Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Loli píše:o2 taky ne, jediny kde si muzu prohlidnout log volani je vodafone.
Loli píše:o2 taky ne, jediny kde si muzu prohlidnout log volani je vodafone.
Jinak vyhodu 3G vubec nechapu - zere to vic baterku, za datovy sluzby budu platit stejne, videohovory muzu pres gprs taky a stejne nechapu na co to je? Aby se mi nekdo pri volani dival na ucho, lol? Voip? No tak za nej zaplatim stejne jako ted pres gprs tunu. Hmm, celkove - nuda.
Chtelo by to nejaky 3G veci jako treba data zadarmo, jinak je 3G knicemu a chapu, ze to operatori nechtej, uzivatele taky ne.
Neporovnáváš rok starou chorvatskou dálnici s 40 let starou D1, že ne?polda píše:dle kvality dálnic ale už můžu pochybovat o blbým Chv a sqělým čsl/quote]
No a kolik lidi jako ty je? Vetsinou tak maximalne firemni zakaznici ... a to jeste jen par. Vetsina ani neco jako voip neumi.mmarek26 píše:Loli píše:o2 taky ne, jediny kde si muzu prohlidnout log volani je vodafone.
Jinak vyhodu 3G vubec nechapu - zere to vic baterku, za datovy sluzby budu platit stejne, videohovory muzu pres gprs taky a stejne nechapu na co to je? Aby se mi nekdo pri volani dival na ucho, lol? Voip? No tak za nej zaplatim stejne jako ted pres gprs tunu. Hmm, celkove - nuda.
Chtelo by to nejaky 3G veci jako treba data zadarmo, jinak je 3G knicemu a chapu, ze to operatori nechtej, uzivatele taky ne.
OK, ja ti rikam, ze kvalitni VOIP, alespon v te variante jak je napr od BETAMAXU (http://www.lowratevoip.com) pouzivam 1/2roku zdarma a usetrilo mi to dost penez, kdyz jsem v zahranici a potrebuji volat na CZ landline, nebo SK landline, nebo UK landline, nebo mobily v techto krajinach. Normalni volani z mobilu je spravidla drahsi a nepomuze mi ani tarif za 10tis, protoze mezinarodni hovory nejsou levnejsi nez 10,- Kc. Chapala jiz pro chci VOIP kde dam za minutu hovorneho na mobil cca do 4,- Kc a na pevnou volam vesmes zdarma (a to spousty minut?) a nejsem omezenej zda jsem v roamingu, nebo kde? Proste staci mi mistni zakladni pausal z daty - 800-900 Kc, nebo do 2tis CZK v ENG a nebo pod 1000skk a muzu volat jak potrebuji. A mit ceske cislo z O2 MY ROAMING, kde mam denne 2hod prich hovoru zdarma zakaznici ani nepoznaji kde prave po EU beham a normalne se mi dovolaji.
Samozrejme ze by pubertaci potrebovali 3G killer aplikace - vim vsichny jake, ale to je jen pro ne. Normalni zakaznici potrebuji pouzit a vic se o to nestarat - nepotrebuje travit z telefonem v ruce, nebo u ucha x-hodin denne pro zabavu.
add: log volani - to ze to u pausalu jde az po ukonceni uctovaciho obdobi je myslim dano billingovy SW - tak se o tom nehadejte
v Praze to nebude az tak divny, kazdopadne od ledna by opravdu asi mela byt spustena 3G ONE SITE zdilena sit tri nasich operatorusandra píše:Také už jsem několikráte viděla místo anténky 3G a k tomu se stále umím připojit k buňce z TMs/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků