od snowboarder 17. 5. 2007 11:07
myslím, že určité zastávání se zde Vodafonu je už na hranici veškeré etiky! nehledě na jeden chat za druhým;
dále bych k tomu dodal, že o samoobsluhu ani tak nejde, je mi jedno kde si zaktivuju služby (jestli přes automat nebo přes operátora, nebo na netu, to je vodafonu plus, ale žádné extrémní, všichni operátoří mají dost kanálů), proto nějaké tvrzení, že je to jen dočasný výpadek toho, co O2 ani nemá mi přijde naprosto buranské!
především zde jde o Chytrý přehled, vlajkovou loď Vodafonu, kdy láká na nesrovnatelnou kontrolu nákladů, kterou prostě, v tuto chvíli, mají oba operátoři lepší. U T-Mobile i O2 je to sice jen u nové generace tarifů, tedy kreditních, ale je. A funguje. U O2 do půl hodiny aktualizovaný stav vidím, jaký mám stav kreditu, kolik mám smsek nebo minut v balíčcích a jaká je má současná platba nad rámec. Myslím, že to naprosto stačí. A ačkoliv za zjištění stavu zaplatím odeslanou sms, rád si zaplatím, když to funguje. T-Mobile vás zase upozorní, když svůj kredit přečerpáte, takže kontrola zde také je. U Vodafonu nevím nic.
Nehledě na "hromadné sms" - u O2 i T-Mobile také existují a také fungují bez problémů.
Shrnutě: Vodafone mám rád, vychází mi vstříc a vím, že problémy jsou a nastat můžou. Nelíbí se mi však strkání hlavy do písku, neoficiální vyjádření a neustálé opakování některých uživatelů o tom, že za to nikdo nemůže a Vodafone je nejlepší a nikdo jiný nic takového nemá.
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::