Zaměstnání u operátora: Zkušenosti, Benefity, Prostředí

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod d_Hemon 25. 4. 2007 11:05

u O2 jsou fakt super benefity - jak psal Kubby. To volání zdarma, SMS, MMS i z roamingu, data - všechno zdarma, to podle mě vydá za víc než těch 5000 u VF. Už jenom to, že můžeš např. spojovat přes konferenci lidi kolem sebe zadarmo :)

Na druhou stranu je pravda, že tyhle benefity firmu tolik netíží jako mzdy. Na penězích se O2 nepředá. Je běžné, že za podobnou práci dostaneš u VF třeba i jednou tolik peněz co u O2.

A taky tady k..a nic nefunguje DO PR..LE!!!
d_Hemon
Junior

Odeslat příspěvekod wwwenca 6. 11. 2007 10:09

A kolik jsou nástupní platy konzulantu na prodejnach?
wwwenca
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod killerGBU 6. 11. 2007 10:30

teď to je myslím 13 000 brutto + provizní složka. běžně se pohybuje kolem 8000.- ,ale znám i lidi co mají běžně přes 20k netto
killerGBU
Junior

Odeslat příspěvekod bbbeeejjjkkk 8. 11. 2007 15:37

mám dotaz, nevíte, jestli některý z operatoru bere 16-letý brigádníky? treba na hlavní prázdniny? Diky za odpoved
Nokia 6234 + 1 GB microSD + Sluchátka originál Nokia

Operátor: Vodafone CZ
bbbeeejjjkkk
Junior

Odeslat příspěvekod honzac_bitch 9. 11. 2007 12:43

Náklady na zaškolení jednoho operátora se pohybují okolo cca 100 000 :) co myslíš , vyplatí se brát brigádníky ??:):)
E? goto hell .....
honzac_bitch
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod goob 9. 11. 2007 15:04

100 tis. je přehnané. Jestli se nemýlím, tak T-M tvrdil, že cena vyškolení jeho operátora je 40 tis. Kč.
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod bbbeeejjjkkk 9. 11. 2007 18:11

co sem koukal, tak O2 bere, ale zajimalo by mne to treba u vodafonu.. celkem bych k nim na brigadu sel :mrgreen:

bbbeeejjjkkk
Junior

Odeslat příspěvekod sandra 9. 11. 2007 18:17

A proč si tam nezavoláš a neseženeš si informace z první ruky?
iPhone Xs :-*
sandra
Poslední varování

Odeslat příspěvekod bbbeeejjjkkk 9. 11. 2007 18:24

ja tam volat budu,a le jen me zajimalo, jestli nema nekdo zkusenosti...

bbbeeejjjkkk
Junior

Odeslat příspěvekod honzac_bitch 10. 11. 2007 20:13

Ja mam info, jak to vypada u VF a tam je to dle infa opravdu cca 100 000,- :)
E? goto hell .....
honzac_bitch
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod andre (novy) 10. 11. 2007 21:55

u O2 stoji vyskoleni jednoho konzultanta cca 40.000,- jen uvodni skoleni, ale behem zkusebni doby jich je nekolik takze to taky vychazi kolem 100.000,-
,,The World is not Enough"

Blackberry 9700 Bold
andre (novy)
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod wwwenca 12. 11. 2007 17:09

Když říkate, že do vás vloží 100tis., tak na jak dlouho se jim musíte upsat?
wwwenca
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod andre (novy) 12. 11. 2007 22:58

ono to neni tech 100tis. hned na zacatku, jde o vstupni skoleni a pak jsou dalsi a dalsi skoleni v prubehu prvniho roku zamestnani. A na ty dalsi se posilaji lidi, o kterych se vi, ze proste ve firme chteji zustat.
,,The World is not Enough"

Blackberry 9700 Bold
andre (novy)
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod o2_man 21. 3. 2009 01:19

Jsem u O2 a můžu říct, že je to vážně BOMBA :-) Benefity na volání jsou super, jenom ještě dodám, že k tomu volání zdarma patří i volání na Slovensko - což hojně využívám a to je i lepší jak pevná finanční částka... Protože nevím jak u VF, ale 1000-1500 minut měsíčně na mobil na Slovensko, to jenom samo o sobě udělá víc. Navíc SMS, MMS, Data, VIDEOHOVORY máme taky zadáčo (ostatní sítě je nemají vůbec, ani kdyby chtěly platit :-))

Jinak od firmy dostáváme bonusy všemožný - i různý foťáky, CD, bla bla... doktory, poukázky, zájezdy, dovolený... Milion a jednu věc :-)

Samotný plat je řekl bych hodně moc dobrý - od nástupu do firmy jsem ještě průměrnou mzdu neměl nikdy (to samozřejmě myslím z druhé strany hranice, než z jaké to většinou říkají lidé u piva :-)), proto můžu s klidem říct, že O2 nabízí vysoce nadprůměrný příjem... Navíc kvartální prémie, roční prémie - to jsou věci, co udělají (alespoň u mě) další v podstatě 13. a 14. plat a to už je vážně SÍLA! Kde dostanete jen tak 14. tý plat??? :-) Další bonusy jsou dovolená navíc a podobně...

U zaměstnanců, kteří se opravdu snaží jsou bonusy samozřejmě vyšší a vyšší i prémie - je úplně normální, že pokud něco uděláte opravdu dobře, přijde Vám mail od nadřízeného "Výborně, to jsi zvládl opravdu skvělě! Jako odměnu máš ode mě x tisíc Kč..." No a když dostanete dva, tři mailíky každej měsíc s tímto textem, kromě normálních a všech mimořádných premií - tak to se taky na platě hodně projeví :-)))

K tomu nám firma poskytne v případě potřeby půjčku, dá finanční dar v těžké životní situaci (např. povodně atd.), poskytuje zaměstncům ochranu a poskytne dalších tisíc věcí - asi vyvolám vlnu nevole, ale Telefónica O2 pro mě udělala a dělá víc, než moje rodina :-)) Takže zhruba takový vztah k ní mám...

A že to píšu jen proto, že mám zaplaceno? Ne to není pravda, píšu to i kvůli situaci na pracovišti, vztahy s lidmi ve firmě a tomu, že mám setsakra skvěle zaplaceno!! :-))
o2_man
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod o2_man 21. 3. 2009 01:29

Mimochodem jsem někde v diskusi viděl u konzultanta pojem "prodavač" - za to bych vážně mlátit železnou tyčí po hlavě :-))) Protože řada lidí ze značkovek má i několik VŠ a myslím, že svými schopnostmi i náplní práce se tomu pojmu naprosto vymykají...

Naposledy mě taky dostalo, když jedné mojí známé, která dělá v lékárně chlapík řekl "paní prodavačko" - je PharmDr. (doktor farmacie), studovala VŠ v zahraničí a občas přednáší na VŠ u nás... :-))) Ovšem vysvětlujte to čechům - jak je někde stolek, tak ten za ním je prostě "prodavač" :-DDDDD
o2_man
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka