Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
sonyericsson2 píše:Ahoj, moje rada je,zažalovat společnost Vodafone czech rep, ..../quote]
sonyericsson2 píše:Ahoj, moje rada je,zažalovat společnost Vodafone czech rep, dat do do medií atd, je to hrubé porušení prace Vodafone, todle si nemuže dovolit,,nehledě nato že mas narok na odškodnění za psichyckou ujmu coz ja bych asi neunesl a zmlatil na prodejne nekoho,je to chyba jejich!! dej to do medii a hotovo,ps: pokud mas doklad o koupi sim není apsolutne problem jit na vodafone a rict ze ses majitelem a ze sis to nepřal a kde maji nejaky podpis s tvím svolením, český zakon je postaven na podpisech a ne ze si jen tak nekdo zavola, je to porušení podminek ktere ma Vodafone a telekomunikační uřad,e/quote]
Já Vám to stejně nevěřím a to proto,že jestli to celý den sleduji správně,tak jste na infolince nahlásil heslo,když jste chtěl zrušit přenos čísla,ale pokud někdo zažádá o přenos čísla,musí se identifikovat heslem,takže tu původní žádost o převod zadal kdo?_brandon_ píše:Znovu opakuji, že nikdo nezneužil mé číselné heslo. Já jsem jej sám nadiktoval operátorovi s tím, že chci objednávku zrušit, že ji zadal někdo neprávem. ŽIVÝ operátor udělal chybu a místo toho aby objednávku zrušil, ji potvrdil. Není to tedy chyba Vodafonu, ale selhání lidského faktoru. A psal jsem to již od začátku.s/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků