Neproběhlo to úplně bez problémů... Tady je story o (ne)fungování samobsluhy, které s tím asi částečně souviselo:
Chtěl jsem si v sobotu dopoledne aktivovat internet na den. Už jsem byl mimo normální net, takže jediná cesta vedla přes mobilní samoobsluhu (SMSka na tohle pokud vím není).
Nejprve mne to přepojilo z mé záložky (live.vodafone.com) za použití APN internet na plnohodnoté stránky Vodafonu. Při zobrazení přes mobilní prohlížeč (ne Operu mini) naprosto zbytečně vyhozené peníze za několik stovek kilobajtů.
Přes APN data.vodafone.cz už to šlo.
Trochu mne zarazilo, že při aktivaci Internetu v mobilu na den to psalo něco o tom, že bude zrušena hláška o volání do cizí sítě (jak to proboha souvisí?). No nic. Požadavek na aktivaci přes wap prošel, že prý přijde SMS, až to bude hotovo. Normálně chodí jedna SMS o zrušení předchozího datového tarify (Na skok) a o aktivaci Internetu v mobilu na den. Další potvrzení přijde v okamžiku zahájení využívání dat - aby člověk věděl, na jak dlouho má 24 hodinovou aktivaci. Tentokrát nepřišlo vůbec nic, ani při zahájení využívání dat. Nechodily ani zprávy o datové útratě a útrata se po výslovném ověření neměnila, takže alespoň něco fungovalo podle očekávání. Další internet na den jsem používal i v neděli, opět bez potvrzení začátku využívání.
A teď to přijde:
Všechny SMSky o aktivaci Internetu v mobilu, zahájení používání Internetu v mobilu, zrušení varovné hlášky při volání do cizí sítě a zrušení Internetu Na skok mi přišly v pondělí ráno. Trochu pozdě. Asi se s vypnutím informací o útratě pro SMS odeslané zdarma toho Vodafonu vypnulo nějak více.
Protože chci hlášku o volání do cizí sítě, šel jsem (tentokrát už) do internetové samoobsluhy že si ji nahodím a zároveň se vrátím k používání internetu Na skok. Po troše tápání se obojí podařilo nalézt a aktivovat. Tentokrát po potvrzení Varovné hlášky při volání do cizí sítě přišla SMS o její aktivaci okamžitě. Bravo! Hned ale přišla ještě jedna, která mne dostala do kolen: s aktivací hlášky při volání do cizí sítě se mi deaktivovalo zveřejnění v telefonním seznamu. Jasně opět související služba.

Bojím se zavolat na infolinku - kdo ví, co mi při žádosti o obnovení zveřejnění v telefonním seznamu nechtěně vypnou nebo zapnou.

Jen se ptám: jak je možné, že se výborně nadesignovaná a funkční samoobsluha Oskara změnila (napadá mne výstižnější slovo, ale jsem slušně vychovaný) do této podoby - parodie na samoobslužný systém?
Odpovím si sám: asi to "outsourcovali" nějaké firmě, co se na tom učí, jak má fungovat realtime systém obsluhující zákaznické účty pár milionů lidí.