Jsem u O2 a můžu říct, že je to vážně BOMBA

Benefity na volání jsou super, jenom ještě dodám, že k tomu volání zdarma patří i volání na Slovensko - což hojně využívám a to je i lepší jak pevná finanční částka... Protože nevím jak u VF, ale 1000-1500 minut měsíčně na mobil na Slovensko, to jenom samo o sobě udělá víc. Navíc SMS, MMS, Data, VIDEOHOVORY máme taky zadáčo (ostatní sítě je nemají vůbec, ani kdyby chtěly platit

Jinak od firmy dostáváme bonusy všemožný - i různý foťáky, CD, bla bla... doktory, poukázky, zájezdy, dovolený... Milion a jednu věc

Samotný plat je řekl bych hodně moc dobrý - od nástupu do firmy jsem ještě průměrnou mzdu neměl nikdy (to samozřejmě myslím z druhé strany hranice, než z jaké to většinou říkají lidé u piva

, proto můžu s klidem říct, že O2 nabízí vysoce nadprůměrný příjem... Navíc kvartální prémie, roční prémie - to jsou věci, co udělají (alespoň u mě) další v podstatě 13. a 14. plat a to už je vážně SÍLA! Kde dostanete jen tak 14. tý plat???

Další bonusy jsou dovolená navíc a podobně...
U zaměstnanců, kteří se opravdu snaží jsou bonusy samozřejmě vyšší a vyšší i prémie - je úplně normální, že pokud něco uděláte opravdu dobře, přijde Vám mail od nadřízeného "Výborně, to jsi zvládl opravdu skvělě! Jako odměnu máš ode mě x tisíc Kč..." No a když dostanete dva, tři mailíky každej měsíc s tímto textem, kromě normálních a všech mimořádných premií - tak to se taky na platě hodně projeví

)
K tomu nám firma poskytne v případě potřeby půjčku, dá finanční dar v těžké životní situaci (např. povodně atd.), poskytuje zaměstncům ochranu a poskytne dalších tisíc věcí - asi vyvolám vlnu nevole, ale Telefónica O2 pro mě udělala a dělá víc, než moje rodina

Takže zhruba takový vztah k ní mám...
A že to píšu jen proto, že mám zaplaceno? Ne to není pravda, píšu to i kvůli situaci na pracovišti, vztahy s lidmi ve firmě a tomu, že mám setsakra skvěle zaplaceno!!