Snowboarder : "Nejvýhodnější" je v tomto TM, po aktivaci platí simkarta 3 roky (proč má asi nejvíce zákazníků) a poté se uplatňuje formulka 1 dobití = 1 rok platnosti kreditu i sim.
Co myslíš přesně tou formulací „po aktivaci“? Protože já chápu slovem aktivace provedení prvního hovoru, tak že od té doby můžu Sim kartu využívat na odchozí i příchozí hovory. A jestli tím myslíš to samé, tak tady šíříš nepravdy. Kupoval jsem neteří mobil, který vycházel nejlevněji ve Twist sadě. Proto se mi pár měsíců válela v šuplíku SIM karta. Bohužel jsem nikde nenašel datum výroby a ani datum, do kdy musím tuto kartu „aktivovat prvním voláním“, aby ji T-mobile nezrušil. Proto jsem to teď vyzkoušel v naději, že máš pravdu a že bude teď platná 3 roky. Bohužel touto „aktivaci“ naskočila klasická 12 měsíční lhůta platností. Jen doplním, že je to ta nová SIM s tarifem Povídám/Posílám, žádna stará vykopávka. A pro doplnění, právě na těch starých SIM T-mobile (tarif Přátele a Mých pět) uvádí datum výroby karet a také, že karty se musí „aktivovat“ do 3 let od data výroby.
Když čtu tu tvojí poznámku, že proto má T-mobile nejvíce zákazníků, tak tou „aktivaci“ určitě nemůžeš myslet pouhé zakoupení SIM, protože zakoupení ještě neznamená, že operátor začne toto číslo považovat za aktivní … tak mě napadá, jestli nejsi nějaký agent T-mobilu, který se snaží nepravdou (nebo nesprávnou interpretaci) právě navýšit ty počty zákazníků

P.S. ví tady popravdě někdo, jak dlouho mi může ležet v šuplíku právě ta nová a neaktivovaná (jen zakoupená) Twist SIM s tarifem Povídám/posílám? (u tarifu přátele je napsána platnost max. 3 roky od data výroby, jak jsem psal výše, ale u těchto už nic takového nepíšou) a taký jak je to se SIM zakoupenými u O2 v internetové sadě? Loni v srpnu jsem si koupil 2 sady a využil jen jednu a zatím druhou nepotřebuju, ale také tam nic o datumech nepíšou.