Nemohu se nepodělit o příšerný zážitek, který jsem zažil s Vodafonem a ještě ho zažívám.
Pořídil jsem si zlaté číslo v ceně 3000+DPH, protože se mi hodně líbilo, tak jsem investici zkousnul. To by nebylo to nejhorší. Po týdnu mi na tuto předplacenou kartu dorazila smska ve tvaru "Identifikační číslo pro přenos vašeho telefonního čísla je XXX " atd. Zděsil jsem se, přihlásil jsem se do samoobsluhy a "objednali jste si přenos k jinému operátorovi, potvrďte ho zde". Rychle jsem se odhlásil a volám na linku pro zákazníky. Hlasová samobsluha mi taktéž oznámí, že tam mají objednávku a tedy se spojuji na operátora. Oznámím mu, že bych rád věděl co to znamená, načež se shodneme, že to mohlo proběhnout chybou, někdo si číslo spletl, anebo si ho splést chtěl. O2 bohužel jiný kontakt nemá, protože předplacenky jsou anonymní a žádost byla podána na O2 Kartu.
Požádám tedy operátora o to, zda může objednávku zrušit. Chvíli tam s tím bojuje, načež mi oznámí, že objednávka bude zrušena do pěti hodin, že tu žádost zadal. Uleví se mi, rozloučím se a jdu si po svém.
Za 3 minuty mi přijde smska: Vaši žádost o přenos telefonního čísla jsme schválili. Datum přenosu je potvrzeno. Do doby přenosu můžete našich služeb využívat bez omezení. Vodafone. To už je na mě trochu moc a jasnou konsktrukcí jsem zjistil, že jsem v pr...... (omlouvám se). Protože jakmile se číslo uvolní, objednávku není možné již stornovat v žádném případě podle pravidel přenositelnosti. A Vodafone, v rámci férovosti, uvolňuje předplacenky ihned, bez povinné lhůta 2+5hodin. Tím se vyloučí proces možného storna a číslo jde na cestu hned.
Absolvuji opět proces volání na operátora, kteří mi tvrdí, že jsem tam volal, zadal heslo a operátorovi schválil přenos. Když jsem jim řekl, že pokud ještě jednou takhle zalžou, tak se obrátím mnohem výš, protože pokud se hovory archivují, jasně ten rozhovor nabral jiným směrem, slíbili mi zavolat. Po několika hodinách a několika telefonátech z Vodafonu přiznali, že jsem objednávku chtěl stornovat. Bohužel proces přenesení čísla stornovat nejde a prý se můžu vrátit s číslem zpátky až se přenese. Jak bohulibé, když jsem nežádal já a tedy číslo už fyzicky, ani jinak vlastnit nebudu a honit někoho, aby mi ho milosrdně vrátil a schválil žádost o zpětné přenesení je téměř nemožné.
Co myslíte, že mám udělat? Chápu, že proces už nezvrátím, ale měli by mi alespoň vrátit peníze za zlaté číslo, případně poskytnout adekvátní náhradu?