y. 23. 2. 2007 22:38

Abracas: Nárůst paušálních zákazníků je přeci jasný a myšlence o dorovnání počtu twist zákazníků rozdanými simkartami neodporuje. Otázkou prostě je, odkud se vzalo kolik nových tarifních zákazníků - zda jsou úplně noví (v to počítán i přechod od jiných operátorů) nebo zda přešli z twistu (a následný logický pokles twist karet - který mohl být daleko vyšší než 3,2% - se dorovnal mimo jiné rozdanými simkartami). Protože statistiky uvádějí jen změny počtů jednotlivých skupin zákazníků, ale neuvádějí jejich přírůstky a úbytky, tak se pravdy stejně nedopátráme.
pan Y.
Pokročilý

Odeslat příspěvekod snowboarder 24. 2. 2007 00:20

tohle se mi libi u O2, že to rozepíšou.... například čistý přírůstek předplacenek je jen 11tisíc. Což by byla naprostá hloupost, vzhledem k vánoční masivní akci, takže byla masivní migrace ;-)
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Hangars 24. 2. 2007 01:39

Každý operátor může rozdávat simkarty jiným způsobem, třeba jako VF akcí Zkus Vodafone nebo TM rozdávání sim. Je to prostě obchod jako když jdete do hypermarketu a máte tam ochutnávku brambůrek někdo si půjde koupit celé balení a někdo ne. :wink: Podstata je nalákat zákazníka.
Nokia E51 + 1GB microSD + HS-47
Hangars
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod T.E.CH 25. 2. 2007 17:28

Pánové , velký přirustek paušálu má na svědomí INTERNET 4G.TMO se to snaží ututlat, aby O2 nereagoval.tož tak...ze zákulisí :)
T.E.CH
Junior

Odeslat příspěvekod pan Y. 25. 2. 2007 17:36

T.E.CH: Zajímavá informace. Nových zákazníků s tarifem Bav se bylo v minulém roce ale jistě také mnoho.
pan Y.
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Hangars 25. 2. 2007 18:32

Ale O2 do svých zákazníků taky počítá Internet CDMA a 3G! Nebo snad ne?
Nokia E51 + 1GB microSD + HS-47
Hangars
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Abracas 25. 2. 2007 20:13

To neser: Těžko říct, jak to je... Myslim si, že T-M hodně zabovoval tarifem Bav se a internetem 4G...
Abracas
Junior

Další stránka