Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Doba trvání smlouvy je sjednána na dobu určitou 24 měsíců, která počíná běžet:
a. od účinnosti smlouvy v případě, že služby jsou již v síti Vodafonu aktivní, nebo
b. ode dne aktivace první služby v síti Vodafonu.
Izibia píše:Smlouva byla z ledna 2020, mám pocit, že několik měsíců předtím vyšel zákon které všechny tyto smlouvy na dobu určitou zrušil ... Vodafone asi nestihl texty smluv přepsat? (proto jsem měl v hlavě že smlouva fakticky není na dobu určitou)
GeneHawkins píše::mrgreen: Já se picnu...
V pohodě, ukončíš to hned a doplatíš za ty proběhlé měsíce tu slevu, jinak nic...
5uch píše:Systém VF správně detekoval smlouvu se závazkem (a nezkoumal další detaily) a vyhodil generické varování. Osobně si myslím, že je to tak OK (better safe now than later sorry) a nechápu vaše rozladění z průběhu věci a naštvání na VF.
Milos píše:@Izibia: Být tebou, nasypu si popel na hlavu a to upozornění už dál neřeším Smlouvu na dobu určitou máš, proto ti systém Vodafonu to upozornění zcela oprávněně zobrazil.
Izibia píše:S jakým závazkem? Žádný faktický závazek jsem neměl.
Izibia píše:... to, co jsem označil jako "vyhrožování" ... v druhé polovině... za tím si stojím
5uch píše:Izibia píše:Smlouva byla z ledna 2020, mám pocit, že několik měsíců předtím vyšel zákon které všechny tyto smlouvy na dobu určitou zrušil ...
Zákon začal platit v dubnu 2020 ...
Milos píše:S tebou je to marné
Izibia píše:Ale byl schválen v září 2019, proto jsem to bral tak že je to fakticky smlouva na dobu neurčitou, tedy s výjimkou těch prvních tří měsíců.
5uch píše:Smlouva na dobu určitou = závazek
Běžně se to tak říká a tyhle dva termíny se zaměňují.
5uch píše:Ne, nebylo to vyhrožování jen generická upozorňující hláška.
5uch píše:Když se mne na PC operační systém zeptá "Opravdu chcete smazat soubor xy.doc?" tak to taky nevnímám jako vyhrožování.
5uch píše:Z hlediska sankcí ano, ale de jure je to pořád smlouva na dobu určitou
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků