Obrovskej účet za 10 dní (Vodafone)

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod esquire 22. 5. 2007 19:58

vaclavbarak: No to víš, když si neumíš ani zkontrolovat či nastavit správný datový profil, tak pořádně plať. To není problém paušálu. :D
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod vaclavbarak 22. 5. 2007 20:01

Aliiik2:

Fíla:

Operátoři si to asi provozujou podle nálady :-(
vaclavbarak
Pokročilý

Odeslat příspěvekod speedy 22. 5. 2007 20:07

Aliiik2 píše:jeste jsem zapomnel dodat, ze operator mi sdelil ze ten limit se nevztahuje na wap...je to mozne?? (tuto informaci mi sdelil samozrejme az po tom co jsem se zeptal, jak je mozne ze system automaticky toto tel. cislo nezablokoval po prekroceni limitu)

....jinak diky vsem za rady

Tak to bych na ne pekne vlitnul. Posledni dobou VF resi veci tak nejak podle plotu. Oficialni info nic o omezeni na wap nesdeluje: http://www.vodafone.cz/consumer/tariff/ ... _strop.htm
speedy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod snowboarder 22. 5. 2007 20:35

:arrow: a) Jimm se umí připojit jen přes apn INTERNET
:arrow: b) Jimm se nepřipojí přes apn WAP ani apn DATA.VODAFONE.CZ
:arrow: c) Jimm se neumí připojit přes CSD
:arrow: d) celé toto vlákno mi přijde poněkud postavené na hlavu, dokud nemám vyúčtováno, fakturu a nemám vystavenou fakturaci na danou částku, jsou to všechno jen spekulace a je zbytečné cokoliv řešit; služby chytrý přehled jsou orientační a mohou být zavádějící.
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Wikan 22. 5. 2007 20:37

Hmm, na posledni fakture jsem mel taky za data vyrazne vyssi castku nez by odpovidalo vyuzitym datum. Ale u me slo jen o par stovek tak jsem to zatim neresil (ale fakturu taky jeste nezaplatil). Wap nastaveny vubec nemam, takze tim to nebude.
Wikan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Policak 23. 5. 2007 07:26

[quote="Fíla"; Pokud se nebudu připojovat na JIMMa přes sockety, ale http (najdeme v jeho nastavení), dá se někdy připojit i přes APN wap.P/quote]
To už ale předpokládá vysloveně aktivní spolupráci uživatele a nemůžeme mluvit o náhodném a nechtěném připojení. Kromě toho by musel použít bránu, která toto připojení podporuje, což zase není jen tak. Je to nesmysl. :roll:
Podpis....to jako můj? Nebo čí? Radši to nechám volný.
Policak
Junior

Odeslat příspěvekod Aliiik2 23. 5. 2007 11:33

Zitra toho jimma odzkousim s predplacenou kartou od T-M a pak Vam reknu vic...
Jinak s tim prehranim softwaru zatim pockam.
Aliiik2
Junior

Odeslat příspěvekod polda 24. 5. 2007 13:27

Já bych to spíš viděl na posílání nějakých Premium SMS za drahý peníz,kde je napsáno od opa,že to musí být zrovna wap?!?
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Aliiik2 24. 5. 2007 20:01

...takze s predplacenou kartou od t-mobilu to bere uplne normalne jak ma. co si o tom ted myslite??
Aliiik2
Junior

Odeslat příspěvekod Aliiik2 30. 5. 2007 16:29

Zkontroloval jsem jeste predchozi vypis a uz na nem byl ucet temer na 500 Kc za nejaka data (APN data.vodafone.cz). Bylo to v dobe, kdy byl pouzivan jeste starej telefon. Ovsem zadny pripojeni jsem nerealizoval. Je mozny, ze se na ten telefon, resp. na toto tel. cislo nekdo nejak napichnul nebo je to interni chyba vodafonu?
Predpokladam ze na tom dalsim vypisu se to bude opakovat.

Jeste mam jeden dotaz. Podle rad jsem aktualizoval software pomoci SEUSu. Aktualizace probehla v poradku, ovsem se mi stahnul soubor pro ty arabsky staty, takze tam zase nemam cestinu. Zadny krok mi nenabidl zvolit soubor pro konkretni region. Zrejme to porovnal se souborem v telefonu a podle nej si stahl aktualizaci. Nevite nekdo jak to obejit - kdyz to chci delat pomoci SEUSu??
Aliiik2
Junior

Odeslat příspěvekod (CZ)Mirek 30. 5. 2007 18:53

Aliiik2 : Ono je možné, že třeba mobil sám kontroloval maily co 5 minut, ale že by to udělalo za 10 dní tolik se mi nezdá.
mobily: T2288R > OT311 > T192 > S25 > MT50 > M55 > MC60 > CT65 > OT303 > K300i > ME75 > K750i
Internet: garantovaná linka 4 Mbps
Disky: 200 GB Seagate, 250 GB Seagate, 640 GB Western Digital
(CZ)Mirek
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 30. 5. 2007 18:59

no na data.vodafone.cz jsem si vylámal také zuby, díky přednastavenému apn Vodafone live! data.vodafone.cz se mi maily a opera mini účtovaly za ceny wapu, kterým apn data.vodafone.cz je :eh . Cena je tuším asi 10x vyšší.
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Aliiik2 30. 5. 2007 19:03

snowboarder: maily v mobilu nastaveny nebyly a navic se to nikdy pred tim nestalo, takze si nemyslim, ze ucet byl zpusobeny mnou
Aliiik2
Junior

Předchozí stránka