Tomashek2 píše:Mario: Neukončíme to, protože Skupinové WEB SMS stále nefungují, už asi týden!!!!!d/quote]
Mě již 15 dnů nechodí SMS email z domény kb.cz a ostatní emaily na mobil chodí v pořádku. Emailová zpráva je doručena do poštovní schránky korektně, má jen 16 kB, takže není překročena velikost k přeposlání na mobil. Jenže nechodí na mobil. Internetový provider zaslal log, kde je jasně vidět, že email byl předán Vodafonu k odeslání na mobil. Psal jsem dotaz na ptejte se a techforum, přišla odpověď s tím, abych zavolal na infolinku. Tak volám, vysvětluji, slečna poslouchá. Když jí to vysvětlím, odbude mě slovy, že to nevyřeší a předá technickému oddělení. Když se jí ptám, zda by měla znát typ mého telefonu a nějaké informace, tak řekne AHA, to je pravda, to musí technik vědět.

Jen pro informaci. Doména kb.cz patří komerční bance, která pomocí internetového bankovnictví zasílá informace o stavu účtu na email. Já si je nechávám přeposílat na mobil. Vždy to šlo, teď 15 dní mrtvo. Ostatní emaily se všechny korektně předávají. Je to záhada. ( spamové a jiné filtry jsem pro jistotu ve schránce všechny zakázal ).
PS. Dělá to i manželce. Taktéž má Vodafone tarif, účet v KB. A má jinou emailovou službu než já. Není to tedy chyba u mě. Má někdo podobné problémy?