Zaměstnání u operátora: Zkušenosti, Benefity, Prostředí

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod petyo 12. 5. 2014 08:20

Myslím, že ta nabídka se týkala spíš redakce mobilmanie.
petyo
Junior

Odeslat příspěvekod PD 12. 5. 2014 11:16

Tenhle typ firmy spadá do kategorie šmejdů, ale operátoři jejich služeb stejně budou využívat. Ušetřej na platech i benefitech a špinavou práci za ně odvede někdo jinej.

Jinak bratranec pracoval u seriozní asistenční služby v callcentru a po pár letech toho nechal. Plat vynikající, ale nápor na psychiku.
Mot. T180 | SX1 mod. (Symbian OS 6.1) | N80 (Symbian OS 9.1) | E71 (Symbian OS 9.2) | Huawei U8160 (Android 2.2.1) | LG Optimus L9 II (Android 4.4.2) | Samsung Galaxy A40 (Android 10)
PD
Junior

Odeslat příspěvekod alibaba66 13. 5. 2014 06:59

ahoj ,podle mého názoru si myslím že je vše ok byla jsem i v jiných callcentrech a musim vás ujistit že slečna Pavlišová a celkově callcentrum je jedno z nejlepších možna se choď podivat jinam a pak to zjistíš ,tam je sranda a lídé se těší do prace a pokud je jednomu člověku to nezda tak at jde pryč nikdo ho nenuti kde má pracovat , je to věc názoru ale ja jsem byla spokojena škoda že jsem se musela odstěhovat jinak jsem tam do teď

-- 13. 5. 2014 08:04 --

a co se tyka vyplatních pásek tak to je snad každého osobní věc myslím že každy operator je seznamen s ohodnocením dříve než nastoupí a pokud je tak negramotný že si to nedovede spočítat tak at se nedivý O2 že chce nějaké testy souhlasim s tim , at testy jsou
alibaba66
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Reku 13. 5. 2014 07:17

alibaba66 - popsal pepher situaci pravdivě nebo ne?
Podle tvé čerstvé registrace vypadáš na osobu spřízněnou s managementem nebo vlastníkem výše uvedeného callcentra a tvůj příspěvek je mlácení prázdné slámy - nic nevypovídá o reálné situaci. Spíše vypovídá o zaujatosti.
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod alibaba66 13. 5. 2014 07:50

ne zaujatost vidim v lidech co jim prace nešla a reaguji takto na tuto diskuzi jsem se dostala opravdu nahodou nechapu zaujatost a nechapu proč tam lide zustavaji pokud jim tento styl prace a nebo vubec prace jak řikate konzultanta nesedi myslím si že to opravdu neni schopen dělat každy je to naročné ale v každem callcentru je něco myslím že jste přišli do jednoho a z toho udělali usudek ale vyzkoušet jiné by bylo potřeba
alibaba66
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Atomz 13. 5. 2014 07:56

Děkujeme za vysvětlení, slečno Pavlišová :-)
Jinak super "češtin", gratuluji :-D
Atomz
Junior

Odeslat příspěvekod PD 13. 5. 2014 08:25

Stačí zapátrat na internetu

complot.cz/prace-v-call-centru-peklo-nebo-pohoda/

blesk.cz/clanek/zpravy-petice-proti-smejdum/201594/otresna-zpoved-telefonistky-z-callcentraku-smejdum-musime-predhodit-20-lidi-denne.html
Mot. T180 | SX1 mod. (Symbian OS 6.1) | N80 (Symbian OS 9.1) | E71 (Symbian OS 9.2) | Huawei U8160 (Android 2.2.1) | LG Optimus L9 II (Android 4.4.2) | Samsung Galaxy A40 (Android 10)
PD
Junior

Odeslat příspěvekod Cooker 13. 5. 2014 08:30

alibaba66 asi bude fakt slečna či paní Pavlišová. Psaný projev by odpovídal projevu takového typického "manažera" v moderních koncentrácích, kterými tato call centra bezpochyby jsou. :-)
Samsung Galaxy NOTE10 Lite
Dell Inspiron 15 7559 + HP ProBook 430 G5
Cooker
Junior

Odeslat příspěvekod oooooooooo 13. 5. 2014 12:50

Kuk231 píše:popr k jakym zmenam doslo za tech par let ,od poslednich prispevku

Napřiklad že snad už i děcka který vyšly čerstvě ze školy nebudou považovat za benefit nějakej vyznamnej že mají 1000 minut volání zadarmo a cd,jako jeden diskutující,pokud ovšem nejsou uplní zoufalci :-)
http://seven7.blog.zive.cz/
Spuštění Windows předchází pád.
oooooooooo
Android Maniak

Odeslat příspěvekod lol7 13. 5. 2014 23:47

alibaba66 píše:ne zaujatost vidim v lidech co jim prace nešla a reaguji takto na tuto diskuzi jsem se dostala opravdu nahodou nechapu zaujatost a nechapu proč tam lide zustavaji pokud jim tento styl prace a nebo vubec prace jak řikate konzultanta nesedi myslím si že to opravdu neni schopen dělat každy je to naročné ale v každem callcentru je něco myslím že jste přišli do jednoho a z toho udělali usudek ale vyzkoušet jiné by bylo potřeba

slovni prujem :))
lol7
Junior

Odeslat příspěvekod petyo 14. 5. 2014 07:49

alibaba66 píše:ne zaujatost vidim v lidech co jim prace nešla a reaguji takto na tuto diskuzi jsem se dostala opravdu nahodou nechapu zaujatost a nechapu proč tam lide zustavaji pokud jim tento styl prace a nebo vubec prace jak řikate konzultanta nesedi myslím si že to opravdu neni schopen dělat každy je to naročné ale v každem callcentru je něco myslím že jste přišli do jednoho a z toho udělali usudek ale vyzkoušet jiné by bylo potřeba

http://cs.wikipedia.org/wiki/Interpunk% ... m%C3%A9nko

Myslím, že sl.Pavlišová toho sama moc nenapíše. Spíš je zvyklá rychle někomu diktovat.
petyo
Junior

Odeslat příspěvekod Barny82 23. 2. 2015 20:06

Ve středu 25.2. mám pohovor na pozici konzultat prodeje do O2. Nyní jsem studentem VŠ a na léto na 90% odletám do USA a tudíš bych tam přes to léto nemohl pracovat, když by mě přijali . Ted právě nevim jestli jim to mám/měl bych/musim řikat. Už se mi totiž párkrát stalo, že když jsem řek, že na léto tady nebudu, tak mi řekli že kvůli tomu mě nebudou moc vzít i když jsem se jim libil..... jako já to chapu ale potřebuju praci :D . Totiž nevim jak tam jsou řešený smlouvy.

Děkuji za jakoukoli radu
Barny82
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod malejara 23. 2. 2015 20:42

Tak to je snad logické, nebudou si chtit zaškolovat někoho, kdo jim po zaškolení frnkne jinam.
malejara
Junior

Odeslat příspěvekod oooooooooo 23. 2. 2015 21:10

ve smlouve mas mnohdy konkurencni dolozku,pracoval jsem v oboru,nikoliv u operatora ale defakto princip je stejny.
callcentra bych neresil,tam opravdu muze pracovat kdokoliv kdo neni nemy a je pricetny,kopat kanaly je kvalifikovanejsi prace
oooooooooo
Android Maniak

Odeslat příspěvekod Barny82 23. 2. 2015 21:34

ja vim že je to logické, ale to jsem zase nahranej

Takže me zase nejspíš odmítnou ne? protože si nemyslim že by me zaškolovali a pak dejme tomu čekali až se já vratim... to radši vemou jinýho ne?
Barny82
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka