Jinak nevim jak je to s platama dneska, ale tehdy u Oskara byl nástupák na shop 20 měsíčně.
dejv
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
audiobullys píše:no to uz i uklizecky tam maj vic nez dlouholeti pracovnici . si to spocitej misto 8,5 h makas jen 5,5 h cistejch tedy 4,5 * 20 dni .vyplata pracovnika z retenci v breznu. tomu rikam pohlavni zneuzivani vyumelkovanemu pojmu krize . hlavne ze je si na co stezovat a vodrbavat vlastni zamestnance.
holt nemaj odbory .
Tak urcite se vyznamne lisi francizy a znackove prodejny - platove, i benefitne. Jelikoz franciza je soukromnik timpadem je jen na nem co da za benefity. Co se tyce mobilu tak se jedna o nejake dealerske tarify, nicmene pro kazdeho mohou byt jine a za jine penize.carreaum17 píše:Tak jsem se nyní dozvěděl podmínky operátora Vodafone u partnerské prodejny. Finanční ohodnocení je 80 Kč na hodinu, mezi benefity patří mobilní telefon do 5 000,- a tarif 350 nabito. Chci se zeptat, jsou podobné podmínky a benefity obdobné i u jiných operátorů, případně liší se nějak podmínky u frančísy a originální prodejny?
Děkuji
Aleš P. píše:Dobré poledne všem diskutujícím.
Je tady někdo, kdo pracuje pro mobilního operátora? Mám na mysli 1. linii, čili prodejnu nebo call centrum. Pokud by byl někdo ochoten mi říct jaké to je, byl bych mu vděčný...
Stačí poslat SZ
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků