Výpověď smlouvy s operátorem

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod polda 3. 8. 2014 08:39

Panvi10: zavolat a tlacit......
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod michalreznar 3. 8. 2014 10:55

Změna tarifu byla ohlášena min. 30 dní před změnou ve vyúčtování. Pokud do začátku změny nedáte výpověď smlouvy s uvedením, že chcete odstoupit bez sankcí z důvodu zhoršení podmínek, bude tarif změněn automaticky. Taktéž, pokud výpověď dáte včas, ale neuvedete tam tento důvod, že odstupujete dle daného zákona, tak je změna standardně zpoplatněna.
michalreznar
Pokročilý

Odeslat příspěvekod mmmjack 3. 8. 2014 15:38

Z čehož vyplývá, že doplácíš za zbytek roku do jeho konce, ehm já jen, že to z toho nebylo hned poznat.
To stejné měla moje přítelkyně, ale neměla závazek, takže jsme odešli ikdyž pár dní už běžel "kůl" tarif, nebyli schopni nabídnout lepší :)
Intel Core i5-4690K · SPC Fera2 (fan F12PWM) · 16 GB DDR3 · MSI GTX1060 Gaming · Kingston KC400 · Crucial M500 · MSI Z97M Gaming · Fractal Design Define Mini (4xF12PWM) · Corsair RM650 · Dell U2717D
Octavia IV Combi
mmmjack
Junior

Odeslat příspěvekod Panvi10 3. 8. 2014 17:34

No ale ja dal vypoved jeste pred tim,nez by me prevedli na novy tarif...A v dopise myslim bylo napsano, ze pokud nebudu s prevedenim souhlasit, mohu dat vypoved bez sankci...bohuzel ten dopis asi uz nemam...
Panvi10
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mmmjack 3. 8. 2014 19:55

No, bez sankcí ano, ale musíš napsat, z jakého důvodu, což popsal nad tebou Michal...
mmmjack
Junior

Odeslat příspěvekod Panter99 5. 8. 2014 20:00

Zdravím, mám sepsanou smlouvu s tarifem T-mobile Combi. Tarif mi převedli na nový tarif Twist Nasim+. Na stránkách není smlouva zobrazena. Jsem nyní pod smlouvou? Díky.
Panter99
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Python.p 13. 8. 2014 08:34

Kluci řešil někdo odstoupení od smlouvy u T-Mobile ? Zbývají mi 2 měsíce, tak jsem si řekl že to utnu, ale chcou po mě tu 1/5 ale z tarifu bez slevy.

Mám 590 Hit s 50% slevou, nevíte jestli to nemá být náhodou s toho co bych jim zaplatil ? Tedy 1/5 z 300kč ?
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Forum, není vyhledávač s lidským rozhraním !

Delidy a další věci okolo PC najdete na webu v profilu.
Python.p
Junior

Odeslat příspěvekod z.pepa 13. 8. 2014 09:26

Ne, je to z ceníkové ceny.
z.pepa
Junior

Odeslat příspěvekod Python.p 13. 8. 2014 09:32

To jsou urvy, ale co už :)
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Python.p
Junior

Odeslat příspěvekod davsopl 13. 8. 2014 11:51

Mají to takto napsané ve všeobecných podmínkách.
davsopl
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 13. 8. 2014 13:31

Takže žádné urvy, ale tvá neznalost :D
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Python.p 13. 8. 2014 13:55

Já se nehádám, ale nikdy jsem jim neplatil víc jak těch 300kč po 50% slevě, a vše co je navíc bych musel protolefonovat a to bych platil tak jako tak. Takže mi to přijde sprosté, ale to je vše :lol:

Python.p
Junior

Odeslat příspěvekod rampasak 13. 8. 2014 21:19

Platit nebudeš, budou tě chtít převést na tarify S námi a můžeš odejít bez sankce :)
jen si počkej až přijde SMS max měsíc
rampasak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mmmjack 16. 8. 2014 22:43

Tak se taky připojím s dotazem, a to trochu vybočujícím ze zdejších řad. Máme jako firma smlouvu "významného zákazníka" u T-debilu, a zjevně ještě podle starých podmínek (mají je očíslovány římskými číslicemi), protože ji máme na dobu určitou, tedy 2 roky s minimálním plněním 3600/měsíc. Důvody, proč chceme odejít atp. asi nemusím zmiňovat, prostě automaticky se v 02/2013 prodloužila smlouva a nebyla z naší strany včas vypovězena.
O co mně jde, když chci smlouvu vypovědět hned, tak mi obchoďák říká, že musíme zaplatit počet měsíců X min. měsíční částka, což je nějakých 21600, čili tato "hrozně výhodná smlouva" se vůbec neřídí změnou podmínek, kdy se "pokuta" snižuje na 20%, ale z těch podmínek už jsem tak zmatený, že to chci postě dohledat, ať vím, že mně nevodí za nos. Měl jsem totiž za to, že nové všeobecné podmínky nahrazují ty stávající a platí nově pro stávající smlouvy, zřejmě tomu ale tak není?
Jsme tedy smířeni s tím, že prostě vydržíme do toho února a zavčasu vypovíme.
Co mně taky dožralo, bylo to, když mi ženská na business oddělení sdělila, že nemůže deaktivovat automatickou prolongaci smlouvy, WTF? Tak aspoň, že lze již teď vypovědět smlouvu k datu 02/2015, což se mi snad podaří dokonat.

Koukám na http://www.onemobile.cz/tarify-bez-zavazku/, mají nejlevnější neomezený tarif a bez závazku, to by mohla být obstojná náhrada za neomezený, co máme za víc jak 900 s DPH a ještě s tou debilní smlouvou.
Intel Core i5-4690K · SPC Fera2 (fan F12PWM) · 16 GB DDR3 · MSI GTX1060 Gaming · Kingston KC400 · Crucial M500 · MSI Z97M Gaming · Fractal Design Define Mini (4xF12PWM) · Corsair RM650 · Dell U2717D
Octavia IV Combi
mmmjack
Junior

Odeslat příspěvekod paty07 16. 8. 2014 23:41

Mám dojem, že tyto "ochrany spotřebitele" jako pokuta 20 % z měsíčního plnění platí jenom pro fyzické osoby nepodnikatele. Vy, jako firma, si musíte všechno vyhandrkovat sami. Jestli se mýlím opravte mě.
paty07
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka