Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
The Archer píše:Vodafone mi začal za připojování do mobilní samoobsluhy účtovat 17 Kč, jako za normální připojení k internetu. Ptal jsem se v prodejně a slečna mi sdělila, že samoobsluha je placená služba!Podíval jsem se na web Vodafonu, píše se tam, že to má být zadarmo. Napsal jsem jim mail, už jsem 8 dní bez odpovědi. Stalo se to někomu taky?
Fíla píše:Mohlo by se prosím Tiskové oddělení Vodafonu vyjádřit k budoucímu osudu Kapesní samoobsluhy? Viz můj první příspěvek na této stránce.
Tiskové oddělení Vodafonu píše:Pokud Mobilní samoobsluhu otevíráte ve svém telefonu přímo, a přesto jsou vám datové přenosy účtovány, kontaktujte prosím operátora Vodafone péče o zákazníky na *077, který se na tuto záležitost podívá, případně ji předá technikům.
Martina
Systém se už trochu nudil, tak se po delší nečinnosti raději odpojil. Přihlaste se prosím znovu.
Fíla píše:Není nutné tu hlásit každý výpadek samoobsluhy, jelikož pak by tu za chvíli nebyly příspěvky o ničem jiném. Spíše bych se zaměřil na to, co v ní korektně nefunguje, např. často Chytrý přehled, než tu psát, že právě teď nejede.
Fíla píše:Dnes u čísla, kde mám Tarif na míru, se mi po vytočení *111#, tedy Kapesní samoobsluhy objevilo následující sdělení:
Vážený zákazníku, Kapesní samoobsluhu jsme nahradili Mobilní. Je zdarma a najdete ji ve vašem mobilu na portálu Vodafone live! nebo na adrese ms.vodafone.cz
U Nabitého tarifu i Odepiš mi Kapesní samoobsluha zatím funguje, ale vypadá to, že ji Vodafone postupně zruší na všech číslech a nahradí pravě tou Mobilní.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků