Vodafone: Vaše číslo? Jak kdy.

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod fantomass 30. 6. 2007 08:01

Moc tomu tvému příběhu nevěřím, věříš mi?
fantomass
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod nokiasman 30. 6. 2007 09:04

To se jeden nestačí divit, co si lidi nevymyslí... Je to pěkná kecka, nevěřím, že by se to stalo u VF ! :pozor2 Navíc, nesnáším ty, co dělají chaos v číslech a pokud je to pravda, tak mu to patří!! :tleskani :tleskani :tleskani Nevím, proč si ho nekoupil u óčka, když mu leze do *****..?? :mrgreen: Kvůli přeběhlíkům trvá každý hovor minimálně o minutu déle, něž se jeden dozví, čí je to číslo.
nokiasman
Junior

Odeslat příspěvekod Michal P 30. 6. 2007 09:12

Nokiasman co je to za blbost že hovor trvá déle, ten čas než dojde ke spojení je stejný, na pár přenesených čísel volám pravidelně.
Stačí si vypnout hlášku o volání na přenesené číslo a ani ta hláška netrvá déle než tak 5 sec.

A to jestli věřím či ne, moc se ni to nezdá ale možné je cokoliv, sám jsem se s něčím co údajně možné není setkal u mobilního operátora.
...
Michal P
Pokročilý

Odeslat příspěvekod nokiasman 30. 6. 2007 09:31

Michal P : Asi je důvod a nutnost, mít zapnutou informaci do které sítě voláš, mám po provolání volných minut daší volné minuty (balíčky) jen do vlastní sítě.

//Aleš P.: Odstraněna citace. S touto funkcí zacházejte prosím citlivěji. Viz. zde, děkuji za pochopení.
nokiasman
Junior

Odeslat příspěvekod simkarty 30. 6. 2007 09:45

Toto je uplně běžné i u o2 na GO kartách se zlatým číslem, zaměstnanci si zjistěj tel. číslo které se jim líbí, v systemu si vyjedou vyrobní číslo simkarty potřebné k jejímu vyměnění v případě poškození/odcizení a simkartu si naklonujou (poté přenos k jiné síti, či přechod na paušál) a původní majitel má většinou smolíka . :?
simkarty
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Rashka 30. 6. 2007 09:48

Nokiasman:
Ale to je už jen tvůj problém, přece si kvůli tomu, že ty máš jen minuty do vlastní sítě a nevydržíš počkat cca 4 sekundy na hlášku, nebudu měnit svoje zaužívané číslo :D

Ale zpět k hlavnímu problému - možná by fakt nebyl marný nápad uvést sem číslo, o které si přišel - krást se nemá, tak proč toho zloděje nějak nepotrestat? Ale samozřejmě ne výhružkami, to by bylo pěkná sviňárna..
Rashka
Junior

Odeslat příspěvekod Hastrman07 30. 6. 2007 10:13

Vidím to celé jako hloupost a navíc pan "brandon" se nám nějak odmlčel.
Pochybuji, že má redakce MM toto obvinění operátora ověřené a přitom ho dá mezi bleskovky. :oboze
Hastrman07
Junior

Odeslat příspěvekod Lada 30. 6. 2007 13:42

Pánové, já uvažuju úplně jinak: Jestliže číslo stálo 3 000 + DPH, vyplývá z toho, že ten, kdo je ukradl, se dopustil trestného činu. Obrátil bych se na Policii s oznámením trestného činu neznámého pachatele. Ať se synci snaží.
Lada
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Slonik 30. 6. 2007 13:47

Michal P píše:No myslím že by stálo za to toho zloděje čísla trochu proprudit telefonáty či sms, možná by nebyla špatná nějaká finta, v žádném případě ale ne výhrůžky.d/quote]

Pokud je to zlaté číslo, tak si ho ten kdo přenos objednal určitě nenechá, ale pošle ho do světa.

Lada: trestný čin (zde asi krádeže) je to od 5.000,-
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Junior

Odeslat příspěvekod xroot 30. 6. 2007 14:17

No cele mi to prijde takove divne, nechci te obvinovat, ale nedelas si z nas srandu?
フルメタル パニック!
xroot
Junior

Odeslat příspěvekod Lovo 30. 6. 2007 15:08

SMS bomber asi těžko vzhledem k piktogramům. Ještě tak SMS E-mail bomber, ale pouze sto pět šedesátiznakových sms e-mailů do sítě O2 denně.
Lovo
Junior

Odeslat příspěvekod Majk 30. 6. 2007 15:11

Proč by měl být problém s piktogramy? Však na to jsou programy.

Jinak pokud bylo to číslo u VF paušální, proč nejít s papíry dokazující vlastnictví čísla k O2 nebo na policii?
Nokia 5110 -> Philips Azalis 288 -> Sam X450 -> Moto V360 -> Nokia N70 -> ZTE Blade -> Huawei G600 -> inew V3 -> Ulefone Be Touch 2 -> LG Flex 2 (+ nokia N3109 a Samsung Galaxy Nexus) -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Honor 8X
Majk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod softmann 30. 6. 2007 15:47

Já jen na okraj, zkuste se podívat o čem v diskuzích píše _brandon_ vychvalování O2 a další věci, pokud se mu to stalo tak si myslím, že asi ne u Vodafone :lol: myslím, že už se může očistit fakt jenom tim, že sem napíše to číslo. Možná by mohla mobilmania tyhle věci prověřovat než to hodí na oči takovým způsobem, že to teď čte skoro každej kdo tam přijde.
softmann
Junior

Odeslat příspěvekod CRAP 30. 6. 2007 16:11

Mně to celé příjde jako absurdní, myslím si, že lamka není operátor ale ten, kdo si pořizoval zlaté číslo. Přece není možné si objednávat zlaté číslo anonymně, ale jen jako paušální zákazník. Myslím si, že nás tu pěkně vodí za nos, ovšem ne operátor, ale zákazník. :pozor2
CRAP
Junior

Odeslat příspěvekod goob 30. 6. 2007 16:19

Pánové softman, CRAP a jím podobní, co jste nejspíš zahleděni do VF, zkuste se podívat na stránky VF. Tam nikde není nic napsáno o tom, že zlaté číslo musím mít s paušálním tarifem. Takže než začnete prosím něco říkat, zkuste si to ověřit...
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka