Vodafone samoobsluha (problémy, poznatky)

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod staki 30. 4. 2010 00:14

ze mate jeden mesic zadarmo
staki
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zajDee 30. 4. 2010 00:19

Ovšem není u toho ani stav "aktivní" ani "neaktivní", zároveň netuším o tom, že bych měl nějakou extra slevu na měsíční paušál (kromě retence, ale ta je ve formě slevy z paušálu + extra nabito). Ani na webu Vodafonu jsem o takové akci zmínku nenašel...
-= Nic není tím, čím se zdá být =-

Jsem mobilní maniak :-)
zajDee
Junior

Odeslat příspěvekod staki 30. 4. 2010 00:25

tak to je mozna nejaka mimoradna akce. Kazdopadne ja bych to tak chapal.

//Snekac: Necitujte příspěvky nad sebou!
staki
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod speedy 30. 4. 2010 12:07

Já to tam mám také. Spíš bych si myslel, že to je jeden z vrtochů samoobsluhy. Myslí si, že to nemá být běžně vyditelné. Nejspíš jde o nabídku, kterou mohou poskytnout operátoři případně jako bonus. Omylem se to tak mohlo objevit i bežným zákazníkům.
speedy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod wit.cz 30. 4. 2010 12:31

To je zkrátka typické, že v samoobsluze vidíme, že nikdy nepracuje všechno správně
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mirasat 30. 4. 2010 13:34

Mě zas nefunguje u tarifu na míru změna tarifu. Asi se nějak nepovedl přechod z nabitých tarifů, protože mi zřejmě pořád běží Flaxi Limit....
mirasat
Junior

Odeslat příspěvekod audiobullys 1. 5. 2010 00:22

sleva na mesicni tarif 100 proc. zdarma se davala pred 2 roky na vanoce misto netu na pul roku.
navic v samosce jsem videl stary sluzby - programy treeba pr. jednicka a podobny co uz nejdou aktivovat.
jde o to ze jejich system to furt ma v sobe vsechny tydle slevy, programy a balicky. a sem tam kdyz se hrabou v samosce za provozu tak jim tydle balicky a programy vyskakujou u zakazniku v inet samosce.
Daň ze samostatného myšlení nebyla dosud zavedena jen proto, že by to byl příjem pro stát zcela zanedbatelný.
audiobullys
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Pedro1981 1. 5. 2010 08:25

Jako stavajici uzivatel Nabiteho tarifu si pres internet nenastavim nic, protoze to nefunguje. Zrejme ten telefon doplatim a prejdu na dobijecku. Nastesti je to jen 600 Kc doplatit, coz kdyz spoctu promo balicky, tak stale mi to vychazi dobre. U VF si necham jen ty Odepise.
Pedro1981
Junior

Odeslat příspěvekod renny7046 6. 5. 2010 20:13

A to já ani ten tarif odepiš. Nehodlám podporovat zloděje, aby si někdo svévolně aktivoval služby a ještě aby mu měsíc trvalo než to daj do pořádku tak ať jdou do háje. To ať zkoušej na někoho jiného. :pozor a ještě ze mě dělat debila :-!
renny7046
Junior

Odeslat příspěvekod pajasXS 7. 5. 2010 18:12

já s vodafonem nemám nejmenší problém
Samsung Galaxy S3
pajasXS
Junior

Odeslat příspěvekod audiobullys 8. 5. 2010 12:48

koukam na chytrej prehled a na to že je dneska 8. tak tam mam furt stav k 5.5. u dvou cisel na ruznekch uctech i ruzny uctovaci obdobi
Daň ze samostatného myšlení nebyla dosud zavedena jen proto, že by to byl příjem pro stát zcela zanedbatelný.
audiobullys
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Pedro1981 8. 5. 2010 16:24

Ja to tak mel minuly tyden. Udaje z 28.4. a castka. A udaje byly ruzna pozdejsi data, ale castka stale stejna. Takze zadny prehled nad kreditem. To predplacenka je jine kafe. Takze na Chytry prehled me VF nenalaka.
Doplnuji : Potvrzuji, mam take stav k 5.5. Opet neaktualni. V ct jsem hodne volal, no mam smulu, zas to nezjistim.
Pedro1981
Junior

Odeslat příspěvekod speedy 9. 5. 2010 10:17

Opět to funguje aspoň u mě. Dnes mám konec období, tak možná právě proto.

Jinak bych pochyboval, že funguje FlexiStrop. Blížím se k limitu (strop mám 100 bez DPH takže 120Kč, aktuálně mám provolá 106Kč) - při 50% žádná SMS nepříšla.
speedy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod l1bi 10. 5. 2010 14:57

Tak to čumím každej má nějaké problémy s VF ale to mne sa nějako vihejbaj a jsem za to rád a s Vodafonem jsem nad míru spokojen.
Htc touch pro wm6,1
Htc touch pro2 wm6,5
Htc Desire Z ics 4.0.3Sensewich
Sony Xperia T(Mint Rita)
l1bi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mushka 11. 5. 2010 08:48

Vodafone samoobsluha je mimo provoz
nevite nekdo jestli je to dlouhodobe nebo jen nejaka udrzba?
mushka
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka