.357. no já měl u vodafone retenční nabídku a stejně se mi vyplatí přejít k virtuálovi. Ono úplně na rovinu, tarif s vyhádanou retenční slevou je i tak v naší kotlině dost předražená věc a je mi opravdu těch lidí, co za ty tarify ještě ke všemu platí plnou palbu a z principu nebo nevědomosti je jim blbě se ozvat a hádat se jak na tureckém tržišti o lepší cenu
Ohledně kreditu si myslím, že se nehodí pro firemní klientelu, ale jinak? Nejsem ani vyloženě mlaďoch už a ani senior ještě a s kreditem opravdu nemám problém.. dle mého pro jakoukoliv soukromou osobu je to dnes zcela plnohodnotná alternativa k paušálu... ano operátoři nás den co den přesvědčují, že tomu tak není.. to asi není nic zvláštního

No a jak již bylo napsáno.. v době kdy si kredit mohu pohodlně řešit z mobilu v ebankingu nebo v lepším případě s pomocí nějaké aplikace operátora atp. je to úplně v klidu.
Ten přechod na předplacenku před žádostí o přenesení čísla je poučení pro příště a snad i pro jiné čtenáře, co toto budou podstupovat... Nevím, jaký důvod má, že po žádosti o přenesení čísla (vyhověno žádosti bude za měsíc a půl - do té doby se stále účtuje stejný tarif a platí) již nejde změnit žádné nastavení a ani přejít na předplacenou kartu.. ale určitě to bude pravda, když to říká paní na infolince

ještě mě napadla varianta, jestli nelze vzít požadavek na přenesení čísla jinam zpět a tvářit se, že jsem si to rozmyslel a následně číslo převést na prepaid... Normálně by takto člověk neuvažoval, ale pokud hází klacky pod nohy operátor, proč bych neměl zkoušet něco vymyslet...