Tak se taky připojím s dotazem, a to trochu vybočujícím ze zdejších řad. Máme jako firma smlouvu "významného zákazníka" u T-debilu, a zjevně ještě podle starých podmínek (mají je očíslovány římskými číslicemi), protože ji máme na dobu určitou, tedy 2 roky s minimálním plněním 3600/měsíc. Důvody, proč chceme odejít atp. asi nemusím zmiňovat, prostě automaticky se v 02/2013 prodloužila smlouva a nebyla z naší strany včas vypovězena.
O co mně jde, když chci smlouvu vypovědět hned, tak mi obchoďák říká, že musíme zaplatit počet měsíců X min. měsíční částka, což je nějakých 21600, čili tato "hrozně výhodná smlouva" se vůbec neřídí změnou podmínek, kdy se "pokuta" snižuje na 20%, ale z těch podmínek už jsem tak zmatený, že to chci postě dohledat, ať vím, že mně nevodí za nos. Měl jsem totiž za to, že nové všeobecné podmínky nahrazují ty stávající a platí nově pro stávající smlouvy, zřejmě tomu ale tak není?
Jsme tedy smířeni s tím, že prostě vydržíme do toho února a zavčasu vypovíme.
Co mně taky dožralo, bylo to, když mi ženská na business oddělení sdělila, že nemůže deaktivovat automatickou prolongaci smlouvy, WTF? Tak aspoň, že lze již teď vypovědět smlouvu k datu 02/2015, což se mi snad podaří dokonat.
Koukám na
http://www.onemobile.cz/tarify-bez-zavazku/, mají nejlevnější neomezený tarif a bez závazku, to by mohla být obstojná náhrada za neomezený, co máme za víc jak 900 s DPH a ještě s tou debilní smlouvou.
Intel Core i5-4690K · SPC Fera2 (fan F12PWM) · 16 GB DDR3 · MSI GTX1060 Gaming · Kingston KC400 · Crucial M500 · MSI Z97M Gaming · Fractal Design Define Mini (4xF12PWM) · Corsair RM650 · Dell U2717D
Octavia IV Combi