Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
aje1 píše:U O2 je vypovedni lhuta 42dni. Staci ji podat telefonicky, oni posilaj do tydne kod ( nejedna se o CVOP) kterej je pote nutne znovu telefonicky nahlasit. a tim potvrdit vypoved. Je do na hlavu ale takto to maji.
okolo37 píše:Zdravím,
dostala jsem lepší nabídku na pevný internet. Teď mám 20 mb a můžu mít 40 za stejnou cenu. Smlouvu mám do 17.6.2016. Bohužel u O2 mi každý operátor dá jiné informace.Máte s tím někdo zkušenost? Jak probíhal tento proces u vás?
1) 1. operátor tvdil, že je nutné jen podat písemnou výpověď k určitému datu a tím je vše vyřízeno. O výpovědní lhůtě nemluvil.
2) 2. operátorka (údajně z oddělení rušení služeb) mi sděllila, že mi běží výpovědní lhůta 42 dnů. To už nějak přežiju... Nicméně mi sdělila, že je nutné zaslat mi (kvůli ověření?!) ČVOP. Následně si mám zavolat a potvrdit to. Měla jsem za to, že ČVOP je jen u hlasových služeb.
Když jsem se dotazovala na možnost dojít si na pobočku, tak mi řekla, že se stejně musí někam volat.
Předpokládám, že jde o retence, nikoliv o ověření. Zajímavé. Doposud se ani nikdo nezeptal, proč odcházím. Teoreticky se dorovnání nabídky o nich nebráním, ale to jednáné mě vytačí.
Perlička na závěr: Při zavádění smlouvy bylo zkomoleno přijmení. 6x proběhla urgence na změnu. Změna proběhla po 7 letech.
Díky.
Martas12 píše:Zdravím,
chtěl bych se zeptat, jak mám správně postupovat pokud chci odejít od vodafone? Nemám s operátorem uzavřenou smlouvu. Kdy správně podat výpověď a kam, děkuji
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků