Výpověď smlouvy s operátorem

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod fajfka123 5. 9. 2014 22:50

Tam prave uvazek zadny neni. Popravde ani nerozumim,jestli se tato sluzba da brat jako tarif, nebo ne, protoze to jde aktivovat i s predplacenky pokud se nemylim. Tudiz nechapu, proc je jeji karta brana jako tarifni a ne jako predplacenka.
fajfka123
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Inpernak 7. 9. 2014 18:59

Prosím neukamenovat, ale je stále možnost rozvazat s Vodafonem smlouvu kvůli změně fup u internetu? A případně něco se při výpovědi odvolávat?
Inpernak
Junior

Odeslat příspěvekod LadislavM 7. 9. 2014 19:47

Myslím že do 13.9. ta možnost je.
LadislavM
Junior

Odeslat příspěvekod Inpernak 7. 9. 2014 19:57

Diky, podle podmínek snad i do 15. dnu od účinnosti. Ale co přesně do té výpovědi napsat za důvod?
Inpernak
Junior

Odeslat příspěvekod mmmjack 8. 9. 2014 10:53

Z důvodu zhoršení podmínek (mám dojem?)
Intel Core i5-4690K · SPC Fera2 (fan F12PWM) · 16 GB DDR3 · MSI GTX1060 Gaming · Kingston KC400 · Crucial M500 · MSI Z97M Gaming · Fractal Design Define Mini (4xF12PWM) · Corsair RM650 · Dell U2717D
Octavia IV Combi
mmmjack
Junior

Odeslat příspěvekod jůzr 8. 9. 2014 11:38

Vodafone výpověď smlouvy tady viewtopic.php?f=1&t=1217377
Závislost na moderních technologiích, může být stejně příjemná i nepříjemná, jako závislost na sexu.
jůzr
Junior

Odeslat příspěvekod Rezzlo 10. 9. 2014 13:01

paty07 píše:Zdravím, pokud mě mají převádět u T-Mobile na nový tarif 6.10, do kdy musím podat výpověď?

Do měsíce co jsi to zjistil. ;-)
Rezzlo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pobi-607 17. 9. 2014 08:49

Tak píšu zkušenosti s T-mobilem.

Po té, co mi vypověděli ičařkou smlouvu, nutno dodat bez upozornění, mi přišlo vyúčytování za 14 dnů. 2 čísla mě stála 1098Kč :D Naúčtovali úplné nesmysly. Například podrobný výpis, 5stran papíru v jedné obálce 130Kč atd.. Sjednal jsem si s nimi retenční nabídku, ale vážně přemýšlím, že využiju 14 denní lhůtu a vypovím to u nich úplně. Blbý je, že mi nejspíš za další měsíc přijde za tyto 2 čísla darda přes 2 tisíce. A to upozornuji, že čísla jsou pužívaná zhruba takto:

číslo 1: 100minut volání 10sms
číslo 2: 100minut volání 150sms 500mb internetu.

T-mobile dále znemožnuje převod na jakýkoliv levnější tarif, jedině se závazkem na 2 roky.

Ted mi nabídly relativně slušný podmínky, ale samozřejmě nechci být jejich rukojmí a podepsat jen s tím protože mě takhle "vydíraj"
pobi-607
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod anonymni 17. 9. 2014 09:50

Hm, marně přemýšlím, proč u nich zůstávat a nechat si líbit takovéhle prasárny... :hm
Honem od nich.
anonymni

Odeslat příspěvekod plom 22. 9. 2014 18:27

Co můžu dělat?
Vypověděl jsem závazek u O2, zaplatil "odstupné" (v mém případě 750 Kč) a požádal o převod na předplacenou kartu.
Telefon mi začali převádět ráno ve středu 17. 9. ovšem ani po 4 telefonátech a ani 2 písemných prosbách mi služby nebyly dosud (22.9.) zprovozněny.
plom
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pcwifi 22. 9. 2014 18:54

striktni stiznost na CTU, zadne proseni ci prosby. Na miste je hnev a ne krceni se. Natvrdo bych maval i zalobou, to nikdy neuskodi. To mi udelat tak udelam na prvni prodejne vitr ze to neudela i ten nejsilnejsi vetrak :lol: Nenechme si **** na hlavy ! Oni jsou tu pro nas, ne my pro ne !
Asus X550C, Intel i5-3337U 17W TPD ! 12GB RAM, Intel 250GB SSD, Intel HD, DVD-RW ,15,6" matny ,W10P, 500GB USB3,Samsung S21FE 5G 128GB + TM noFUP, Home VDSL Terminator 125/25M, Koss PortaPro, Asus 24" FullHD, MESH TPlink, MiBOXs + IPTV TM full.
pcwifi
Junior

Odeslat příspěvekod kovid 23. 9. 2014 08:06

Dobrý den,

chci se podělit o svoji zkušenost s T-mobilem a zároveň vznést i dotaz. Uzavčel jsem v září roku 2013 s tmobilem smlouvu na Tarif 590 HIT+ s 50% slevou. Tarif jsem užíval necelý rok a poté přišlo ohlášení, že se tento tarif bude rušit. Šel jsem na pobočku Tmobilu, kde mi sdělil prodejce na jaký tarif budu převeden. Ten mi nevyhovoval a tak jsem se zeptal, zda mám v takovém případě, jelikož změnili smluvní podmínky, odstoupit od smlouvy bez zaplacení penále. Tuto doměnku mi prodejce potvrdil, a tak jsem si vybrla jiný tarif a 12 září přešel k Vodafonu. Dnes přišla faktura na 1440 ,- Kč jako penále za plnění. Volal jsem na Tmobile a tam mi bylo řečeno, že penále jsou oprávněné, jelikož jsem odešel ihned k jinému operátoru. Penále by se prý nepočítali v případě, kdy bych přešel na twist a až následně k jinému operátorovi. Máte s tímto někdo zkušenosti, popř. co si o tom myslíte a co radíte? Díky za tipy.
kovid
Junior

Odeslat příspěvekod mart.jicin 1. 10. 2014 18:26

Zdravím diskutéry.
Chci se zeptat na vaše zkušenosti chování operátora po výpovědi.

Jsem u t-mobile cca 8 let - nejrůznější paušály. S námi 590. Můj poskytovatel optického netu zřejmě udělal nějakou smlouvu s Vodafone a nabídl mi neomezené volání a SMS za 399,- + 50 kč za 650BM dat.
Tak jsem volal na T-mobil kvůli infu o výpovědi. Mám doplatit cca 800,- a můžu jít. Ten den mi ještě volali, že mohu u nich mít neomezený za 599,- ale že na cenu 399,- se v tuhle chvíli dostat nemůžou. přitom si říkám - když to mohou nabídnout nějací virtuálové, proč ne přímo poskytovatel.

Dnes jsem byl na prodejně T-mobile a smlouvu vypověděl.

Tak se chci optat, zda máte nějaké zkušenosti, jestli mi budou ještě volat a nabídnou menší cenu. Říkal jsem si, že kdyby ještě kilčo zlevnili a nabídli 499,- zůstanu.

Ptám se hlavně proto, že v mobilu používám aplikaci na blokování čísel, co takhle volají a ze zkušenosti vím, že pokud appku neodinstaluju, nedovolají se mi z čísla, ze kterého mi původně volali...
myslíte že podáním výpovědi to končí, nebo mi ještě něco nabídnou...?
mart.jicin
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mmmjack 2. 10. 2014 18:34

kovid píše:...

To, záleží jaké máš podmínky ke smlouvě, pokud tam nic o přechodu na twist není, tak bych je poslal do háje, a hádal se s nimi.
mmmjack
Junior

Odeslat příspěvekod polda 2. 10. 2014 18:58

Urcite budou jeste volat.
polda
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka