Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Ředitel ČTÚ píše:Říká to plechová huba
49 Kč / hovor. Zpoplatněno nebude jen volání v případě ztráty sim.
Poplatek za asistované řešení *** 49 Kč
*** Poplatek může být naúčtován u vybraných služeb v případě, že zákazník požaduje asistované řešení u požadavků, které lze vyřešit svépomocí přes online samoobslužné kanály – aplikace Můj Vodafone a Internetová samoobsluha.
Milos píše:Chtít někoho skřípat za asi chybně zobrazené upozornění mi přijde hodně extrémníJá osobně bych to buď ignoroval nebo jim tu chybu oznámil, aby si to v systému opravili. Ale vyhrožovat jim úřady, to by mě nenapadlo.
Izibia píše:"pokud to dělají častěji" ...tím jsem měl na mysli,že to není chyba nebo je to "chyba" úmyslná.
§ 209 tr. zákoník
Podvod
(1) Kdo sebe nebo jiného obohatí tím, že uvede někoho v omyl, využije něčího omylu nebo zamlčí podstatné skutečnosti ...
Hezky den, v samoobsluze Muj Vodafone vam byl zobrazen kod pro prenos telefonniho cisla k jinemu operatorovi. Neradi bychom o vas prisli, zavolejte nam na *77 a spolecne vymyslime reseni. Kontaktujte nas, prosim, i v pripade, ze kod nebyl zobrazen na vasi zadost. V pripade predcasneho ukonceni smlouvy na dobu urcitou by vam mohla byt nauctovana pokuta podle Vseobecnych podminek. Vas Vodafone
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků