Výpověď smlouvy s operátorem

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod governante 23. 2. 2015 16:46

Samozřejmě vím že to chtělo řešit předem ale to už je jedno. V podstatě je mě jedno jestli bude nové číslo nebo jen jiný tarif. Ideálně bych bral alespoň 100 minut a nějaký ten internet.
governante
Junior

Odeslat příspěvekod anonyni 23. 2. 2015 16:51

Zavolat na *077, poptat se na možnosti, popř. si nechat vygenerovat ČVOP a přejít jinam. Například MOBIL.cz nabízí za 220,-Kč IVM 200 MB + 100 minut do všech sítí. www.mobil.cz
anonyni

Odeslat příspěvekod governante 24. 2. 2015 09:59

A jiná možnost než *077 není? Chtějí za minutu 30kč.
governante
Junior

Odeslat příspěvekod SSJS 24. 2. 2015 14:01

800 777 777
SSJS
Junior

Odeslat příspěvekod R.a.l.f 24. 2. 2015 14:23

Nikdo 30 kc za minutu nechce, maximalne je u VF 30 kc za hovor kdyz mas sluzbu po svem, nicmene u cvop kodu se nic neuctuje...Nejlepsi jsou lidi co ani neznaji svoje sluzby.
R.a.l.f
Junior

Odeslat příspěvekod governante 24. 2. 2015 15:27

Bylo mě řečeno že pokud chci prepojit přímo na operátora bude mě účtováno 30kč.
governante
Junior

Odeslat příspěvekod hokysan 25. 2. 2015 11:01

Zdravím,8.10.15 mi končí úvazek u Vodafone,je to sice ještě pár měsíců,ale chci se optat.Chtěl bych přejít na výhodnější tarif-tím pádem změnit stávající,asi se nevyhnu doplacení za porušení smlouvy,že?A to i v případě,že bych u Vodafonu zůstal?V tomhle se neorientuju,proto se optám zkušenějších.Díky za jakékoliv info.
Asus ZenFone2,ZE500CL
Microsoft Lumia 640XL DS W10
hokysan
Junior

Odeslat příspěvekod mmmjack 25. 2. 2015 16:18

Právě kvůli tomu zavazku asi jo, nevím jaké jsou přesně podmínky sml u vf, nejlépe se zeptat na lince.
mmmjack
Junior

Odeslat příspěvekod pokudos 27. 2. 2015 18:58

U Vašeho tarifu je s největší pravděpodobností nastaveno nějaké MMP (Minimální Měsíční Plnění). Pokud je mi známo, mezi tarify můžete libovolně přecházet, ale stanovené MMP musíte dodržet. Například máte stanoveno MMP na 490 Kč. V takovém případě si můžete zvolit jakýkoli tarif Vás napadne, ale bude-li tarif levnější a Vy neutratíte službami nad rámec Vašeho tarifu v součtu s tarifem alespoň 490 Kč, tak Vám VF stejně naúčtuje 490 Kč. Pozor, do útraty se nezpočítávají premium SMS a volání. Jakože soutěže, dárcovské SMS a podobně.
pokudos
Junior

Odeslat příspěvekod hokysan 3. 3. 2015 11:46

Díky za info.Kdyby mi nepřišla na druhé číslo co používám nabídka na stejný tarif,ale za menší paušál,tak nic neřešim.Teda skoro neřešim,ale volal jsem na Vodafone a tam mi jen sdělili,že pro mě nic momentálně udělat nemůžou nebo jen změnit tarif na jiný,ale vesměs skoro o jednou tak dražší.To se teda předvedli :/ Jaktože na jiným čísle to jde a u zákazníka včas platícího a 10 let věrnýho udělat nic nejde,jen zdražit...to umí každej :-S :hm Mladej má studentskej tarif lepší,než já firemní.....no bomba >:-(
Asus ZenFone2,ZE500CL
Microsoft Lumia 640XL DS W10
hokysan
Junior

Odeslat příspěvekod Hubiscz 17. 3. 2015 14:50

Dobrý den,

dnes jsem byl nucen ukončit svůj starý tarif mých 5 u t-mobile, protože ho ruší.
Psal jsem převážně sms na čísla mých pět. Volání zřídka a internet vůbec. Platil jsem tak 150kč.

Teď jsem podepsal smlouvu na dva roky na 250kč.
Mám tam 50 volných minut do všech sítí a neomezené sms a žádný internet.
Ono by se to ještě dalo, ale po zjištění, že známá má u vodafone 190 min. neomezený sms a ještě 300Mb internetu a to bez smlouvy tak jsem se *****.

Prý mohu do 14 dnů odstoupit od smlouvy písemně. Když nevyužiji jejich služeb. Takže vypnu telefon, nebo deaktivuji číslo ta možnost u t-mobile je. Co by jste dělali Vy ? Libí se mi nabídka i od kaktusu.
Hubiscz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod metyn 17. 3. 2015 15:25

enom taková otázka, coz dělal před tým, než vzals do ruky prupisku? asi to chtělo zaguglit, fčíl sa bude pegas zuby nechty bránit enom aby ti neumožnil smlouvu zrušit, navíc eslis ju podepsal v krámě tak asi nemáš vůbec šanci neco zrušit, to bys mosel uzavřít mimo firmu, ale zkus to najít ve fšeobecných podmínkách, Meta
metyn
Junior

Odeslat příspěvekod Hubiscz 17. 3. 2015 15:29

Moc jsem toho nenašel. Až tady vidím, že fungují i jiné nabídky. Naštěstí můžu od smlouvy odstoupit do 14-ti dnů a to písemně. Smlouva byla uzavřena přes 4603.
Hubiscz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pokudos 17. 3. 2015 15:32

Metyn má pravdu. Pokud byla nová smlouva uzevřena prostřednictvím komunikace na dálku (tedy přes Internet, pomocí telefonního operátora/prodejce) nebo mimo prostory obvyklé pro podnikání (rozumějte prodejny), pak ji s klidem můžete do 14 dní vypovědět.

Podepsal-li jste ji na prodejně, tak Vám zbývá buď platit paušál 2 roky nebo zaplatit odstupné ve výši 1/5 zbývajících paušálů do konce závazku (tedy 24*250 Kč děleno 5, což je 1200 Kč).

Oboje výše popsané platí pouze pro případ, že jste běžná vyzická osoba (spotřebitel), který neuplatňuje tarif v podnikání, tedy v daňovém přiznání.
pokudos
Junior

Odeslat příspěvekod metyn 17. 3. 2015 16:57

no vidiš, tož ať ti to klapne, Meta
metyn
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka