Ověřeno: Vodafone má nejslabší pokrytí !

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod XXTeens 19. 7. 2007 21:13

Pro ty, co tvrdí, že poktrytí je již vyrovnané - dle tohoto obrázku je to více než jasné, že má Vodafone pokrytí nejhorší... !

http://img.ihned.cz/attachment.php/1347 ... 13_17p.gif

Kdyby tam už ten obrázek náhodou nebyl, tak sem ho uložil sem: http://www.pokazto.com/img/HN_070713_17p.gif
XXTeens - Simply closer...
XXTeens
Junior

Odeslat příspěvekod KluG 19. 7. 2007 21:23

No tak to mi je fakt vcelku uplně někde, tam kde já potřebuju mít signál tak mám. Když jsem měl T- mobile, tak jsem neměl žádný signál na chatě a Vodafonem tam nemám problém. Tohle mě opravdu nijak nebere !
Fabia 1.4, 74kW
KluG
Junior

Odeslat příspěvekod Well-being 19. 7. 2007 21:39

Rozdíl v pokrytí obydlených území mezi VF a TM je zanedbatelných 0,7 % Je tu něco k řešení?
~ dubium est initium sapientiae ~
Well-being
Junior

Odeslat příspěvekod vodafone-maniak 19. 7. 2007 22:27

XXTeens: Ber, prosím Tě, v úvahu, že Vodafone je českým nejmladším a nejmenším operátorem. I tak stihl postavit svou síť v rekordně krátkém čase!
vodafone-maniak
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod _brandon_ 19. 7. 2007 22:38

tak ten rozdíl oproti TM je zanedbatelný a to neberu v úvahu kvalitu té sítě kterou má vodafone oproti t-mobile, třeba v praze znamená být mobilní pro t-mobile při telefonování stát na jednom místě a bát se aby se mobil nepřehlásil do jiné buňky, jinak hovor spadne, o tom šumu už nemluvím vůbec.
_brandon_
Junior

Odeslat příspěvekod x655 19. 7. 2007 22:38

vodafone-maniak píše:XXTeens: Ber, prosím Tě, v úvahu, že Vodafone je českým nejmladším a nejmenším operátorem. I tak stihl postavit svou síť v rekordně krátkém čase! /quote]
Přesně tak, vzhledem k času co měl na výstavbu toho stihl dost. Navíc je si třeba uvědomit X^2Teene, že počty buněk jsou vyrovnané (gsmweb.cz zajisté znáš moc dobře) => pro cca poloviční počet zákazníků oproti konkurenci je větší hovorová kapacita, což mi je daleko milejší. A když už to bude životně důležité, tak si zavolám přes TMO (že by tvůj oblíbený? ;) ) či O2 112ku :D Poslední připomínka k tvému PR - mohl by si uvést zdroj informací, rád bych si početl kdo tu mapku vymyslel. Jestli to nebude jen nějaký Photoshop/Cdraw. Děkuji.
A malinko OT: Reálná situace-fabrika cca 400 lidí (mobil všichni nemají) přechod O2->TMO (cena) a na co si asi tak stěžují, cena to není, ale zrovna to pokrytí a sem tam handover moc dobře neproběhne :o i4G je ale dobrá věc. To jen pro schlazení vášní PR-XX-TMO. Každému se ta sít povedla někde jinde... 100% pokrytí zajistí jen SATELIT (teoreticky).

¨¨¨¨{Vodkafone, Oshit, Tea-Mobile} CZ ¨¨¨¨ :::: x655 ××> made by Divadroid
x655
Junior

Odeslat příspěvekod Slávek 20. 7. 2007 08:29

Ten obrázek vůbec neodpovídá zkušenostem.
Slávek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod XXTeens 20. 7. 2007 09:09

x655 píše:mohl by si uvést zdroj informací, rád bych si početl kdo tu mapku vymyslel. e/quote]

Zdrojem je tento článek http://digiweb.ihned.cz/c4-10050430-216 ... u-zustanou

Jinak Tvé argumenty nic nemění na faktu, že i po 7 letech je Vodafone strašně pozadu...
XXTeens - Simply closer...
XXTeens
Junior

Odeslat příspěvekod Well-being 20. 7. 2007 09:28

Dovolil jsem si citovat z diskuze (ze zdroje uvedeneho horlivým zastácem TM XXTeens)

"Souhlas, jsem také zákaznice T-mobilu a bydlím v Praze,konkrétně ve Slivenci, v žádné zapadlé vesnici a mám problémy se signálem, ač je to s podivem,protože manžel má O2 a známý Vodafone a problémy nemají.Mám na telefonu obě děti, se kterými potřebuji být v kontaktu a občas mám chuť.....změnit operátora:-)"
~ dubium est initium sapientiae ~
Well-being
Junior

Odeslat příspěvekod Já Osobně 20. 7. 2007 10:29

To máš radost jaks ty některé fanatiky nas*al, co? :D
Jinak, mapka hezká, možná to zase VF pokopne trochu kupředu :wink: V každém případě VF v posledním roce hodně zabral a Já Osobně si v okolí nemohu stěžovat (před rokem byla dvě slabá místa). Zato TMO na ten svůj legendární zprasený handover kašle už 11 let :mrgreen:

Já Osobně 8)
Já Osobně
Pokročilý

Odeslat příspěvekod corsaczek 20. 7. 2007 10:59

Minimalne pokud jde o oblast Sumavy pokryti VF nedopovida, protoze tam uz maji signalu celkem dost.
corsaczek
Junior

Odeslat příspěvekod _brandon_ 20. 7. 2007 11:10

teď jsem tu mapku prohlížel úplně blíže, a na té Šumavě to není vůbec pravda, byl jsem na dovolené a místa která jsou tam jako slepá mají naprosto plný signál. Dokonce jsem tam používal i EDGE připojení přes VF a "jelo" kolem 200.
_brandon_
Junior

Odeslat příspěvekod vodafone-maniak 20. 7. 2007 14:39

Tak tak. Signál Vodafone mě kolikrát víc ujišťuje, že někde i o2 nemá ani jednu čárku.
vodafone-maniak
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Kvetak 20. 7. 2007 14:48

No ja mela VF neco pres rok a musela jsem,ale nechtela,zmenit opa,pac u nas,kousek od Klatov nebyl doma vubec signal. Ted mam plny,nebo alespon trictvrte. Takze asi tak.
N 5110=N 3310=Al 501=N 3510i=Al 735=SE K700i=SE W800i=SE J220i=Moto F3=Si A50=N 1600=Si AX75=N N73=N 2600c=Vf 533=LG KC550=LG KM900=N C3-00=HTC WS=SGS3
Kvetak
Junior

Odeslat příspěvekod esceaen 20. 7. 2007 16:13

hmm a nad tím Brnem směrem na Olomouc je to taky nějaký divný, jestě se mi nestalo, že bych tam na vf neměl signál, zato s o2 si za Brnem nezavoláte. Neříkám že nějak razantně, ale hluchý místa tam jsou
oskar @ nokia - connecting people
esceaen
Junior

Další stránka