Vodafone samoobsluha (problémy, poznatky)

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod fiel 23. 8. 2007 09:08

nemáte někdo problém s aktivací služeb v samoobsluze? vůbec to nejde, už druhý den, MMS, MMS balíček, Připojení na skok, nic :(
fiel
Junior

Odeslat příspěvekod vodafone-maniak 26. 8. 2007 18:49

Takže Vodafone má asi opět problémy, vím, je datum zúčtovacího období, ale i tak mi připadá, že poslední týden má Chytrý přehled docela "zpoždění". Teď není funkční ani jeden samoobslužný kanál .

Máte podobné, ne-li stejné, zkušenosti? :?
vodafone-maniak
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod snowboarder 26. 8. 2007 20:44

vodafone-maniak: ani bych se nedivil, kdybys začal psát pro Blesk ;-)

4 a 25 jsou pro Vodafone nejvytíženější termíny, sám jsem si kvůli tomu převedl účet na 10. Je doba dovolených a tím pádem myslím systém dost "šrotí" účtování roamingu, vůbec bych to nezazlíval, vzhledem k tomu, že za toto ustoupení je roaming účtován, narozdíl od O2 a T-Mobile přesně bez jakéhokoliv zpoždění. Chytrý přehled také nemám zrovna přesný, ale dva-tři dny to přežiju. A částku za fakturu už mám od včera.
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod pan Y. 26. 8. 2007 21:43

vodafone-maniak: Mám opačné zkušenosti - v průběhu posledních dvou dní jsem neměl s internetovou samoobsluhou jediný problém (a to jsem se přihlašoval docela často). Částku vyúčtování již také mám, vyúčtování samotné zatím ne, ale je to z výše popsaných důvodů pochopitelné...
“You and I have unfinished business.”
pan Y.
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Tlumex 27. 8. 2007 06:06

Dobry den, dnes pri prihlaseni do samobsluhy se mi ve vykricniku objevilo at zaplatim 0Kc jinak mi omezi sluzby! Faktura zaplacena inkasem i smskou mi oskar podekoval! Stalo se to taky nekomu nebo mam zase neco extra :mrgreen: Obrazek je velkej takze tady je na nej pouze odkaz

http://ftp.tlumex.net/oskar.JPG
S25->ME45->S65->CX65->M65 ->SE750i -> P1i -> Gigabyte gsmart S1205, Gigabyte 1345, Samsung galaxy duos, Samsung Core
Skoda 125L ->Opel OmegaB 2.0 16V GL-> Toyota Auris 1,6 LUNA
Opel te musi bavit :-)
A me uz nebavi :-D
Tlumex
Junior

Odeslat příspěvekod Tlumex 27. 8. 2007 06:23

[quote="Fíla";Tlumex: Mám nastavenu platbu inkasem a pokud někdy uhradím fakturu přes bankomat, rovněž se mi v samoobsluze objeví tato hláška, ale k žádnému omezení služeb samozřejmě nedojde, takže není čeho se obávat.
S25->ME45->S65->CX65->M65 ->SE750i -> P1i -> Gigabyte gsmart S1205, Gigabyte 1345, Samsung galaxy duos, Samsung Core
Tlumex
Junior

Odeslat příspěvekod Mattony85 27. 8. 2007 09:30

Já jsem na tom úplně stejně:) taky vykřičník a že mám do 28.8 uhradit 0kč, jnak dojde k omezení služeb :D Už se ani nevzrušuju protože se mi to stává skoro každý měsíc :D
Vodafone CZ - Neomezený tarif
LG KM 900 - ARENA
Mattony85
Junior

Odeslat příspěvekod Tlumex 27. 8. 2007 10:18

Mattony85 píše:Já jsem na tom úplně stejně:) taky vykřičník a že mám do 28.8 uhradit 0kč, jnak dojde k omezení služeb :D Už se ani nevzrušuju protože se mi to stává skoro každý měsíc :DH/quote]

No pri moji klice me to sluzby fakt omezi :roll: :tleskani
Tlumex
Junior

Odeslat příspěvekod vodafone-maniak 27. 8. 2007 12:55

Už se to pomalu rozjíždí, asi to bylo tím, co psal snowboarder.
vodafone-maniak
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod le_fox 8. 1. 2008 08:35

Taky vám chytrý přehled stojí už více jak 2 dny? Byl jsem na to zvyklý ve dny, které byly třeba na začátku účetního období, ale tohle je jaksi mimo.
| Svět je šílené místo, ale jsem rád, že jsem jeho součástí

Odeslat příspěvekod Já Osobně 8. 1. 2008 09:48

[quote="Chytrý přehled"tStav k: 06.01.2008 00:56[/quote] Takže asi ano, stojí :mrgreen:

Já Osobně 8)
Já Osobně
Pokročilý

Odeslat příspěvekod garfi 8. 1. 2008 10:36

Dnes v 10:35 jsem to zkusil a jde to OK.
garfi
Junior

Odeslat příspěvekod le_fox 8. 1. 2008 10:43

garfi/ ano, jde, ale je to 2,5 dne staré a vůbec se to nepohybuje, takže v tomto případě stejné jako by to nešlo, to je jako kdyby místo televizních novin ukazovaly jen fotky z místa :mrgreen:

Jinak mně jde spíš o to, že 9.1. se mi ukončí simka, tak jsem chtěl vědět, kolik vyvolat kreditu :(
| Svět je šílené místo, ale jsem rád, že jsem jeho součástí

Odeslat příspěvekod garfi 8. 1. 2008 10:46

Toho jsem si bohužel nepovšimnul. Mám splatit účet až 22. ledna, tak jsem to přehlédl. Včera se zobrazilo: ...omluvte ...
garfi
Junior

Odeslat příspěvekod robuTEKK 20. 1. 2008 12:37

jak dlouho asi tak trvá, než se mi deaktivuje hlasová schránka a aktivuje Vánoční dárek u Vodafonu? Zkousel jsem to včera nějak touhle dobou přez tu jejich internetovou samoobsluhu, pak jsem ještě k večeru zkoušel deaktivovat tu schránku prěz hlasovou samoobsluhu a doteď stále bez výsledku... Je někde problém, nebo je normální, že na to musim čekat takovou dobu? Díky
robuTEKK
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka